< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A55 5G [ANA KONU] - One UI 7 Geldi! (28. sayfa)

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A55 için linkteki lenovo 68w adaptörü kullanan var mı almayı düşünüyorum, sıkıntı çıkarır mı
www.hepsiburada.com
Lenovo 68W Usb-C Şarj Aleti ZG38C05739 Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/lenovo-68w-usb-c-sarj-aleti-zg38c05739-p-HBCV000065UWUM?magaza=Hepsiburada -
Ben bugün aldım hocam. Şuan piyasada en düşük fiyat ve Amazon güvencesi var.
Kıymetli cevaplarınız için teşekkür ederim, amazonda cekiyorum şimdi.
Sarj protokollerine dikkat edin pps desteği yoksa bir işe yaramaz yavaş şarj eder. Zaten en fazla 25w destekliyor telefon başka cihazlar için de kullanmayacaksanız gerekli değil bence.
Anker 312 modeli 25w sarj aleti uygulama üzerinden ilk alışverişe 100tl indirimle birlikte 399tl'ye düşüyor.
1 haftadır kullanıyorum memnunum.
Pps destekli.
amazon
Anker 312 USB-C Şarj Cihazı 25W, Samsung Super Hızlı Şarjı destekler, MultiProtect koruması, PowerIQ 3.0https://www.amazon.com.tr/Anker-Samsung-destekler-MultiProtect-korumas%C4%B1/dp/B09137VFKC
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Yarın detaylı bir inceleme yazısı yazmayı düşünüyorum. Özet olarak telefon on numara. Kesinlikle alın pişman olmayacaksınız ;)
Pd desteği varmış fakat pps hakkında bir şey bulamadım.
Hızlı şarj olduğunu da yazmışlar Samsung s23 serisinde falan. Çoğu telefonda sorunsuz hızlı şarj oluyormuş bununla.
Geleceğe yönelik açısından bunu tercih etmek istedim 25w yerine
Samsung Ultra serisi 45w şarjı PD ile yapıyor diye biliyorum normal 25w şarjı ise PPS ile yapıyor. Şarj aletinin çıkışlarında 25w görünmüyor hızlı şarj etmeyebilir iade şansın varsa dene. Samsung'un şarj standartları karışık biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 9 Haziran 2024; 15:46:58 > -
Merhaba, halihazırda A51 kullanıyorum. Sizce A51'den A55'e geçmek ne kadar mantıklı?
Ayrıca 25W hızlı şarj konusunda elimdeki şarj aleti PPS desteklemiyor fakat PD destekliyorsa telefon 15W güçle mi şarj olur? Şu anki şarj aletimin PPS desteklediğinden emin değilim, eğer 15W destekliyorsa sırf telefon için ekstradan şarj aleti almayı düşünmüyorum çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aradaki farkı anladım teşekkür ederim.
Adaptörün yorumlarında A52'yi ve A72'yi sorunsuz şarj ettiğini, telefonda "süper hızlı şarj" ibaresinin çıktıgını belirtmişler.
Bu durumda ürün kesinlikle 25w şarjı destekliyor diyebilir miyiz? PPS desteğini kesin olarak gösterir mi bu durum?
-
17500 TL telefon,
500 TL adaptör,
etti 18 bin...
Bir de işin gücün yoksa, telefona uygun adaptör peşinde koş.
Yahu bu samsung'u da anlamak mümkün değil.
Telefonunu satıyorsan, kutusunun içine adaptörünü de koyacaksın.
-
O zaman sorun yoktur hocam kullanıcı yorumlarına bakmak daha doğru olacaktır lenovo var diye belirtmemiş ama
Merhaba cihazı yurtdışı almak istiyorum acaba IMEI atılması ile alakalı bir problem var mı? cihaz yeni olduğu için internette pek bilgi bulamadım, umarım bilen birisi yardımcı olabilir.
Mayıs ayı güvenlik güncellemesi hala gelmedi saldılar kendilerini iyice.
-
arkadaşlar A55 ile s 23 Fe arasında kaldım s23 daha iyi maa a55 in bataryası dahamı iyi birde ikisindede eSim var biliyorum ayrıca a55 de hafıza kartı var fe de yok yani oyun falan oynamam pek yani gezi sırasında çok foto video çekerim batarya uzun gitsin birde sıcak havada telefon sınıp kamerayı kapatmasın yeter ne almalıyım ?
-
Kamera olarak 23fe önde olsa da batarya ve ısınma konusunda mimli bir model maalesef A55 hem şarj olarak iyi hemde daha az ısınıyor ayrıca kameraları da sınıfına göre gayet yeterli.
-
Bu hafta içinde almayı düşünüyorum, adaptör olarak Anker 312 adaptör alsam sorun yaşar mıyım? Şarj hızı, güvenilirlik vs. sorun olur mu? Yoksa Samsung'un orijinal adaptörünü mü alayım?
-
eyvallah hocam s23fe hep önde gibi duruyor ama ısınma derken yani programlar kapanmasın yeter kamerasıda çok çok önemli değil ki redmi note 10 s kullanıyorum oradan kıyaslayın çünkü note 10 s telefon ısınıp kamera falan kullanılmıyor sıcak havada yani ben beyle sorun olmasın istiyorum . ondan arada kaldım yani aralarında 500 mAh fark var Ayrıca illa adaptör almakmı lazım bende 33w xiominin adaptörü var onla şarj yapamazmıyım veya evde bulunan adaptörlere bakıp şarj yapamazmıyım? usb ile pcye bağlayıp foto vs kopyalayabilirim değil mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X