Şimdi Ara

Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
82
Favori
127.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kodla engelleme işi nasıl oluyor hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt

Engelleyen arkadaş açıklasa daha iyi olur nasıl yaptığını benim işim olmadığı için engellemiyorum ama adb üstünden komutlar girerek engellemiş dediğine göre. Altta ki konuda buna benzer durumu birisi göstermiş orayı inceleyebilirsiniz ama sorumluluk size ait tabi özellikle XDA üstünden bakmak lazım dediğim gibi ben cihazın zaten güncel kalmasını istiyorum yapan arkadaş yanıtlarsa daha sağlıklı olur ama temel mantık adb üstünden sistemin içine kodlarla müdahale edilmesi zaten custom rom atarken de aynı mantıkla bootloader kilidini açtıktan sonra önce recovery flaşlayıp sonra sürüm kurmak gibi yani aynı yollar bir nevi.

• quote:

Orijinalden alıntı: abzek_06

En solda ki şarjın yüzde yüz olduğu yeşil olan yerde neden 3 çentik var, geçen arkadaşın s22 ye baktık telefonun batarya yüzde 75 e düşmüş 2.5 ekran süresi vermiş kafamız karıştı doğru mu diye, malum s22 şarjı iyi gitmiyor diyolar anlayamadık yani, ayrıca pili horon 200 den iyi mi gidiyor

Alıntıları Göster
    Honor 200 den a55 şe geçtim,evet a55 şin şarjzı biraz daha iyi gidiyor,honor 200 de ekranı 120 hz de kullandığımda baya çabuk bitiriyor şarjı,a55 de 120 hz de batarya tüketimi daha iyi,hatta şöyle söyleyim ilk kez bir telefonu 120 hz de kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: msamur

Honor 200 e alışamadım iPhone 12 ye geçtim onunda bataryası üzdü A55 in 256 lığını aldım kamera ve pil olarak en iyi seçenek bu cihaz gibi.
    Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU]
    Bende honor 200 den a55'şe geçtim,honorun arayüzüne alışamadım ve elde tutuş hissiyatını beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

Honor 200 den a55 şe geçtim,evet a55 şin şarjzı biraz daha iyi gidiyor,honor 200 de ekranı 120 hz de kullandığımda baya çabuk bitiriyor şarjı,a55 de 120 hz de batarya tüketimi daha iyi,hatta şöyle söyleyim ilk kez bir telefonu 120 hz de kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben dinamikte kullanıyorum honor u şarjı normal gidiyor çok iyi diyemem, daha iyisin beklerdim açıkcası

• Şu an telefonun %81 şarjı var 16 saat 18 dakika önce çekmişim şarjdan, ekranın açık kalma süresi 1 saat 53 dk, kapalı kalma süresi ise 14 saat 16 dakika kullanım ise wifi olarak kullandım. Aldığımdan beridir 120Hz olarak kullanıyorum ekranı %100 de şarjdan çekip %20 lerde takıyorum ama bazen işim olduğunda yetersiz olduğunu düşünürsem daha erken de takabiliyorum şarja.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 28 Aralık 2024; 18:37:20 >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt

Bir ay kullanıp bıraktığım Honor 200'ün 'Dinamik' ekran yenileme hızı Samsung'un 'Adaptif' modu kadar sağlıklı çalışmıyordu.

Yıllardır bütün telefonlarımı Nova Launcher ile kullanıyorum. Nova Launcher kurulu A54'ün arayüzünde gezerken ekran her zaman akıcıydı, yani 120 Hz'di. Nova Launcher kurulu Honor 200'de ise arayüzde ekran yenileme hızı 60 Hz'i geçmedi. Bunun için ekran yenileme hızı sayacı kurup kontrol ettim.

Ekran yenilemede 'Dinamik' modu, arayüzde gezerken akıcı ekran vermeyecekse bir anlamı kalmıyor. O yüzden her zaman 120 Hz olan 'Yüksek' seçeneğini seçmiştim.

Samsung'un yazılımı, diğer Android telefonlardan kesinlikle daha iyi, daha stabil çalışıyor, her ihtiyaç düşünülmüş ve ona göre tercihler sunulmuş, seçenekler geliştirilmiş, güzel ince detaylar yerleştirilmiş.

Bir telefonun donanımı iyi olup yazılımı vasat olmasındansa donanımı vasat ama yazılımı iyi olmasını tercih ederim. O yüzden Honor 200'ü anca bir ay kullanıp Samsung S23 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 29 Aralık 2024; 0:15:59 >

• 120 hz de kullanıyorum,cihazı alalı bir hafta oldu,ekran süresinden çok memnunum ve en ufak ısınmaya rastlamadım,iki ay önce a35 almıştım ısındığı için sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 29 Aralık 2024; 23:29:55 >
  • Selamlar. Pps destekli hangi şarj aletini öneriyorsunuz arkadaşlar? Mümkünse hem siyah hem beyaz olsun istiyorum 2 adet alacağım

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Belkin BoostCharge PPS ile 25W duvar şarj cihazı (USB-C Güç Dağıtımı, iPhone, Samsung, Galaxy Tab, iPad vb. İçin hızlı şarj, USB-C - USB-C kablosu dahil)
    amazon
    Belkin BoostCharge PPS ile 25W duvar şarj cihazı (USB-C Güç Dağıtımı, iPhone, Samsung, Galaxy Tab, iPad vb. İçin hızlı şarj, USB-C - USB-C kablosu dahil)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B091D1BY5X?ref=cm_sw_r_apan_dp_TMXK919BHCTDXZHRQ6SH&ref_=cm_sw_r_apan_dp_TMXK919BHCTDXZHRQ6SH&social_share=cm_sw_r_apan_dp_TMXK919BHCTDXZHRQ6SH&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cLk kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Arkadaşlar Samsung kendi orjinal şarj cihazları dışında hızlı şarj yapmıyor diye biliyorum

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Hızlı yapar da süper hızlı yapar mı bilemem

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

s24 ultra anker ve spigen 45w şarj aletleri ve özel kabloyla süper hızlı şarz yapıyor.

• Merhaba yeni yılda fiyatı nasıl olur sizce A55'in almayı düşünüyorum ama artar mı azalır mı bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxwell17

Merhaba yeni yılda fiyatı nasıl olur sizce A55'in almayı düşünüyorum ama artar mı azalır mı bilemiyorum.

Ben artacağını düşünüyorum

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Samsung EP-T2510N 25 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü Siyah

https://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-ep-t2510n-25-w-type-c-hizli-sarj-adaptoru-siyah_p-25005552 öneriyorum Samsung'un kendi orjinal şarj aleti ve çakmaları çok var hatta amazondan sipariş ettim ilk çakma geldi iade edip a101 den aldım orijinal gönderiyor siyah var beyazı kalmamış

• Ben telefonu aldığımdan beri 5v 2a ile şarj ediyorum. 2,5 saatte doluyor. 2-3 günde bir gece bırakıyorum sabaha dolmuş oluyor.

• Poeta21 P kullanıcısına yanıt

Hocam bilginiz var mı a55 almayı düşünüyorum ama devam ediyorsa sorun güncelleme gelmediyse daha uygun fiyatlı A35 alıcam işlemciden feragat edip

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Bende almayı düşünüyorum A35 çok mu kötüydü a55 mi alayım soluk ekran sorunu çözüldü mü ayar yapılabiliyor mu

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.