< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (208. sayfa)
-
-
Paneli kaydırdığınızda yazıya (Ses) dokunursanız bar menüsü geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor 90'ı konuşmuştuk sanırım çıktığında bu konuda. HB'da kulaklık hediyesiyle 512 GB ile 16binden güzel bi giriş yapmıştı. İyi de satıldı galiba.
Şu an Honor tablet kullanıyorum arayüzü saf androidin biraz makyajlanmış hali normal kullanıcıyı üzmez ama One UI'dan sonra Windows 11'den Windows 7'ye geçmek gibi. İnce düşünülmüş hiçbir detay yok One UI'daki gibi, sürekli alternatif uygulama indirerek özellik eklemeye çalışıyorum. Kişiselleştirme / özelleştirme zaten hak getire. Allah'tan bir launcherlar düzgün çalışıyor da bir şeye benzetebiliyoruz ana ekranı ve uygulamalar sekmesini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 14 Kasım 2023; 4:57:55 >
Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim. Fakat istediğim parlaklık barı gibi sabit olacak bir düzen.
3 Android sürümü, 4 sene de güvenlik güncellemesi alacak diye okumuştum Nothing Phone için. Android 15'i alır firma sözünü tutarsa.
Playstore da baktım bulamadım eskiden bu tarz uygulamalar olurdu ama bildirim paneline uygun bir şey göremedim.
Aynen ben de böyle okumuştum. 15 e kadar alacak deniyordu. Telefon hack ve dolandırıcılığının tavan yaptığı günümüz Türkiye'sinde bence güncelleme(özellikle güvenlik güncellemerl) çok önemli bir hal aldı. A54(17 ye kadar alacak) ve Knox bu yüzden öne çıkıyor bence..
Linkdeki Gcam'i indirip denedim. Sorunsuz çalışıyor ve güvenli apk. Cihazın kendi kamera yazılımına göre daha iyi sonuçlar verdi bana göre. İndirip deneyen olursa yorumlarınızı bekliyorum.
https://rootmygalaxy.net/download-google-camera-for-samsung-galaxy-a54-gcam-port/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.niksatyr.volumecontroller
Tam istediğim gibi olmasada en kullanışlı bunu buldum,teşekkürler
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-203#157280706
Ben de bunu önerecektim söylemeyi unuttum, geçen paylaşmıştım. Ekranın kenarından kaydırın gelsin, hepsi bir arada kullanışlı. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 14 Kasım 2023; 5:11:9 >
-
haklisiniz ama cok uzun sure Android kullandigimdan artik son zamanlarda ciddi bir degisiklik gelmedigini gordum. Mesela Android 12 den itibaren gelen ciddi bir gelistirme yok hep ufak tefek minor problemler.
Hatta Samsung kendi UI ile pek cok android gelistirmesini onceden gelistiriyordu. daha sonraki veersiyonlarda android bu ozellikleri paylasiyordu.
-
Samsungda her guncelleme her ulkenin test ekibi tarafindan kontrol ediliyor test ediliyor ve onaylaninca paylasiliyor. o yuzden zaman aliyor.
-
Şu an amazonda 299 tl , amazon 150 tl uzeri 60 tl kupon ile 240 a gelebilir. ilgilenen arkadasların bilgisine..
" data-href="https://Fırsat: Samsung Type C Hızlı Şarj Adaptörü, 25W, EP-TA800N, Siyah">Fırsat: Samsung Type C Hızlı Şarj Adaptörü, 25W, EP-TA800N, Siyah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben de bunu yazmaya gelmiştim. Uyumlu kablosu başlıktan pahalı durumda. Bir de kablo ayarlamak lazım.
İşlemci farkı nedeniyle s23 e geçmeyi düşünüyorum. 24k civarında buldum ithalatçı garantili. A54 ile kasa birebir aynı, rengi de aynı alırsam telefonun değiştiği bile anlaşılmaz. İşlemci de bayağı fark var Sd 8 ve 2.nesil. A54 ü 12k satabilirsem 12k ekleyip almayı planlıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şebeke ve wifi sebebiyle mi değiştiriyorsunuz?
Bu bilginin kaynağı var mı hocam?
A54 e Fold 4 um çalınınca geçtim. 6 aydır kullanıyorum.
Kamerası ön ve arka olmak üzere Fold 4 ten çok daha iyi., cihazın kendisi de muhteşem. Son derece akıcı hızlı.
Şu aralar fold 5 bakıyorum almaya gerek var mı diye düşünmekten almadım.
Böyle güzel yorumlar okumaya hasret kalmışız süper yorum 😂 ben de yeni güncellemeyi bekliyordum cihazı çıktığından beri uzun süredir kullananlar nasıl yorumlar diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X