Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.797
Cevap
162
Favori
604.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Ses kapalı hocam bende direkt.

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 30 Mayıs 2024; 14:30:48 >

Ben ufaktan tıkırtı sesinin gelmesine alıştım klavyede lakin Gboard klavyede ses sorunu var, ne kadar kısarsanız kısın bir türlü olmuyor ve ilginç bir şekilde çözülmedi gitti anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu ayarları kontrol ettiniz mi?

Boşluk tuşuna alabilirsiniz şimdilik başka bir alternatif yok.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Google görevler kullanıyorum, işlevsiz ama yapması gerekeni yapıyor. Pek bir özelliği yok ama hızlı çalışıyor ve senkronizasyonu Google tabanlı, pcde vs kullanabiliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Komple kalkmayınca o çeviri simgesi bende dediğiniz gibi menü içerisine sakladım gözükmüyor. Emoji,Pano ve ayarlar kaldı en üstte samsung klavyede benimde en çok işime yarayan Pano kısmı tüm kopyaladıklarım orda ve kolay erişiyorum

• Neanderthalin N kullanıcısına yanıt

Siz nasıl buldunuz peki güncellemeyi, ben 6.0 kullanmadığım için soruyorum bahsedildiği gibi telefonu toparladığını gözlemleyebildiniz mi?

Bu arada bu AOD ve Klavye değişikliklerinden kimse memnun değil, sadece A54'ü de etkileyen bir durum değil 6.1 genelinde, bir alıyor bir veriyor. Klasik Samsung işte. Eminim düzeltilmiş halini yenilik diye koylarlar ileride.

Bu önümüzdeki aylar Apple'ın iOS 18 ile neler göstereceği mühim olacak, malum biz de widget falan o şekilde nasiplenmiştik android tarafında sanki hiç yokmuş gibi.

İlk gün yazmıştım sanırım gözünüzden kaçmış, 6.1 cidden hızlanmış ve ilk başta anlık takılmalar vardı artık yok. Pil de eskiden 85 sınırında kullanıyodum şimdi mecburen 80 ona rağmen daha az pil tüketiyor gibi geldi.

Halen geçmeyen varsa mutlaka geçsin, 7 çıkana kadar uzun
    süre 6.1 de kalınabilir sizinle aynı görüşteyim.

ios yapay zeka temelli olucak diyorlar ama samsung onları yapsa bile bize yani a54-55lere gelmez zaten. S serisine önem veriyor Samsung kaç yıllık s21fe bile nasibini aldı a54 almadı gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • e-sim özelliğini kullanan varmı arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aydogan kullanıcısına yanıt

bi de bazı izinler istiyor bu uygulama

Lock Star neden mesela rehberime ulaşmak için istiyor amacı ne ?

sağolasın.

edit :ayarladim tsk

tesekkurler hocam bosluk tusuna atamayi nasil yapiyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 31 Mayıs 2024; 9:51:48 >
  • Bu son güncellemeden sonra yine twitter'da bir flickerin yaşadım. Grafik glitchi gibi bir şey yanıp sönen tarzda. Bu olay gerçekleştikten sonra tüm grafik ayarları bozuluyor sanırım. Ayrıca ekran kapalıyken çift dokunma ile açtığımda salt yeşil bir ekrandan sonra açılınca bu varsayımda bulundum. Ani ekran oryantasyon değişimlerinden de etkilenebiliyor. 0.3 saniye için bir karıncalanmış ekran görüntüsünde bir imaj oluşuyor. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor.

Hiç başıma gelmedi ki Twitter en çok kullandığım uygulama. 😵‍💫

Varsayımda bulunmak istemem ama telefonla alakalı olabilir mi hiç düşürdünüz mü?

Umarım bi daha yaşanmaz.

Bunu da deneyebilirsiniz bi daha denk gelirse:

https://www.youtube.com/watch?v=yOFf5rSu5Xc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 31 Mayıs 2024; 14:28:19 >

Onun haricinde bir sorun yaşamadım telefon kaynaklı olabilir

Yok hiç düşürmedim. Ben hatta genel olarak telefon hiç düşürmem umarım ilerde de bu şekilde olur. 6.0 Güncellemesinde yaşamıştım bundan önce sık kullanım sonrasında. Videolu içerikleri kaydırırken etkisi nüksediyordu sonradan devamlı yanıp sönmeler başlıyordu o twitter sekmesine özel. Twitter'ın web sürümünü kullanıyorum bu arada.

Sizin sorun Chrome kaynaklı sanırım geçtiğimiz aylarda gelen bir Chrome güncellemesi böyle bir sorun oluşturmuştu çoğu cihazda.

Chrome adres çubuğuna chrome://flags yazıp rica etsem şu ayarları uygular mısınız, bi gözlemleyin sonuçlara göre geri kapatabilirsiniz.

Teşekkürler, uyguladım bakalım umarım çözülür. Ekran kapatıp açma esnasında da bir tuhaflık var bu olay gerceklestikten sonra işin tuhafı

Hareketli ekran koruyucu kullanıyorum şifre girdikten sonra bir koyu yeşil ekran gelmişti bir de ilk defa. Prime video da düşey ve dikey arası geçişte kısa süreli bir karıncalanma ekran gözüküyordu. Cihazın garanti dolmadan bir ara teknik servise gönderebilirim belki. Chromedaki bu sorun diğerlerini tetikliyorsa eğer belki çözülür hepsi

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.