< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (23. sayfa)
-
-
hocam ben yukarıda dediğüim gibi chatte ana avrat düm düz gittim sonra da telde gittim sonra aradılar gerek yoktu bu boyuta gelmesine ama iptal için 34 dk dır teldeyim.
-
Hesabından Sipariş sayfasından iptal edilmiyormu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üyeliksiz sipariş verdim ben , üye olduktan sonra 7 düvelden kampanya maili sms i telefonu açıyorlar.
telefonu en son yine söverek kapattım maalesef 37 dk konuştuğum kadın, bana şunu dedi çünkü iade ürününüzü bize gönderince 7 iş günü içinde iadeniz yapılacak. ŞAKA GİBİLER. evet maalesef kadına sövdüm bu sefer üzgünüm ama iyice bastılar damarıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 30 Mart 2023; 15:50:52 > -
Banada bu sefer ürün tedarik aşamasında dediler sonunda online alışveriş bölümünde, Allah belasını versin oruçlu ağzımı bozduruyorlar, o hanıma mail attı diğeri, beni arasın diye o hatayı yaparsa ağzına edeceğim onun. Paramızla rezil oluyoruz lanet olsun iyzicomuş kulaklıkmış 3 ay ekran koruma sigortasıymış. 11800e beyazı vardı pasajta bi satıcı da onu alıp geçecektim. 12. kadar kulaklık kampanyası var diyorlar onuda bitirdiler bugünden, iyzico desen 450 kişiymiş o zaman niye 12. Diyorsun zaten ilk gün o sayı dolmuş. Hep yalan dolan, eşimle bana aldığım 6. Samsung bu. Annem babama arkadaşlara aldırdım hep samsung. Şuan sinirden başım çatlıyor
Bakıyorum Millet ne sorun yaşamış, önce de belirttiğim gibi, satışa çıktığı akşamı 22 mart sipariş geçtim,25 inde kargoladılar ve 27 mart p.tesi elime ulaştı cihaz+hediye kulaklık. iyzico 500 tl. Iadesi anında yüklendi hepsine hemen bizim kediye mama vs. Aldım o telefondan hızlı geldi ,mama siparişini gece geçmeme rağmen ertesi gün sabah elimdeydi 23 martta. Bir eksiğim kendi hatam o da sipariş verirken 3 aylık ekran koruma hediyesini sepete eklemeyi unuttum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlaşılan Samsung internet sitesinden acil bir ihtiyacını satın almayacaksın, bizim acelemiz yoktu çalışan mevcut bir telefonumuz vardı.
Bu arada iki günlük deneyimim
1. Ekran görüntü kalitesi müthiş
2. Fotoğrafları güzel çekiyor
3. Bataryası hızlı bitmiyor
4. Cihaz biraz ağır ve kalın
Eşim galaxy A7 2017 den sonra kalınlık ve ergonomi harici çok beğendi, zaten öyle cihazı zorlayacak oyun falan oynamaz , kurarken yazılım güncellemesi vs. Hafif bir ısınma oldu onu da ben dikkate aldığım için fark ettim sanırım yoksa öyle cayır cayır yanma yok.
Senin işin rast gitmiş şanslısın sevindim senin adına, kamerası falan güzel bir sıkıntı yok dimi
Teşekkürler evet öyle oldu sanırım
Kamerasını çok deneyimlemedim ama şöyle diyim benim karsilastirabilicegim telefon elimde olan galaxy s8 plus kamerası hala çok güzel işini yapıyor, çıta olarak onu belirledim ondan az da olsa iyi ise bizi memnun edecekti , bir iki resim çektim beklentimin üzerinde iş çıkardı, tabi ben bu konularda deneyimli biri değilim sıradan bir kullanıcı deneyimi.
Kamera konusunda beklentimi yüksek tutmadım açıkçası sonra üzülmemek adına, şimdi iyi bir karar verip bu cihazı aldık diyebiliyorum.
Bunu duyduğuma sevindim umarım bu kadar aksilikten sonra bende memnun kalmayıp iade etmek zorunda kalmam.
Ekran koruma hediyesi varmış bende seçmemişim heralde faturada yazmıyor ama hediyeyi seçmek çok saçma hiçbir Türk hediyeyi geri çevirmez. Bunlar tabi koreli yok ben almayayım başkaları alsın kulaklığı, ekran korumasını benim ihtiyacım yok diyeceğimizi sanıyolar. Bizim ne ekonomik olarak ne de kültürel olarak böyle bişeye hayır dememizin imkanı var mı Ey Samsung Halbuki BEDAVA demen yeterli hediyenin ne olduğunu söylemene bile gerek yok hani hediye dayak bile olabilir. Neyse hiç farkında olmasaydım şu hediyenin daha iyiydi.
-
ben de hem geçen hafta hem bugün sordum aynı cevap geldi. spigen s23 kılıfında almanya ve türkiye arasında 2 kat fark var. almanyada 400 tl'ye gelen ürün, türkiyede 830 tl.
a54 de farklı olmaz diye düşündüm, baktım amazon.de'de indirim de var, oradan gelecek olan da varken almanyadan aldım kılıfları. gerçekten anlamak güç spigen türkiye'yi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 31 Mart 2023; 8:3:12 > -
Maalesef dediğim gibi çıktı :( keşke daha açık olsalardı.
Benim cihaz dün elime geçti.
Şimdilik çok memnunum. 3 saat müzik dinledim gece. Bugünde youtube dan 1 buçuk saat yüksek kalite video izledim. En ufak ısınma olmadı. Cihaz kurulumu, ayarlarım dahil.
Not: Telefonda oyun oynamam. Okey bile.
iade açtık iade onayı için de telefon açıp bilgi ereceklermiş şimdi de iade için günlerce bekletecekler anlaşılan.
-
Hayırlı olsun kaça aldınız
-
aslında s23 çok güzel ve çok kibar gönlüm hep ondan yana .ancak 25 bin veremem bir cihaza 12 bile fazla geliyor.Ama 4 sene kullandım a50 yi bence hakettim :) Keşke biraz daha hafif ve kibar olsaydı ancak ben samsungtan memnunum .Sar değerleri de düşük oluyor hem
-
Hocam bahsettiklerinde çok haklısn.Samsung a serisinin organizasyonunda çuvalladı.Teknoloji marketinde olup ta Samsung Mağazalarında olmaması hatta doya doya inceleyemememiz bile çok abes.
Ama iptal yerine bence bir kaç gün bekleyiver çok acil değilse .Cihaz şu an ön siparişte zaten .Kesin bir teslimat dönemi veremiyorlar o yüzden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X