Bu kulaklık hediyesini neden kaldırmışlar 3 Nisan'a kadar süreceği yazıyordu bilgisi olan var mı? |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (26. sayfa)
-
-
Güzel bir inceleme tekYOLOjimyoutubeSamsung Galaxy A54 5G - Detaylı İnceleme: Kamera, Batarya & Oyun testihttps://www.youtube.com/watch?v=G6b3GxiaWT4&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende bunu aldım bugün gelir, ama zaten telefon yok ortada 😄, bakalım o kaç gün sonra gelecek.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123Aynen bende alacaktım ama maalesef gönderi yok. Şimdilik bu kılıfı aldım. 100 TL. Gayet güzel bence. Tavsiye ederim.
https://www.zoreaksesuar.com/galaxy-a54-kilif-zore-negro-silikon-kapak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tamamen aynı durumdayız, pazartesi saat 17.16 da sipariş verdim, eşim halen j7 kullanıyor tam 7 sene önce almıştım onunki 2015 model sanırım j700. İyzico 500 bakiye ve 3 ay bedava ekran koruma sigortası için sipariş verdim, İyzico konusu masal oldu, onun yerine 500 promosyon çeki gibi telafi edeceklermiş o paraya sizde anca kılıf olur yada şarj adaptörü dedim, çok pişman oldum, haa telefon 1 hafta daha idare eder o sıkıntı değilde böyle aksiliklere sinir oluyorum. 11800e pasajta bi satıcı da beyazı vardı onu alıp geçseydim keşke, zaten buds 2 kullanmayıp büyük ihtimalle satacağım bakalım 800 edermi satarken öyle 1500 olmuyor, zaten 1250 falan trendyolda en son gördüğüm fiyatı.
Stoklarda tükendi falan filan sallarlar onda halbuki belirli bi kota yoktu zaten. İyzico kampanyası da 12 nisana kadar diyordu, 24 martta bitmiş hemen iki günde. 450 kişi içinmiş güya, ama daha düne kadar ödeme şeklinde yazıyordu %10 veya 500 tl ye kadar bakiye diye... Bende onun için sipariş verdim buds 2 hediyesi zaten mağazasında da vardı. Bekliyorum pazartesi akşamdan beri, tedarik sürecinde sipariş bakalım haftasonu da geldi haftaya kaldı artık, zaten buds 2 kullanmıyoruz, kılıf olduğu için rengide önemli değil, pasajta satıcı da cumartesi pazar günüydü sanırım 11800e beyazı vardı onu almadığına böyle uğraştığıma çok pişmanım, sanırım sonunda 500 tl promosyon çeki verecekler o parayada anca kılıf veya bana lazım olmayan şarj adaptörü verirler başka ne olacak samsungda 500e. Her yönden mağdur etti samsung başkaları turkcell veya turktelekomdan 11900a cihazı aldık diye yazmıştı buraya.
İlk defa böyle bir ürünün satış sürecini yakınen takip ediyorum da anlatılanlara göre bayağı amatörlükler sergiliyor Samsung. Peynir ekmek gibi satıyolar demek ki acaba kaç satış oldu online mağazadan
-
Bir arkadaşım elektronik,beyaz eşya mağaza müdürü, dediğine göre bu A54 çok büyük talep görmüş, bu aksilikler o yüzden sanırım, birde telefonlar zamlanacak haberlerinin de etkisi olabilir bu büyük talebin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline2827 -- 31 Mart 2023; 7:33:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazalarda samsungun orijinal kılıfları var mı peki arkadaşlar ? Samsung Galaxy A54 Akıllı Ekranlı Kılıf - Siyah Black | Samsung Türkiye şu mesela ?
-
:) Yalnız kılıfın auto focus yazan o boş koca alan var ya çok çabuk çiziliyor. Sanırım sert olmasından kaynaklı. Dün alır almaz çizmeyi başardım 😃
Aynı kılıf, kilifplusda 105 tl, zore de 134 tl. Kilifplus güvenilir mi? Alsam mı ki oradan?
arkadaşlar kullanan arkadaşlar cihazı öneriyor mu? Telefon alma arefesindeyim. maksimum 15 bin bütçe var bundan önce samsung a52s kullanyordum çok memnundum. Annemin telefon bozulunca onu ona verip kendime yeni bir cihaz alayım diyorum. Dün çok temiz bir s22 vardı telefoncuda 2 aylık ama araştırdım herkes batarya dan şikayetçi aklıma şu an s21fe sıfır yada a54 geliyor. S21fe fiyatı biraz daha yukarıda 14699 ve kulaklık hediyesi var a54 128gb ise bir arkadaş almış kapalı kutu olarak satıyor 11000 civarına sizce hangisini seçmek daha mantıklı arada ki fiyat/performans için? Çok fazla oyun oynayan bir kişi değilim genelde sosyal medya gündelik işler vb kullanıyorum. Ama telefonda aradığım en önemli kriterlerden biri batarya en azından normal kullanımda günü çıkarmalı ikinci gün için bir beklentim yok ve kamera da iyi olmalı.
-
Selam, batarya iyi kardeşim. 1 gün değil. 1.5 günü rahat çıkarır. Ben 3 gündür kullanıyorum cihazı. Şimdilik her açıdan mennunum. Bana çok bile özellikleri. Oyun hiç oynamam. Sosyal medya içinde bol bol yeter.
Merhaba hocam. Dün elime geçti cihaz. Kamera bence gayet yeterli. Oyun oynarsan bilemem ama standart kullanıcı için bataryası rahat 1 günü çıkarır. Sosyal medya için de fazlasıyla yeterli bir telefon olmuş. Ben çok beğendim.
işlemcisi ne çıkıyor snapdragon mu exynos mu
-
Kılıfplus güvenilir ben ordan aldım 3-4 defa bu seferde ekran koruyucu ile beraber alacaktım da, telefon aksesuarları bikaç kullanılmış telefon satan yer var tanıdık o ben sana ekran koruyucu uydururum burdan dedi, şimdi bişey almadan şu benim ekran koruyucu yu takıver demek ayıp olur diye almadım siteden.
Amazon dada satıyor bak daha uyguna ordan aldım ben, iade falan daha kolay olur hem .
Kilifplus Samsung Galaxy A54 Kılıf Karbon Serisi Mat Fiber Silikon Negro Kapak - SiyahamazonKilifplus Samsung Galaxy A54 Kılıf Karbon Serisi Mat Fiber Silikon Negro Kapak - Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BVGR9LHG?ref_=cm_sw_r_apann_dp_A9Z3ANN6BT09CH4MDV37
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şarj konusunda taze bilgi vereyim , eşim dun sabah 7 de sarjdan aldı telefonu tam dolu olarak şimdi geldi eve saat 10 =27 saat, %55 şarjı kalmış. Bulunduğu yerde wifi ağı yok kendi hücresel ağı hep açık, 2 saat civarı bluetooth bağlı muzik + görüşme yapma, bir kaç resim , whatsapp, sosoyal medya, biraz da telefon görüşmesi şeklinde.
İncelemelere baktım. A34 işlemci olarak bi tık daha iyi a54den. Exynos hem daha fazla ısınıyor, hem daha fazla pil tüketiyor mediateke göre. Acaba zamanla exynos daha stabil hale gelir mi ki?
Ben de pile çok ihtiyacım olmadığı durumlarda pil koruma aktif olarak %85'te sınırlandırıyorum ve hızlı şarj kullanmıyorum. Bu şekilde bataryayı korumuş oluyorum. Elektrikli araçlarda da mesela pil ömrünü uzun tutmak adına şarjı %85-90'da bitirme özelliği var. Tesla bu konuda baya hassas çalışıyor.
-
Kaynak hangi siteler acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X