Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sendemail

Sorumlarımı cevaplarsanız memnun olurum.

ben samsung ace almaya nıyetlıyım.

-daha once androıd kullanmadım .Telefon hakkında bazı çekincelerim var...

1-Benim için GPS çok önemli ! Telefonun GPS'ini test etme imkanınız olduysa , GPS sizi tatmin etti mi ? internet ya da telefon hattına bağlanmadan -yani herhangi bir ücrete tabi olmadan GPS'i kullanabiliyor muyuz?
    örneğin bende şu an nokia'ya kurulu Garmin var ve istediğim yerin adresini girdiğimde varıncaya kadar inanılmaz kolaylık sağlıyor ve bu kullanımı (turkcell,avea vb. sim kartı kullanmadan ve ınternetı kullanmadan bedava ) yapabiliyorum.Ace te bu mumkun mu ?

2-internet gezıntısınde masaustu rahatlıgı soz konusu mu ? ornegın dısarıdasınız ve acılen ınternette bır seye bakmanız gerektı derhal ılgılı sayfayı acıp rahat bır sekılde gezınebılıyor musunuz?

3-Flash sorunu asıldı mı? gsmarena.com sıtesınde okudugum kadarıyla ace'ler flash destegı olmadan gelıyormus,htc wıldfıre flashı hem donanım hem yazılım olarak desteklıyor lakın samsung ace flash yurutebılıyor mu?

4-telefonu degerlendırdıgınızde parasını hak eden bır telefon olduguna kanaat getırıyor musunuz ?aksi takdır de baska bır telefon almaya calısırım ancak o da cook uzun zaman sonra ...

5-sanırım hafıza kartına uygulama yuklemek ıcın root etmek gerekıyor ,

sorularım bunlardır ,verecegınız cevaplar satın almama karar vermekte belırleyıcı olacaktır.

Bana deneyımınız ve fıkırlerınızı aktarırsanız memnun olacagım.

SON OLARAK BU BAŞLIK SILINMESIN ACE SAHIPLERI ICIN PAYLASIM VE REFERANS PLATFORMU OLSUN.

Kolay gelsın.Telefonunuzu da ıyı gunlerde kullanın .
    Saygılarımla.

Selamlar. Sorularınıza cevap vermeye çalışayım. Öncelikle şunu bilin ki daha önce android kullanmadıysanız bambaşka ve çok keyifli bir dünyaya adım atacaksınız.

1. GPS'i yeteri kadar test ettim. Oldukça başarılı. Çabuk bağlanıyor, doğru gösteriyor. Yalnız GPS açıkken çok şarj gittiği için araç şarj cihazı almakta fayda var.
    2. Internette gezinirken de sıkıntı çekmezsiniz. Ekran yeterince büyük, dokunmatiği de başarılı olduğu için gayet kolay kullanıyorsunuz.
    3. Flash konusunu bilmiyorum. Açıkçası şu ana kadar ihtiyacım olmadığı için çözüldü mü çözülmedi mi araştırmadım. Ama buradaki bazı postlarda ilelebet çözümsüz kalacağını söyleyenler var.
    4. Parasını kesinlikle hak ediyor, tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.
    5. Evet, root olmak gerekiyor deniliyor. Ama yüklü uygulamalara baktığımda bazı programlar kendiliğinden hafıza kartına yüklenmiş gibi görünüyor. Tam anlayamadım o yüzden.

• arkadaşlar engelli sitelere (blogspot vb) nasıl giriyoruz dünden beri bu konuyu araştırıyorum marketten indirdiğim uygulamalarla denedim, wi-fi dns ayarlarından denedim ama engelli sitelere giriş yapamadım, bi proxy web sitesi üzerinden girmek istemiyorum bilgisayar da yaptığımız gibi dns atama ya da sürekli bir proxy kullanabilme şansımız yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saanef -- 19 Mart 2011; 20:11:19 >
  • arkadaşlar ben bluetooth ile bilgisayarıma bağlanamıyorum. telefonu gorunur yapınca 120 saniye süre geri sayım başlıyor sonrasında ise kendiliğinden kapanıyor. yani telefonun bluetoothu en fazla 120 saniye acık kalıyor. sizde de böyle mi??
  • evt arkadaşlar aldım gittim bende aldım bir tane siyah ace aranıza katıldım pek iinceleme fırsatı bulamadım..

evdeki millet uyuyunca sesizlik olunca alacam elime heralde sabahlarım.. :P

ilk iş cihazı root layıp sonrada marketi kuracam bide ubuntu kullanıyorum zaten hafıza kartımı bölümlerim.. oh misss

cok mutluyum hepinizi seviyom..
  • samsungta ne guncelleme desteği verir ya,yoksa nasıl satacak yeni modelleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

evt arkadaşlar aldım gittim bende aldım bir tane siyah ace aranıza katıldım pek iinceleme fırsatı bulamadım..

evdeki millet uyuyunca sesizlik olunca alacam elime heralde sabahlarım.. :P

ilk iş cihazı root layıp sonrada marketi kuracam bide ubuntu kullanıyorum zaten hafıza kartımı bölümlerim.. oh misss

cok mutluyum hepinizi seviyom..

Hocam şu siyahın fotoğraflarını bir paylaşabilirmisiniz? Beyazın kullanıcı fotoğraflarını gördük ama beyazı hala göremedik.
  • ben anlamadım siyah beyaz diyosunuz siyahin içinden beyaz arka kapak çıkmıyormu youtubedeki unboxing videolarda beyaz arka kapak ve siyah arka kapak kutudan çıkıyor ? birde sorum 2.2 froyoda kalırmı cihaz 3.0 a güncellenmeyecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

ben anlamadım siyah beyaz diyosunuz siyahin içinden beyaz arka kapak çıkmıyormu youtubedeki unboxing videolarda beyaz arka kapak ve siyah arka kapak kutudan çıkıyor ? birde sorum 2.2 froyoda kalırmı cihaz 3.0 a güncellenmeyecekmi

Bildiğim kadarıyla kutu içerikleri ülkelere göre farklılık gösteriyor ve Türkiye'deki kutulardan tek kapak çıkıyor.
  • Telefonu aldıktan sonra batarya tamamen bitince telefonu 4 saat şarjda tuttum bu şarjın ardından 6 saat kadar sürekli wi-fi den internete bağlı olarak kullandım elimden de hiç düşürmedim ve bu süre sonunda şarj bitti bu normal mi ? bataryadan şüphelendim alalı daha 1 gün oldu vakit erkenken değişim istemeli miyim ? kullanan arkadaşların şarj durumları nasıl ? Bu arada vodafone'dan aldım telefonu fiyatı 730 lira peşin fiyatına taksitte yapiyorlar.Kutu içerisinden çıkan kulaklık videolarda izlediklerimizle alakasız çok dandik bi kulaklık çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

arkadaşlar ben bluetooth ile bilgisayarıma bağlanamıyorum. telefonu gorunur yapınca 120 saniye süre geri sayım başlıyor sonrasında ise kendiliğinden kapanıyor. yani telefonun bluetoothu en fazla 120 saniye acık kalıyor. sizde de böyle mi??

bilgisayara bağlanmayı denemedim fakat farklı bir telefondan bluetouth ile dosya aldığımda aynı şekilde geri sayım yapıyordu.aktarım sonunda kendi mi kapandı dikkat etmedim
  • Bu telefonu almayı düşünüyorum fakat son sayfalarda hep şikayet varmış gibi geldi :) Kullananlar almamı tavsiye eder mi? 750 liraya değer mi beklemeli miyim..?

bir de bu telefona tema yüklenemiyor gibi bir şey okumuştum sanki, var mı öyle bir şey benim için önemli de :)
    ayrıca telefonda herhangi bi donma, yavaşlama, kasılma oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lullabies -- 20 Mart 2011; 0:38:39 >
  • bu gün istiklal satürnden 599 tl ye aldım bu güne özel bir kampanya idi ama şimdi wave 2 ile değiştirmek istiyorum. kullanan arkadaşların bu konudaki yorumları ne olur acabaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: saanef

quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

arkadaşlar ben bluetooth ile bilgisayarıma bağlanamıyorum. telefonu gorunur yapınca 120 saniye süre geri sayım başlıyor sonrasında ise kendiliğinden kapanıyor. yani telefonun bluetoothu en fazla 120 saniye acık kalıyor. sizde de böyle mi??

bilgisayara bağlanmayı denemedim fakat farklı bir telefondan bluetouth ile dosya aldığımda aynı şekilde geri sayım yapıyordu.aktarım sonunda kendi mi kapandı dikkat etmedim

bluetooth'u bosverin.
    kablosuz modeminiz varsa telefonu kablosuz modemle baglanti halinde tutun.
    swiftp programini yukleyin.
    oradan kullanici adi ve paralo ayarlayin.
    start deyince program yerel ip ve port adresi verecek.
    mesela 192.168.1.3:2121 gibi.
    windows kullaniyorsaniz windows explorer'a yani bir klasore tiklayinca acilan seyin adres satirina soyle yazin:
    ftp://192.168.1.3:2121
    bu adresi telefon verecektir ona gore yazin. enter'a basinca swiftp'den girdiginiz kullanici adi ve sifreyi soracak. sonra sdcard'in icerigini gorebileceksiniz. wireless uzerinden bluetooth'dan cok daha hizli sanki usb kablo bagliymiscasina dosylari transfer edebilirsiniz.
    ubuntu ve linux dagitimi kullananlar da filezilla veya dolphin, nautilus gibi destekleyen dosya yoneticilerini kullanabilir.
    ayrica marketten myphonexplorer programini telefona sitesinden de pc'ye indirip bu programi wireless uzerinden pc suite gibi kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 20 Mart 2011; 2:10:10 >

• ben bu akşam baktım teknosa bursadakine indirim filan yok tu hatta ukala herifler iğrenç br muamele ile taksit soruyosun bi tuaf cevap veriyorlar sinir oldum... gittim bimexden aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky83

bu gün istiklal satürnden 599 tl ye aldım bu güne özel bir kampanya idi ama şimdi wave 2 ile değiştirmek istiyorum. kullanan arkadaşların bu konudaki yorumları ne olur acabaa

bişey yazmıcaktım da dayanamadım...afedersin bugün aldın madem niye değiştirmek istiyorsun...
  • quote:

Telefonu aldıktan sonra batarya tamamen bitince telefonu 4 saat şarjda tuttum bu şarjın ardından 6 saat kadar sürekli wi-fi den internete bağlı olarak kullandım elimden de hiç düşürmedim ve bu süre sonunda şarj bitti bu normal mi ? bataryadan şüphelendim alalı daha 1 gün oldu vakit erkenken değişim istemeli miyim ? kullanan arkadaşların şarj durumları nasıl ? Bu arada vodafone'dan aldım telefonu fiyatı 730 lira peşin fiyatına taksitte yapiyorlar.Kutu içerisinden çıkan kulaklık videolarda izlediklerimizle alakasız çok dandik bi kulaklık çıkıyor.

cihazı içindeki şarj bitene kadar kullandıktan sonra en az 14 saat şarjda bekletmelisiz... amacı pilin daha açılmamış hücreleri de etkin olarak kullanılabilsin... ayrıca telefondan muhteşem şarj süreleri beklemeyin wireless kullanımı ile verdiğiniz rakamlar gayet normal... fazla oynamayayım derseniz şarj en fazla 2..5, 3 gün gider...
    daha uzun pil performansı için ekranın parlaklığını düşürebilir, bluetooth, wireless gibi anlık kullanım öğelerini kapatabilirsiniz... ayrıca tecrübelerime dayanarak gps'in de şarj canavarı olduğunu söyleyebilirim....

• juice defender isimli bir program var
    bu programı kurdum pilin gücünü 2 katına çıkardı önce 1 gün gidiyordu şarjı
    şimdi 2 günü geçiyor wifi,gps kullanmasam daha uzun gider
    linki bu
    http://gallery.mobile9.com/f/1247734/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk_19

quote:

Telefonu aldıktan sonra batarya tamamen bitince telefonu 4 saat şarjda tuttum bu şarjın ardından 6 saat kadar sürekli wi-fi den internete bağlı olarak kullandım elimden de hiç düşürmedim ve bu süre sonunda şarj bitti bu normal mi ? bataryadan şüphelendim alalı daha 1 gün oldu vakit erkenken değişim istemeli miyim ? kullanan arkadaşların şarj durumları nasıl ? Bu arada vodafone'dan aldım telefonu fiyatı 730 lira peşin fiyatına taksitte yapiyorlar.Kutu içerisinden çıkan kulaklık videolarda izlediklerimizle alakasız çok dandik bi kulaklık çıkıyor.

cihazı içindeki şarj bitene kadar kullandıktan sonra en az 14 saat şarjda bekletmelisiz... amacı pilin daha açılmamış hücreleri de etkin olarak kullanılabilsin... ayrıca telefondan muhteşem şarj süreleri beklemeyin wireless kullanımı ile verdiğiniz rakamlar gayet normal... fazla oynamayayım derseniz şarj en fazla 2..5, 3 gün gider...
    daha uzun pil performansı için ekranın parlaklığını düşürebilir, bluetooth, wireless gibi anlık kullanım öğelerini kapatabilirsiniz... ayrıca tecrübelerime dayanarak gps'in de şarj canavarı olduğunu söyleyebilirim....

O 14-16 saat şarj devri eski nikel pillerde kaldı. son 3-4 yıldır lityum piler kullanılıyor. Lityum piller zaten şarjı dolunca kendini şarjdan çekiyor yani güç almıyor. Lityum pillerin ilk şarj süreleri de 8-10 saat gibi rakamlar değildir. Şarjı dolunca şarjdan çekmek lazımdır. Batarya zayıf dediğinde ise şarja takmaktır. 2 haftada bir de tamamen boşaltıp doldurma işlemi yapılmalıdır.

• Arkadaslar android 3.0 a güncelleme ne zaman çıkar bilgisi olan varmı yoksa hep 2.2 froyodami kalacak
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, dün baktım hemen cevaplar gelmiyor, çıkıp Teknosa'ya gittim.
    Ürünü aldım. Daha doğrusu arkadaşımla aldık.

Ben kendi ürünümü açmadım, fakat arkadaşımınkini inceleyince ekranı 4.3" olan bir ürün istediğimi anladım.
    O yüzden aldığım Samsung Galaxy Ace'imi aldığım fiyata satıyorum, yani 615 TL'ye. Daha kutusu bile açılmadı, güvenlik bandrolü filan her şey yerinde.

500 TL daha bayılıp Samsung Galaxy S almaya karar verdim.

SATILIK SIFIR SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) - ALDIĞIM ŞOK FİYATA SATIYORUM - 615 TL
    http://forum.donanimhaber.com/m_47613205/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.