HOME_CSC'yi de Irak Romundan kurdum. Turkiyeye ilerde güncelleme gelirse alabilir miyim yoksa odinden mi kuracağım |
SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (243. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: JamiryovHOME_CSC'yi de Irak Romundan kurdum. Turkiyeye ilerde güncelleme gelirse alabilir miyim yoksa odinden mi kuracağım
Alıntıları GösterKurulum bitti şimdi hera zamanki gibi fabrika ayarlarına çevirdim ve yedeği geri yüklüyorum :) Aklımda sadece bir sonraki güvenlik güncellemesi Irakta yayınlandığında mı alacağım yoksa Türkiye’de mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aescaSakın haa. Aman diyim..
TR bugün yarın gelir... yani gelmesi lazım... inşallah..
Alıntıları GösterNeden sakın ha?
Sondaki emojiyi görmediniz sanırım.😀
Güncelleme ile birlikte telefona edge aydınlatması geldikten sonra whatsapp veya sms mesajı geldiği zaman uygulama ikonları üzerindeki okunmamış mesaj sayısını gösteren sayılar artık gözükmez oldu. Edge Aydınlatmasını kapattım, uygulamalardaki simge işaretlerini açtım kapattım yine de çözüm olmadı.
Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
Teşekkürler.
-
android 11 a50 ye geldi a70 e gelmedi hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tr romuna gelmedi deseniz daha dogru. birçok ülkede geldi a70'e.
-
Arttırıyorum, OTA gelmedi deseniz daha doğru :) Sammobile'a düşmüş TUR rom. Ben kullanmadım hiç ama muhtemelen daha hızlı indirme yapılabilen alternatiflere de düşmüştür muhtemelen. OTA üç vakte kadar düşer sanırım
-
aaa iyi haber eli kulağında o zaman
-
-
Hocam değişiklik var mı kullanımda, pilde yada performansda falan bi ara bilgilendirin lütfen.d
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasımtokmagı
Hocam değişiklik var mı kullanımda, pilde yada performansda falan bi ara bilgilendirin lütfen.dBüyük güncelleme sonrası mutlaka fabrika verilerine sıfırlama yaparım. İlk bir kaç gün pil kullanım özellikleri öğreniliyor süreci devam ediyorken batarya ömrü baya hızlı tükeniyordu. Ama bir kaç gündür tabiri caizse pil eski performansına ulaştı. Yani bir gün tam çıkarıyor ve gece şarja takarken çoğu kez %15 civarında batarya ömrü kalıyor.
Rutin kullanımım içerisinde günde yaklaşık 2 saat kadar Simcity ve yoğun olarak sosyal medya (Twitter, WhatsApp) var. Bence gayet iyi .
Performans konusuna gelirsem kesinlikle cihaz daha hızlı daha seri. Ve daha güzel. Edge Lighting menüsü bildirim menüsü altına gizli unutmayın:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 30 Mart 2021; 21:45:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hayırlı olsun. Güncelleme bittikten sonra, Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Bilgileri kısmının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
-
Trye 3.1 mi gelmiş
Edge aydınlatma nerede?
Edit: Bildirimlerin içine gizlenmiş bulamayalım diye. Bazı özellikleri kırpılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 31 Mart 2021; 12:1:26 > -
sesler ve titreşim diye bi menü varmı. klawyede yazı yazayken titreme falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X