Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A6/A6+ [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
11.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefon durduk yere kapanıyor , açılmıyor
    servise gitti pil değişti yinde aynı problem

a6+ yada o fiyata bilindik marka ne önerirsiniz ( tekrar xiaomi, huawei, oppo gibi bir marka almayacağım, sanki uyduruk telefon almışım muamelesi görüyorum 😈 )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler.
    5-6 ay kadar önce aldım kullanıyorum bende A6 Plus memnunum gayet akıcı performanslı ve batarya ömrüde çok iyi. Şu son zamanlarda android pie güncellemesini ne zaman alacağını araştırıyordum net bilgi yoktu fakat az önce samsung türkiye resmi sitesi guncelmiyiz.com güncelleme takvimine baktım mayıs ayı içerisinde güncellemeyi alacağı tahmini güncelleme tarihininde 24 mayıs olduğu bilgisi eklenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger telefonlara göre görüsme sesi nasil?kiyaslama imkaniniz var mi? Isitme problemim var. Wifi baska odalardan çekiyor mu?

• arkadaşlar samsung a6 da always on display yok mu
  • A6 plusta var ama guncelmiyiz.com üzerinden baktım A6 'da AOD desteği yok yazıyor, galiba yok. Ayrıca A6 için android 9 yayınlandı yazıyor fakat A6 Plus için hala yayınlanmadı android 9 oda ilginç.

• A6 Plus kullanıpta güncelleme alan varmı? Android 9?
  • Bugün itibari ile A6 Plus telefonuma güncelleme gelmiş durumda kurup deneyeyim..

SAMSUNG GALAXY A6/A6+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 27 Mayıs 2019; 10:38:52 >
  • serdar_gs kullanıcısına yanıt
    Denediniz mi hocam ?

• Android Pie güncellemesiyle, always on display özelliği gitti. Ayrıca yeni One UI sürümüyle navigasyon çubuğunun saydamlığını artık değiştiremiyoruz. İkonların da boyutu büyüdü. Yeni ikonları da pek beğenmedim.
  • Denedim hocam gayet güzel hoşuma gitti herhangi bir hata veya kasma ısınma gibi bir problem yaşamadım.

South hacım always on display özelliği gitti derken? Aynen duruyor hatta yeni saat stilleri falan eklenmiş. Ayrıca ekranda sürekli açık kalması yanında ekrana dokununca aktif hale gelmesi özelliğide eklenmiş. Şahsen yeni ikonlarıda beğendim ben fakat şu dediğiniz navigasyon şeffaflık olayını denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 28 Mayıs 2019; 22:40:31 >
    Hocam internette okuduğuma göre birisi ekran bölme özelliği gitti demiş onu denediniz mi sürüm yükseltmeden sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Denedim hocam gayet güzel hoşuma gitti herhangi bir hata veya kasma ısınma gibi bir problem yaşamadım.

South hacım always on display özelliği gitti derken? Aynen duruyor hatta yeni saat stilleri falan eklenmiş. Ayrıca ekranda sürekli açık kalması yanında ekrana dokununca aktif hale gelmesi özelliğide eklenmiş. Şahsen yeni ikonlarıda beğendim ben fakat şu dediğiniz navigasyon şeffaflık olayını denemedim.
    Ekrana çift tıklama ile gelen saat ve takvim özelliğini gördüm. Ama ben de daha evvel kullandığım always on display özelliği güncelleme ile yok oldu. Bilmiyorum belki ayarlar değişmiş olabilir. Always on display ayarlarına nereden ulaşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Hocam internette okuduğuma göre birisi ekran bölme özelliği gitti demiş onu denediniz mi sürüm yükseltmeden sonra
    Yok oda duruyor hocam. Arka plandaki tüm uygulamaları açtığımda uygulamanın üzerindeki simgeye tıkladım bölmüş ekranda aç, açılır pencerede aç diye seçenekler var denedim şimdi yine tek ekranda bölünmüş iki uygulama açabiliyorum onu yazan arkadaş nasıl yapacağını bulamadı herhalde. İki adet ss atayım.

South hocam hem üstteki bildirim çubuğunda var hemde ayarlarda kilit ekranı sekmesi içinde var ss atıyorum sanada. Ayarlar-Kilit Ekranı-Always On Display içerisinde 'Ekran Modu' var orada sürekli göster - dokununca göster vs ayarı var oradan da ayarını yapabilirsin.
    SAMSUNG GALAXY A6/A6+ [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY A6/A6+ [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY A6/A6+ [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY A6/A6+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 29 Mayıs 2019; 3:34:54 >

Evet gördüm. Teşekkür ederim.

• Yeni güncelleme ile birlikte fotodan "emojimi oluştur" seçeneği gelmiş. Kendi fotonuz ile kendi emojinizi oluşturuyorsunuz.
  • Merhaba arkadaşlar. Dün itibariyle yeni bir a6 plus cihaz aldım. Kurulumu tamamladıktan sonra android pie güncellemesi geldi ancak yüklemekte tereddütte kaldım, çünkü gecen haftalarda j6 plus cihazıma pie güncellemesi geldi ve yükseltme işlemini yaptım. Ancak cihazda şarj sorunu, kamera sorunu, aşırı derece kasma, ve ses sorunları ortaya çıktı cihaz kullanamaz hale geldi. Daha sonra tekrar oreo sürümüne dönüş yaptım. Bu nedenden dolayı bu cihazada guncelleme yapmaya korktum, kullanan arkadaşların görüş ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler.

• Pie güncellemesi yapıldı, kameradan birşey çekmek istediğimde "sunucu hatası, kamerayı yeniden başlatın" diye hata çıkıyor çözüm var mı?

Zamanlamayı değiştirince düzelir gibi oldu ama birkaç defa çektikten sonra tekrar aynı hata çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 2 Haziran 2019; 11:38:54 >
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben telefonumu sattım ama konuyu gördüğüm için cevap vereyim. Her android üründe güncelleme sonrası bir takım hatalar olabiliyor. Her güncellemede mutlaka fabrika ayarına alıp yeniden kurulum yapmanız şart. Bende a6plus güncellemesi geldiğinde kamerada sunucu hatası veya açılmama sorunu oluştu. Ayarlardan kamera verilerini temizlesem de bir iki gün sonra tekrar aynı hatayı yaptı. Bunun kesin çözümü fabrika ayarlarına sıfırlamak olduğundan sorunu o şekilde çözdüm. Bu tüm verilerinizi sileceği için önemli dataları mutlaka yedekle melisiniz. iyi forumlar.
  • erkanbey06 kullanıcısına yanıt
    bu hiçbir sorun olmadı. ama odinle yükledim benim yurt dışı cihazı. batarya ve performans aynı andorid 8 le aynı. günceledeikten sonra sıfırlama yaparsan sıkıntı olmaz.
  • Herkese merhaba. Uaklaşık 2 gün önce A6 Plus cihaz aldım. Herşey şimdilik iyi gidiyor. Ancak 2 konuya takıldım;
    1-) Ekran ışık sensörü Always On ekranda pek efektif çalışmıyor
    2-) Ekran açıkken akıllı bekleme özelliği de yok sanırım. Ya da benim cihazda sorun var?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.