Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.151
Cevap
150
Favori
106.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merak edip gemini ye sordum:

1. Ortam Sesi (Ambient Sound) ve Güçlendirme

Samsung, "Ortam Sesi" modunu sadece çevreyi duymak için değil, aynı zamanda sesi yükseltmek için de kullanmanıza olanak tanır.

• Ortam Sesi Özelleştirme: Giyilebilir cihaz uygulamasından (Galaxy Wearable) ortam sesinin şiddetini artırabilirsiniz.
    • Ses Odaklama: Buds3 Pro, yapay zeka destekli mikrofonları sayesinde önünüzdeki konuşmacının sesini izole edip arka plan gürültüsünü baskılayarak sesi kulağınıza daha net iletebilir.

2. "Sesi Duymayı Kolaylaştır" Özelliği

Samsung telefonların Erişilebilirlik ayarları altında, Buds3 Pro ile entegre çalışan şu özellikler bulunur:

• Adapt Sound: Yaşınıza veya yaptığınız kişisel duyma testine göre kulaklığın ses profilini (bas, tiz dengesi) kulağınıza özel olarak ayarlar.
    • Amplify Ambient Sound: Bu seçenek aktif edildiğinde, kulaklıklar adeta bir ses yükseltici gibi çalışarak ortamdaki konuşmaları çok daha yüksek seviyelere çıkarır.

3. AirPods ile Arasındaki Temel Fark

• AirPods Pro 2: Resmi olarak bir işitme cihazı sertifikasına sahiptir ve belirli ülkelerde bu mod aktif edildiğinde cihazın tüm karakteri işitme cihazı gibi davranacak şekilde değişir.
    • Buds3 Pro: Henüz global bir "tıbbi cihaz" sertifikasına sahip değildir. Bu nedenle Samsung bunu bir "işitme cihazı" olarak değil, "işitme yardımı sağlayan bir özellik" olarak pazarlar.

Önemli Uyarı

Eğer ileri derecede bir işitme kaybı söz konusuysa, bu kulaklıklar gerçek bir işitme cihazının yerini tutmayacaktır. Çünkü gerçek işitme cihazları belirli frekans aralıklarını (kaybın olduğu bölgeyi) nokta atışı yükseltirken, kulaklıklar genellikle tüm spektrumu yükseltme eğilimindedir.

• Metin kullanıcısına yanıt

AirPods Pro 2: Resmi olarak bir işitme cihazı sertifikasına sahip ama ülkemizde bu özellik kullanılamıyormuş malesef.

tüm dünyada kullanılan bu özellikten ülke insanı herşey de olduğu gibi mahrum edilmiş.

böyle olunca da Buds3 Pro nun "tıbbi cihaz" sertifikasının olmaması daha iyi öyleyse bizim için ne melazım buna da kısıtlama getirir bu vampirler Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU]  teşekkürler hocam katkınız için. kulaklığı alıp deneyeceğim bakalım.

Şimdi denedim cidden çok iyi olmuş. Midler özellikle neredeyse mükemmel, orta baslar da inanılmaz tatlı. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim. Hi mid ve tizlerdeki rezonansları evcilleştirince midler kadife gibi oluyor, beğenmenize sevindim.

Valla hocam aklımdan bugüne kadar hiç geçmeyen birşeyi kafama soktunuz. Her an anker liberty 4 proyu satabilirim. Resmen "artık" hifi oldu kulaklık.

Ben iflah olmaz bir Epica hayranıyım, her şarkılarını belki en az dinlediğimi 100 kere olacak şekilde dinlemişimdir. Vallahi tekrar başladım şimdi diskografiye, en hoşuma gidense ekolayzerin deezerda bile nefis çalması oldu. 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 30 Aralık 2025; 21:2:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Nasıl ayarlarlayacağımızı/kullanacağımızı basitçe tarif ederseniz memnun oluruz
    Edit
    Ayarladım güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTE -- 30 Aralık 2025; 21:44:49 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Hocam ekolayzera girip onun yukarıdan 3 noktasından ayarları içeri al diyip gösterin, poweramp tan değil

Elinize, kulağınıza sağlık, buds3 pro için de çalışmanız olsa nasıl güzel olur...

Airpods pro2 : İşitme Cihazı özelliği 157 ülkede kullanılmaktadır. Afganistan da bile var hatta ilk defa adını duyduğum Tokelau adlı ülkede bile var bilin bakalım nerede yok ..

Ben proda kullandım ayarı 10 numara 5 yıldız

• Poweramp Ekolayzırı indirip yukarıda üstadın paylaştığı Buds3 EQ ayarlarını uyguladım. Youtube music de iyi sonuçlar veriyor. Uygulamanın ücretli versiyonunu indirince (ggogle play'de 99,00 TL) kulaklık ses kalitesi bambaşka seviye geldi. Sadece Buds3 te değil buds3 Pro ve Huawei Frebuuds ta kullanıyorum üç kulaklıktada çok iyi sonuç verdi. müzik kalitesi bambaşka seviyede oldu. Ayarları paylaşan arkadaşa teşekkür etmek isterim, çok güzel çalışma ve paylaşım olumuş

Beğenmenize sevindim tabi ama malesef uygulama yanlış, tiz bölgedeki ayarlamalar buds 3 model için yapıldı. Pro modelinde bu sorunlar olmayabilir ya da varsa rezonans başka frekanslarda olabilir. Mid ve bas yanıtları da farklı, grafikte görebilirsiniz. Pro modelinde basları açmak yerine kısmak gerekebilir. buds 3 ayarlarıyla pro dinlerseniz biraz karanlık bir ses duyabilirsiniz.

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU]

Evet baslar biraz öne çıkıyor lakin midleri kapamıyor, aksine öne çıkarıp destekliyor. Kadın vokaller özellikle inanılmaz iyi oldu. Muhtemelen 3 için söylediğiniz harsh tizler pronun da sorunuydu. Yarım saat dinlesem kulağım acıyordu 😃 ben acayip beğendim bu ayarı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.