< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (131. sayfa)
-
-
-
Duvar kağıdı harika nerede buldunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güç tasarrufu modülü aktif edince oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu akşamın tavsiyesi Galeri uygulamasından resimleri albümler arasında taşımakla ilgili. Herhangi bir albümün içine girin sol kenardan hafifçe çektiğinizde diğer albümlere ulaşabileceğiniz bir bölüm açılacak. Seçimlerinizi yapıp sürükle bırak yapabilirsiniz. Fark edilmediğini düşündüğüm güzel bir özellik.
-
Benim sormak istediğim bir konu var, ilk defa a54 ile android kullanıyorum, iphone otomasyon vardı, mesela evdeyken mobil veriyi otomatik kapatıp wifi açıyor, evden ayrılıncada wifi kapatıp mobil veriyi açıyordu. Android için internette aradım ama bu şekilde bir özellik bulamadım. Android tarafında böyle bir otomasyon var mı?
Ayarlar'dan Modlar ve Rutinler'e girin. Rutinler sekmesine tıklayın, oradan dilediğiniz otomasyonu ayarlayabilirsiniz. Biraz kurcalamanız lazım, halledemezseniz ben ekran görüntüsü atarım.
-
Teşekkür ederim, belirttiğiniz yerden birkaç ayar yaptım. Yarın konumdan ayrıldığımda test etmiş olacağım bakalım.
-
Ekran süreniz çok iyi güç tasarrufu modunda mı aldınız bu süreyi yoksa normal moddamı bende 1 haftadir bu telefonla s20fe arasında gidip geliyorum fakat çoğu kişide batarya performansından şikayetçi herkes aynı telefonu kullanıyor fakat ekran süreleri arasında uçurum farklar var bu nasıl oluyor anlamadım
-
-
Telefonumda aramalarda yakinlik sensorunun tam randimanli çalışmadığını fark ettim. Ev de ki a73 ile kıyasladığimda şöyle bir görüntu cikti ortaya. 1. Foto benim ışık ve yakinlik sensoru görüntülerm. 2. A73 e ait. Gördüğünüz gibi benim proximity (yakınlık) sensörü bölümüm siyah görünüyor. Sizce nedendir bi fikri olan var mi ? Ek olarak bu ekrani *#77692# yaparak görebiliyosunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolbb -- 5 Ağustos 2023; 10:38:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Google araması ile bulmuştum hocam beğendiyseniz DM den yollayayım
Hocam a73 ile kıyaslarsanız ne durumda cihaz? Malum a73 işlemcisi daha iyi gibi.
Bu akşamın önerisi kilit ekranındaki müzik oynatıcıyı saydamlaştırmak. Duvar kağıdını belirginleştirdiği için çok iyi.
Samsung bunu güzel gizlemiş. Ayarlardan Kilit Ekranı menüsüne ulaşıp oradan sağ taraftaki Widgetlar yazanı seçiyoruz. Ardından Müzik kısmına bir kez dokunuyoruz. (Düğmeye değil sekmeye)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sayenizde farkettim, teşekkürler :)
Sizden kaynaklı bir problem değil, A54'te yakınlık sensörü yok
Telefon gerçekten ısınıyor. Whatsappta görüntülü konuşma yapmıştım bayağı bir ısındığını fark ettim. Telefonun kapaklı kılıfı ısıyı çok dağıtamıyor olabilir ama biraz fazla geldi böyle bir işlem için.
-
Hocam havaların sıcaklığı da güç sarfeden işlemcinin etkisiyle ekstra bir sıcaklık veriyor cihaza. Ben oyun dahi oynadım cihazda, öyle el yakacak kadar bir ısınma söz konusu değil, performans düşüklüğüne sebep olmuyor, telefonda sert deri kılıf da var üstelik.
Saatlerce Instagram üzerinden sesli görüşme yaptım pek rahatsızlık hissetmedim. S21FE nin işlemcisi bununkinden fazla ısınıyordur. Belki de önceki cihazınıza nazaran sıcaklığı biraz fazla hissetmiş olabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X