Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
63
Favori
511.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben telefonun kendi kamerqsı ile bir fotoğraf çekiyorum dik olarak,bunu wp ile atarken her seferinde yan çeviriyor neden acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Specimen A.

A70 orta - üst segment olarak geçiyor. Bu telefonun tek kötü yanı kamerası.
    telefon bizim için orta üst segment görünümlü amiral gemi
  • Hepsiburada dan sipariş verdim hepsiekspress ile geliyor perşembeden beri dağıtma hazırlanıyor nasıl bir saçmalıktır bu. 2 gün dağıtma mi hazırlanır?
    SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tface

Hepsiburada dan sipariş verdim hepsiekspress ile geliyor perşembeden beri dağıtma hazırlanıyor nasıl bir saçmalıktır bu. 2 gün dağıtma mi hazırlanır?
    SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!
    Hepsiexpres bende de 3 4 gün arası geldi adına bakarak pek heveslenmeyin gayet yavaş kendileri

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Valla bana hep böylesi denk geldi.bilmiyorum başka varmı.bizim note fe de böyle.

• ben bu telefonu beğeniyorum
    yalnız çok büyük geliyor
    samsung tek elle kullanım için arayüzde bazı düzeltmeler yapmış
    sizce işe yarıyor mu
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    One hand operation diye bir uygulaması var Samsung'un, iş görüyor, kolaylaştırıyor ama boyutunun büyüklüğünden ben de rahatsızım.

• selam ,arkadaşlar bu telefonun bootloader kilidi unlock oluyormu,twrp yüklenebiliyormu,root atılabiliyormu,
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsung s2 den beridir çok yaptım o işleri ancak artık risk teşkil ediyor hiç rootlama bence

• Tface T kullanıcısına yanıt
    hocam henüz telefonu almadım ,almadan önce araştırıyorum çünkü bunlar(unlock,twrp,root) benim olmazsa olmazlarım,
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda öyle root fln yapan adam pek bulamazsın. Sessiz sakin bir sahil kasabası misali takılıyoruz burda :) Son güncellemeyi bekliyoruz ...

• Merhaba arkadaşlar, 3.5 yıl Iphone kullanımından sonra geçen hafta ben de bu telefonu aldım. Şimdiye kadar parmak izi okuyucusu hariç her şeyinden çok memnun kaldım. En fazla da pil kullanımı çok hoşuma gitti. Birkaç sorum olacak pil kullanımı ile ilgili;

1) Bilgisayara bağlantısını nasıl yapıyorsunuz? Malum orjinal şarj kablosunun iki tarafı da type-c. Bu aktarım için orjinal type c-USB kablosu almam gerekir mi sizce? Orjinal olmayan usb kablosu ile bilgisayara bağladığımda sonuçta cihazı şarj da edecek bu batarya ömrünü olumsuz etkiler diye düşündüm.(Kullanma kılavuzunda da orjinal kablo harici şarj edilmemesi salık veriliyordu) Telefonun en beğendiğim özelliği bu iken bozulsun istemiyorum açıkçası.
    Şimdilik "SideSync" ile bilgisayara bağlanarak müzik attım az önce. Ancak çok kullanışlı mı incelemedim.

2) Yine bataryayı en uzun süre verimli kullanabilmek adına telefonu hangi güç seçeneği ile kullanayım?
    Optimize
    Orta düzey güç tasarrufu
    Maks. düzey güç tasarrufu modları var. Ben şimdilik %100'den %10'lara dek sürekli orta düzey güç tasarrufu modu kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenMamba

Hocam bu konuda öyle root fln yapan adam pek bulamazsın. Sessiz sakin bir sahil kasabası misali takılıyoruz burda :) Son güncellemeyi bekliyoruz ...
    Aynen öyle.Enson 3 sene önce note4 telefonumu root yapmıstım
    Artık hem gerek yok,hemde samsung baya zora soktu bu isleri.
    Odin ile rom atmak kolay.ama root işi sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

Merhaba arkadaşlar, 3.5 yıl Iphone kullanımından sonra geçen hafta ben de bu telefonu aldım. Şimdiye kadar parmak izi okuyucusu hariç her şeyinden çok memnun kaldım. En fazla da pil kullanımı çok hoşuma gitti. Birkaç sorum olacak pil kullanımı ile ilgili;

1) Bilgisayara bağlantısını nasıl yapıyorsunuz? Malum orjinal şarj kablosunun iki tarafı da type-c. Bu aktarım için orjinal type c-USB kablosu almam gerekir mi sizce? Orjinal olmayan usb kablosu ile bilgisayara bağladığımda sonuçta cihazı şarj da edecek bu batarya ömrünü olumsuz etkiler diye düşündüm.(Kullanma kılavuzunda da orjinal kablo harici şarj edilmemesi salık veriliyordu) Telefonun en beğendiğim özelliği bu iken bozulsun istemiyorum açıkçası.
    Şimdilik "SideSync" ile bilgisayara bağlanarak müzik attım az önce. Ancak çok kullanışlı mı incelemedim.

2) Yine bataryayı en uzun süre verimli kullanabilmek adına telefonu hangi güç seçeneği ile kullanayım?
    Optimize
    Orta düzey güç tasarrufu
    Maks. düzey güç tasarrufu modları var. Ben şimdilik %100'den %10'lara dek sürekli orta düzey güç tasarrufu modu kullandım.
    Hayırlı olsun kardeşim telefonun güle güle kullan ben parmak izi hakkında yazmak istedim yazılım olarak A705FNXXU3ASI2 A705FNOJM3ASI2 bu veya üstü parmak izi sorunu çözüldü buna emin olabilirsin yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum.

pil kullanımı ve gereksiz programların kapatılması hakkında internette araştırma yaparsan bir kaç video izlersen bilgi sahibi olabilirsin. örn. olarak ben mobil cigaz bulma tikini kaldırıyorum bana göre çok sarj yiyor ama sen dersinki ben telefonu kayboldu bulmak için dursun diyebilirsin.

• ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Oncelikle hayırlı olsun.
    Merdiven altı uyduruk kabkolar ve sarj cihazları gerçekten problemler çıkarabiliyor.
    Size tavsiyem eger bilgisayarda sarj etmek durumundaysanız orjinal bir samsung usb type c kablosu edinmeniz.
    Ayrıca çok acil isiniz yoksa pil sağliğı için hızlı sarjı değil normal sarjı kullanın.mesela gece yatarken normal sarja takın sabah kalkana kadar yavaş yavas sarj olsun.
    Kullandiğınız güç modu en ideali.

• Genelde kameranın düşük ışık performansından çok şikayetçi insanlar. Acaba google kamera kuran bir arkadaşımız stock ve google kamera gece fotoğrafları koysa biz de kıyaslama yapsak. Önceki sayfalarda var ancak, en öncemlisi kapalı ortam loş ışık performansı.
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Iphen hangi model kullanıyordunuz hocam? Bütün iphone modellerinden iyidir şarj performansı ancak kamera da geri olabilir iphone 7 ve üstü modellerden. Kamera da istiyorsanız eğer o zaman s10 ve note 10 alınacak maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza06018

Hayırlı olsun kardeşim telefonun güle güle kullan ben parmak izi hakkında yazmak istedim yazılım olarak A705FNXXU3ASI2 A705FNOJM3ASI2 bu veya üstü parmak izi sorunu çözüldü buna emin olabilirsin yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum.

pil kullanımı ve gereksiz programların kapatılması hakkında internette araştırma yaparsan bir kaç video izlersen bilgi sahibi olabilirsin. örn. olarak ben mobil cigaz bulma tikini kaldırıyorum bana göre çok sarj yiyor ama sen dersinki ben telefonu kayboldu bulmak için dursun diyebilirsin.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler kardeşim şimdi kontrol ettim de yazılımım güncelmiş. Ancak ben telefon ekranını patlatma konusundaki üstün becerimden ötürü kendi üzerinde gelen jelatin-cam arası maddenin üzerine kırılmaz(sözde) camı taktırdım. Belki de bu sebeple parmak izi okuyucuda sıkıntı yaşıyorumdur.
    Sağolasın pil hakkında da birkaç videoya bakayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

Teşekkürler kardeşim şimdi kontrol ettim de yazılımım güncelmiş. Ancak ben telefon ekranını patlatma konusundaki üstün becerimden ötürü kendi üzerinde gelen jelatin-cam arası maddenin üzerine kırılmaz(sözde) camı taktırdım. Belki de bu sebeple parmak izi okuyucuda sıkıntı yaşıyorumdur.
    Sağolasın pil hakkında da birkaç videoya bakayım.

Alıntıları Göster
    yazılım güncelleme olarak hala TÜRKİYE ye A705FNXXU3ASI2 A705FNOJM3ASI2 çıkmadı ( eylül sürümü ) o yüzden eski sürümlerde hala parmak izi istenildiği gibi çalışmıyor eylül ve sonrası için çıkan sürümlerde düzgün çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Oncelikle hayırlı olsun.
    Merdiven altı uyduruk kabkolar ve sarj cihazları gerçekten problemler çıkarabiliyor.
    Size tavsiyem eger bilgisayarda sarj etmek durumundaysanız orjinal bir samsung usb type c kablosu edinmeniz.
    Ayrıca çok acil isiniz yoksa pil sağliğı için hızlı sarjı değil normal sarjı kullanın.mesela gece yatarken normal sarja takın sabah kalkana kadar yavaş yavas sarj olsun.
    Kullandiğınız güç modu en ideali.
    Teşekkür ederim hocam. Siz telefonu nasıl bağlanıyorsunuz bilgisayara? Kablo ile en sağlıklısı diye biliyorum yalnızca bu sebeple orjinal alacağım alırsam.
    Açıkçası hızlı ve normal şarj nasıl olur bilmiyorum benim için iyi olur bu gece yavaş şarj durumu

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.