Şimdi Ara

Samsung Galaxy C7 mi Xiaomi Mi5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? Fazla oyun oynamam. Kücük ekrana pek alışık değilim.

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c7-ithalatci-garantili-p-HBV000000U6Q6?magaza=Sonbirki&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KEQjw4MK_BRC1n6KTtezikbIBEiQA872hYbWNfvUlSsW8kSrn1-9mHHMOPZszVd3RFAVVyWKGPwMaAnsl8P8HAQ

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-5-ithalatci-garantili-pm-HB0000000YQ0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelyus -- 3 Ekim 2016; 3:39:18 >

• Alırsanız hepsiburadadan mı alacaksınız? Ben de c7 istiyorum ancak mağazalarda satışı olmadığı için kararsızım. Siteler ne kadar güvenilirdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ireneo

Alırsanız hepsiburadadan mı alacaksınız? Ben de c7 istiyorum ancak mağazalarda satışı olmadığı için kararsızım. Siteler ne kadar güvenilirdir ?

hocam yanlış anlama ama hepsiburada.com'un güvenliğinimi sorguluyorsun
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Evet dostum siteyle ilgili değil genel olarak internet üzerinden bu kadar yüksek bütçeli ve problem çıkma olasılığı en yüksek olan cihazların alışverişine biraz önyargılıyım. Siz daha önce bu şekilde alışveriş yaptınız mı ? Memnun musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ireneo

Evet dostum siteyle ilgili değil genel olarak internet üzerinden bu kadar yüksek bütçeli ve problem çıkma olasılığı en yüksek olan cihazların alışverişine biraz önyargılıyım. Siz daha önce bu şekilde alışveriş yaptınız mı ? Memnun musunuz ?

Hocam ben bütün evimi internetten alışveriş yaparak dizdim neredeyse. hepsiburada.com en güvenilir sitelerden biridir. ama telefonun garanti servisi 'Delta Servis' bunun hakkında olumlu birşey söyliyemicem malesef.
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Peki bu telefonlara taksit yapılmama olayı bu siteler için de geçerli mi yoksa taksit imkanı var mı? Konuyu da çok saptırdım hocam kusura bakma
  • C7 güzel bir cihaz yalnız satılan gold modeli biraz rose gold a benziyormuş,yani pembemsi...Bunuda dikkate alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 7 mi Htc U11 mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C7 nin özelliklerini tam olarak.bilmediğim için xioami mi5 derim.Özellikleri göz dolduruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

C7 güzel bir cihaz yalnız satılan gold modeli biraz rose gold a benziyormuş,yani pembemsi...Bunuda dikkate alın

Ben de bu renk meselesini araştırıyordum. Altın ile Altın/Dore arasında ne gibi farklılık var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.