Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.215
Cevap
64
Favori
507.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2350tl teknosadan kapalı kutu alınırmı arkadaşlar note 4 den geçecem sizide biraz yordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhaba, konudaki tüm mesajları inceleyemedim sorulmuştur belki tekrar soruyorsam kusura bakmayın. S7 edge telefonumun ekranı düşürdüğüm için param parça oldu tekrar o kadar para verip yaptırmak istemiyorum doğru düzgün bir ekran koruması yok çünkü hala telefon için, A70 modelini almayı düşünüyordum fakat internette kronik sorunları oldugundan bahsedilmiş kafam karıştı bu telefonu almak risk mi sizce?
  • mirliva34 M kullanıcısına yanıt
    Forumda birkaç sayfa okuyup zaman ayırarak sorularına cevap bulabilirsin. Kısaca bahsetmek gerekirse a70in bence parmakizi sensörü dışında bir sorunu yok. Onuda henüz türkiyede yayınlanmayan son güncelleme ile çözdüklerini söylüyor kullanıcılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alalı yaklaşık 2 ay gibi bir süre geçti. Bugün durduk yerde bildirim panelinde bir olay fark ettim "USB bağlayıcı takıldı" 1 saniye geçmeden ardından da "USB bağlayıcı çıkartıldı" bildirimi gelmeye başladı sürekli bu döngü devam ediyor. Telefonu sıfırladım fayda etmedi. Usb ayarlarını sıfırla vs gibi ayarları da kurcaladım yok yok yok. İnternette de bakarsanız son günlerde herkes bu durumdan şikayetçi. Sürekli bildirim geldiği için de ekran da kapanmıyor haliyle şarj şu gibi gidiyor. Bir çözüm bulamadım, çözüm bulan birini de bulamadım, ne yapacağımı bilmiyorum. Garantiye mi versem yeni güncellemeyi mi beklesem ?

• GreenMamba kullanıcısına yanıt
    Telefonda hiç bir aksama yaratmıyor.

• CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Alınır

• A80 3999 TL'ye kadar düştü. Samsung Türkiye Garantili

• Merhaba, gelen gbildirimlerin iPhone'daki gibi ekranı açmama gibi bir durum ile karşı karşıyayım. Özellikle gelen gmail maillerini ben telefonu açmadan da bildirimini görmek istiyorum.

Durun çubuğunda tüm bildirimler göster olarak ayarladım.
    Bildirimleri ses ve açılır pencere olarak ayarladım ama nafile çözemiyorum.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Öyle olmuş gerçektende.Ama ben sanırım yine de gidip mi9t pro alırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir bildirim geldiğinde özellikle whatsappta ekran kendi uyanmıyor.wp mesajlarını wp ye girmeden goremiyorum var mı bir yöntemi bu durum icin.
  • İmei atılıyor mu arkadaşlar bu telefona

• Selam arkadaşlar birtürlü samsung A7 2018 model pie oreo ya düşüremedim

• bro burası bir 0 fazla.

• Arkadaşlar bu telefona güzel bi marka şeffaf ya da rose gold renk silikon kılıf arıyorum marka öneriniz var mı? Şeffaf kılıfların ucuzu biraz kirlenince leş gibi sapsarı oluyor. Böyle birşey istemiyorum.

2. Sorum telefonu kutudan çıkarınca ekranın da bulunan ince naylon nano ekran koruyucu mu yoksa adi bi naylon mu

• Arkadaşlar merhaba ,
    Hem s9+ hem s10+ hemde A70 kullanıyorum ekran tuş kilidi ile kapalıyken bixby uyandırması nasıl oluyor yada olmuyormu?

• Galaxy a70 için wallpaper bulamıyorum alalı kaç ay oldu hala yok önerisi olan var mı

• Zedge her türlü işinizi görür

• WalP diye uygulama var telefonların wallpaperları mevcut baya bir seçenek var

• mustafasc kullanıcısına yanıt
    Nano ekran koruyuculardan kastınız kırılmaya karşı koruyanlardan ise nano değil

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.