Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace mi ? Nokıa C7 mi ? acil yorum bekliyorum arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anca nokıa c7 kullanıyorum arkadaşlar, bu telefonu satın üstüne birazda para ekleyerek Samsung Galaxy Ace almayı planlıyorum sizce bu degişikligi yapayımmı c7 yi degiştirme istegimdeki ana sebep symbian sistemindeki uygulama ve oyun ekliksiği önerilerinizi bekliyorum..

• Biraz daha ekleyip galaxy wonder alın,görüntülü görüşme ve 720p video kayıt özelliği ile C7 yi aratmaz.
  • Kesinlikle Samsung Galaxy Ace Başka Telefon Tavsiye Etmem

Oyun kalitesi gerek ekran hassasiyeti yetiyor
  • galaxy ace de kararlıydım ancak biraz araştırınca flaş destegi olmaması ve hd oyunlarda donma olması soguttu beni .s, peki galaxy wonder de flaş destegi mevcutmu arkadaşlar ?
  • up
  • koca forum da yokmu bu telefon bölümu ile ilgilenen yahu ? ? Hep konu dışı hep araba sonra başka yere konu açınca da ceza .s .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bende telefonum garantiye gidince 2 hafta c7 kullanmıştım.Kamerası vs. iyi cihaz.Fakat uygulamaların çoğu internetle çalışıyor ve az.Bende şuan Galaxy Ace , Galaxy Wonder ve İphone 3GS arasındayım.Forumda uzun bir araştırma yapmamın sonucunda Wonder'a karar vermiş gibiyim diyebilirim.Tavsiyemdir Ace değil de üstüne biraz daha koyup Wonder al , pişman olmayacaksın.Wonder değil 3GS ile 4S ile bile karşılaştırıldığında iyi gözüküyor.Seni yarı yolda bırakmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nokia c7 model tasarım ve özellik konusunda gerçekte revaçta olduğunu düşünüyorum sadece biraz şarj sıkıntısı olduğu hakkında yorumlar aldım. ama telefonun fiyatı da biraz yüksek ğibi geldi.http://www.kapiteslim.com/urun/nokia-c7-fiyati.aspx her yerde farklı konuşuyorlar benm istediğim yerde de ürüne ait bir fiyat olmaması ortalama fiyatları ne alemdedir.

Galaxy ace ise android işletim sistemi 832 mhz , 5 mp kamera flaş, wifi, 3g mevcut ama tek eksiği dahili hafıza yok netten indireceğin şeyler hafıza kartına inmeden direk telefon hafızasına inmesinden dolayı kasıntı biraz. çok internetle indirme işleriyle uğraşmayan lar için ortalama iyi sayılır

ama c7 biraz daha ağır basıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

up

ace 2 en iyisidir. flash ı da destekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.