Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C7 PRO [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
17
Favori
97.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar eski sürüme dönmek istiyorum fakat download moda alamıyorum yardım edermısınız.tuşlara basıyorum ama gelmiyor .yardım edebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myking1453

arkadaslar eski sürüme dönmek istiyorum fakat download moda alamıyorum yardım edermısınız.tuşlara basıyorum ama gelmiyor .yardım edebilirmisiniz.
    Bilgisayara takili sekilde yap hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw dostum cok saol oldu.
  • Eski sürüme dönebildiniz mi?

• İngilizce için halen bi düzeltme gelmedi mi?

• joseph.19 J kullanıcısına yanıt
    Maalesef hayır.Telefon satan bir arkadaş samsung bu ürünü Tütkiye için üretmemiş.gecikir veya vermez türkçe dilini demişti.

• mesentr78 kullanıcısına yanıt
    evet eski sürüme geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsamuray1

merhaba
    kardeşim 7010 model c7 pro telefonunu uzun sure android 6.0 türkçe kullandı.
    yazılım güncellemesi menusu gorunmuyordu.
    Artık guncelleme yapalım dedik pc'ye samsung switch kurup guncelleme yaptım. android 7.0 oldu ama turkçe hiç yok.
    sam mobileden rom indiirp odinle kurmak gerekiyor sanırım ama sammobile sitesine bir turlu uye olamadım hangi mail adresimi yazarsam yazayım emailler birbiriyle tutumuyor diyip kayıt yaptırmıyor.
    Bu romu indirebileceğim başka bir site var mı? Dikkat etmem gereken bir konu var mı deneyimli kullanıcıların yardımını bekliyorum.
    En son telefon tekrar yeni yazılım var diyip guncelleme indiriyordu. sanırım android 8 i indiriyor
    android 6.0 kurulu ve telefon guncelleme almazken samsung switch ile sırasıyla android 6.0.1 android 7 ve android 8.0 'a güncellemiş olduk. android 7.0'yi deneyememiştik.

Android 8.0 ise çin sürümüne güncellemişti. Türkçe yoktu, çince yazılar çıkıyordu bir çok yerde.

Samsung switch ile telefonun back up'ını aldım. (whats up'ı google drive'a ayrıca yedekleyin)
    https://odindownload.com/
    odin'in son sürümünü PC'ye kurdum.
    https://samsung-firmware.org/tr/download/Galaxy__C7__Pro__/58f8/TGY/C7010ZHU1BRE4/C7010ZZH1BRE4/ teşekkürler @mesentr78
    Android 7.0 'nin hong kong TYG sürümünü bilgisayara indirdim ve rardan cıkardım.

Telefonu download moda aldım(Volume down + power + home ) önüme çince yazılar çıktı fakat volume up'a basıp home tusuna bastığımda download moda gecti.
    Odin üzerinde AP, CP, BL, CSC yazan yerlere tıklayarak alakalı dosyaları sırasıyla sectim. Starta bastım.
    Yükleme tamamlandıktan sonra telefon açıldı.
    Samsung switch ile dataları tekrar restore ettim ve tüm dosyalar geri geldi. Uygulamalar kendini güncelledi.

Telefon şu an türkçe ve kardeşim memnun. Telefon tekrar Android 8.0 güncelllemesini gördü ama yüklemedik.
    Android 8.0 in hong kong versiyonunu denemedik, o başarılı olabilir.
    Samsung health'i aldığımızda da kullanamıyorduk knox uyarısından dolayı sorun etmemiştik. yine kullanamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsamuray1 -- 11 Eylül 2018; 9:19:44 >

• SAMSUNG GALAXY C7 PRO [ANA KONU]

Yeni bie güncelleme gelmiş arkadaşlar yükleyeniniz oldu mu ?

• Türkçe sorunu düzeldi mi beyler

• honkong yazılımını bekle ay sonuna kadar gelecek.
  • Selam Arkadaşlar Telefonun Arka Metal Kısmında Baya Bi Küçük Beyaz Noktalar Oldu(Lâcivert Rengi).Bunları Nasıl Giderebilirim?

• jazzz90 kullanıcısına yanıt
    Telefonu güzelce bantla sadece o kısım açık kalsın. Aynı renk sprey boya ile boya. Aklıma gelen bu.
  • jazzz90 kullanıcısına yanıt
    Maalesef boya çok ince ve kalitesiz.

• Arkadaşlar bugün selfi çubuğuyla fotograf çekiyordum arkadaş topu ayınca telefona geldi. Selfi çubuğu kırıldı. Selfi çubuğunun kulaklığa takılan kısmının yarısı içinde kaldı kırılarak ne yapabilirm onu nası çıkarırım arkadaşlar yardım edin 😭😭

Foto at bakalım.

• Adaptör ne yaptıysam hızlı şarj etmiyor. Şarja takınca once bir sonra bir kere daha şarj oluyor uyarisi geliyor öyle şarj oluyor. Fakat hızlı olmuyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonya -- 22 Eylül 2018; 22:59:2 >
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Telefoncu halletti hocam.

• Japonya kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim teldede var taşınabilir şarj cihazıma taktım ondada hızlı şarjda olmadı canım sıkıldı iyice bu telefona bida tövbe ithalat garantili telefin almaya hele bide türkiyede resmi satışı olmayana 😡

Hocam taşınabilir zaten hızlı şarj edemiyor. Bende tasinabilire taktıktan sonra böyle oldu

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.