Klavyesi bozulduğu için kılıflı klavyesini aramaktayım. Nereden alacağımı bilen veya satan varsa talibim |
Bildirim
Klavyesi bozulduğu için kılıflı klavyesini aramaktayım. Nereden alacağımı bilen veya satan varsa talibim |
aliexpress de çuvalla var çinden kargoyla geliyor eve. kargo parası ödersin ama aşırı tutmaz. bi turla orayı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Siz kılıf bulabildiniz mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese merhaba, klavye sorununu ben de yaşıyorum. İnternette arama yaptım ama olumlu bir sonuca ulaşamadım. Bildiğiniz bir adres varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler |
Ben de hala arıyorum ama bulamadım maalesef. Siz bulabildiniz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba link atabilir misiniz? Merhaba aradım ama bulamadım maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, klavyeli kılıf maalesef bulunamıyor sanırım; en azından diğer tabletler gibi taşınılabilecek bir kılıf önerisi olan var mı? Teşekkürler. |