Sesler ve titreşim başlıklı menüde sistem sesi/titreşim kontrolü alt başlığı var. Samsung klavye için titreşim eklenmiş. |
SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (244. sayfa)

-
-
-
Wipe cache yapmak için ses açma tuşuna basılı tutarak güç tuşuna basıyorum ancak telefon direk açılıyor.11 de bu menü kaldırıldı mı ne oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kubilay61
Wipe cache yapmak için ses açma tuşuna basılı tutarak güç tuşuna basıyorum ancak telefon direk açılıyor.11 de bu menü kaldırıldı mı ne oldu.Evet. Android 11 ve OneUI 3.1 ile recovery moda giriş şu şekilde olacak ;
Gerçekleştirilecek adımlar.
1) Cihazı kapatın.
(USB Type C tipi kabloyu takıp bilgisayarla bağlantı kurun)
2) Sesi Açma tuşunu ve güç düğmesi düğmesini basılı tutun.
3) Android logosu görüntülendiğinde, tüm tuşları bırakın.
4) Gezinmek ve "Önbellek bölümünü sil" i seçmek için Sesi kısma tuşuna basın.
5) Seçmek için Güç tuşuna basın. Önbellek silme bölümü tamamlandığında, Sistemi Yeniden Başlat'ı seçin.
6) Cihazı yeniden başlatmak için Güç tuşuna basın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cole07Sesler ve titreşim başlıklı menüde sistem sesi/titreşim kontrolü alt başlığı var. Samsung klavye için titreşim eklenmiş.
Eywallah gardaş çok sağol beklediğim buydu zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam.
Android 11 ile ön kamera gizleme kaldırılmış. Umarım tekra r aktif ederler.
Kamera silüetini gizleme ayarı nereye gitti arkadaşlar?
bunu yaptığımızda telefondan herhangi bir şey silinmiyor dimi?
-
Görüntülü arama 4g üzerinden nasıl yapcaz. Bi fikri olan varmı. Rehberde seçtiğin bir kişinin üztüne gelince arama görüntülü arama mesaj falan vardı. Şimdi görüntüyü bulamadım
wipe cache yapınca önemli birşey silinmiyor, wipe data yapınca fabrika ayarlarına dönüyor telefon sıfırlanıyor.
-
Daha önce ekran yansıtma için kullanılan Samsung uygulaması "smart view" iptal edilmiş. Yerine, Play store dan "Google Home" indirip kullanılıyor.
Şarj, akıcılık, parmak izi, hız konularında bana göre acayip gelişmeler yapmışlar son güncelleme ile. Ben çok beğendim.
Fiziksel tuşlara titreşim gelmiş o da güzel olmuş.
Beğendim... Keşfetmeye devam ettikçe, yeni bir şeyler gördükçe buradan paylaşalım arkadaşlar. Faydalı olur.
Arama geldiğinde arka plana galeriden resim eklenebiliyor. Youtube da falan ses açma kısma yapınca sağ yandan seviyeyi gösteren bir bar çıkması güzel olmuş
Android 11 i beğendim fakat Edge Lighting olayı ne oldu arkadaşlar? Göremedim hiçbir yerde.
-
Bildirimler menüsünde
Ekranın boş yerine 2 kere tıklayınca ekran kilitleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: Serserigönlüm12
Görüntülü arama 4g üzerinden nasıl yapcaz. Bi fikri olan varmı. Rehberde seçtiğin bir kişinin üztüne gelince arama görüntülü arama mesaj falan vardı. Şimdi görüntüyü bulamadımhocam normal arama yapınca bende kamera tuşu çıkıyor aradığım kişide redmi note 9 pro var ama ikimizde turkcell kullanıyoruz
-
Şarj konusunda sıkıntı yaşayan var mı? Bana bi tık daha fazla tüketiyor gibi geldi
yok yaw tam olarak öyle değil. bendede kamera var ama duo ya bağlıyo ve internet üzerinden görüntülü arama yapıyor. iphone hariç tüm android ve ön tarafta kamersaı olan cihazlarda oluyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X