< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Telefon almama orucumu A72 ile bozdum.Bekleyecektim ama 9 taksit her an kalkabilir diye verdim gitti.Lenovo P2 den geçiş yapacam.M51 ile çok arasında kaldım bataryadan dolayı ama A72 nin çok fazla artısı var.
-
Hepsiburadaya girin telefonları yeniden eskiye sıralayın, yeni telefonlara taksit koymuş izin mi aldı bilmiyorum yani tek Samsung için değil bir kaç telefonda var.
Watsaptan sordum hbya müşteri temsilcisi hata yok dedi sallamadı.
Ekran görüntüsü note 10 mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 5510gokhanHepsiburadaya girin telefonları yeniden eskiye sıralayın, yeni telefonlara taksit koymuş izin mi aldı bilmiyorum yani tek Samsung için değil bir kaç telefonda var.
Watsaptan sordum hbya müşteri temsilcisi hata yok dedi sallamadı.
Ekran görüntüsü note 10 mesela.
Haksız rekabete girer bu durum ben müşteri temsilcisinin de bildiğini sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
acaba başka hangi siteler yapıyor bu taksıt olayını ?
-
Niye soruyorsunuz ki alın geçin :) niye taksit yapılmıyor diye hayıflanırken niye taksit var diyorsunuz. Bide sormuşlar neden taksitli diye İlginç gerçekten.
Dillendirmemek lazım alan alsın sonra ayyuka çıkınca hepten iptal edilir olan bize olur yine
Merhaba, birşey soracaktım size. A71'de ekranı karartınca siyah renkte lekeler çıkıyordu. Anlatabildim mi durumu bilemiyorum ama acaba bunda da böyle bir durum var mı? Gece karanlığında ışığı kısınca rahatsız ediyordu beni..
Oled kusuru o da. Samsung un bazı panellerinde oluyordu bu. Parlaklık çok kısınca ekranda hafif bir yesillenme olur. Dün gece baktım ama görmedim daha dikkat ederim. Bende yok dese de tam birsey ifade etmez. Kullanıcı sayısının artması lazım kronik bir durum var mı yok mu anlamak için.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123Merhaba, birşey soracaktım size. A71'de ekranı karartınca siyah renkte lekeler çıkıyordu. Anlatabildim mi durumu bilemiyorum ama acaba bunda da böyle bir durum var mı? Gece karanlığında ışığı kısınca rahatsız ediyordu beni..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün akşam üstü %100 şarj etmiştim. Şu anda 3 saat 42dk ekran süresi aldım. %68 kalan pil. Gayet iyi. Animasyon tepki hızı biraz daha artar umarım genel olarak gayet iyi cihaz.
Ilk şarj için değerler gayet iyi
Bir hafta 10 güne kadar çok daha iyi hale gelecektir
quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Oled kusuru o da. Samsung un bazı panellerinde oluyordu bu. Parlaklık çok kısınca ekranda hafif bir yesillenme olur. Dün gece baktım ama görmedim daha dikkat ederim. Bende yok dese de tam birsey ifade etmez. Kullanıcı sayısının artması lazım kronik bir durum var mı yok mu anlamak için.
Alıntıları GösterAnladım, teşekkür ederim.
quote:
Dün akşam üstü %100 şarj etmiştim. Şu anda 3 saat 42dk ekran süresi aldım. %68 kalan pil. Gayet iyi. Animasyon tepki hızı biraz daha artar umarım genel olarak gayet iyi cihaz.Batarya performansı gayet iyi duruyor. Az çok belli ediyordu kendini.. Peki stereo hoparlörleri nasıl? Berrak ve yüksek mi yani bazı markalarda stereo hoparlörler sanki stereo değil gibi :) Bunda durum nasıl? Sizcr hakkını veriyor mu?
İş bankası maximum kart ile taksitle alan var mı? Dünden beri ne yaptıysam olmadı. Başka ürün sipariş ettiğimde sorun çıkmadı. Ödeme kısmında bankanızla iletişime geçin diyor. Bankanın dünyadan haberi yok. Reziller.
-
Hocam sen a52 almıyor muydun?
quote:
Dün akşam üstü %100 şarj etmiştim. Şu anda 3 saat 42dk ekran süresi aldım. %68 kalan pil. Gayet iyi. Animasyon tepki hızı biraz daha artar umarım genel olarak gayet iyi cihaz.Kardeşim kamera performansı nasil telefon tanitilirlen en cok kamerasi önpilana cikartildi resim cekip atabilirsen guzel olur deneyimlerini bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 6 Nisan 2021; 14:15:27 >
N11 de 4700 lira. Satıcı güvenilir mi?
Samsung Galaxy A72 128 GB/8 GB (Samsung Türkiye Garantili) 5.499,00 TL yerine 4.699,00 TLwww.n11.comSamsung Galaxy A72 128 GB/8 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a72-128-gb8-gb-samsung-turkiye-garantili-1926209?magaza=mobimbo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicbass -- 6 Nisan 2021; 14:39:16 >
-
Kısa sürede indirim beklemiyordum ama görünüşe göre fiyati çabuk düşecek.
quote:
Orijinalden alıntı: magicbass
N11 de 4700 lira. Satıcı güvenilir mi?
Samsung Galaxy A72 128 GB/8 GB (Samsung Türkiye Garantili) 5.499,00 TL yerine 4.699,00 TL
https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a72-128-gb8-gb-samsung-turkiye-garantili-1926209?magaza=mobimboMediamarkette de 4699
N11 deki satici samsung bayi sanirim
Alinir mi sizce
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X