Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.574
Cevap
46
Favori
188.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
  • Benimkinde sadece ekran görüntüsü alma, arama kısmında rastgele sayılara basma, kilit ekranındaki hava durumunu açma ya da kameraya girip fotoğraflar çekme gibi şeylere yapıyordu ancak şifre isteyen şeylere giremiyordu.

Dokunma hassasiyetini artırınca ekran parmak dışında nesneleri de algılamaya başlıyor. Bu sefer cepteyken sürtünmeden dolayı rastgele basıyor. S7 Edge telefonum varken cebimde ekran açıldı mı ekranı kilitliyordu ben uyarıyı kapatana kadar ama bu telefonda sensör boşluğa çıkınca o kilit kalkıyor. Bu sebeple o ayar biraz kullanışsız olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 18 Ağustos 2022; 13:13:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an benim telefonda yaşadığım sıkıntı süper hızlı şarjda telefon şarj olmuyor. Şarj oluyor gibi gösteriyor ancak ilerleme yok. Yavaş yavaş kendini tüketiyor. Kendi şarj setiyle şarj edince bir sıkıntı çıkmadı. Ben de 25W'lık adaptörde sıkıntı var sandım ama bu adaptörle yavaş şarj edince de bir sıkıntı çıkmadı. Acaba yazılımsal bir sıkıntı mı mevcut? Bu sorunu yaşayan var mı acaba?

25 wattlık adaptörün markası nedir? Her adaptör her cihazı hızlı şarj etmeyebiliyormuş. Amazon indirimlerinde epey adaptör araştırmıştım, yorumlarda bu yönde ifadeler vardı. O yüzden de kendi Asus telefonum için adaptör almaktan vazgeçmiştim.

Yazılımsal gibi geldi bana çünkü bu sorun sadece süper hızlı şarjda şarj ederken oluyor. Normal şarjda bir sıkıntı yok. Telefonu da şarj setini de daha yeni aldım. Dikkatli kullanan birisiyim. Yazdığınız donanımlarda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yanılıyor da olabilirim. Biraz daha test etmem gerekecek sanırım. Elimde başka bir 25W'lık şarj aleti olsaydı en azından benim şarj aletinde mi sıkıntı var onu anlardım.

Ben bu telefona karar vermiştim ama böyle hızlı şarj ya da cepte kendi kendine açılmayla ilgili yazılımsal sorunlar beni düşündürdü. Bir de A73'e bakayım diyorum ama onu da pek kullanan yok galiba.

Oppo, Poco, Xiaomi, Realme gibi cihazlar içime sinmedi, Samsung'da kamera, yazılım ve güncelleme desteği daha iyidir diye düşünüyorum.

Hızlı şarj sıkıntısını benim haricinde yaşayan yok sanırım. Telefondan mi kaynaklı o da belli değil. Cepteyken ki kendi kendine dokunma problemi ise büyütülecek bir problem değil. Bana göre telefonun en büyük sıkıntısı batarya optimizasyonu. Bunu çözseler yeter bence.

Teşekkürler. Telefonun Youtube incelemeleri güzel, Kerem Enginar'ın önerisiyle ilgimi çekmişti zaten. A73'ü seçmeye değecek bir fark göremedim açıkçası. A52S'i mağazalarda bulabilirsem bir inceleyeyim. Teknoloji mağazalarında görünmüyor ne yazık ki, belki Turkcell mağazalarında vardır. Birisi tarifeye ek, kontratlı olarak aldığını yazmıştı, belki ben de böyle yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 18 Ağustos 2022; 14:6:7 >
    (2 telefonda a52s) hiçbir sıkıntı yaşamadık hep süper hızlı şarj oluyor. hayalci79 a52s den asla pişman değilim çepte açılma olayı fikrini değiştirmesin. Burak0308 bence senin şarj aletinde sorun var başka telde deneme imkanın varsa dene ve başka 25w şarj aletini senin telde imkanın varsa.

• Teşekkür ederim. İlk fırsatta telefonu inceleyip almaya karar verdim. Fiyatlar giderek yükseliyor, şu an 8-9 bin lira olan telefonların 9 ay önce 4-5 bin lira civarında olduğunu öğrenmek çok üzücü.

@burak0308 Hepsiburada'da 25W Samsung adaptörü alan bazı kişiler, cihazın orijinal olmadığına dair yorumlarda bulunmuş. Belki orijinal olmayan bir tanesi denk geldi ve çabuk bozuldu, olabilir mi acaba?

oldu sağol da başka bi seçenek var mı ss alırken

Ben adaptörü A-101'den, kabloyu Hepsiburada sitesinden ve satıcı olarak kendisinden satın aldım. Hepsiburada'da puanın düşük olmasının nedeni diğer satıcıların 50-100 TL'ye orijinal olmayan ya da süper hızlı şarj desteklemeyen ürün göndermelerinden ötürü. Bendeki ürünlerin orijinal ürünler olduğunu düşünüyorum ve dediğim gibi 2-3 aydır bir sıkıntı yoktu. Ya sonradan adaptör bozuldu ya da güncellemeden dolayı telefona bir şey oldu. Recovery'ye girip wipe cache yaptım. Bakalım bir şey fark edecek mi?

Var ama onu pek tavsiye etmiyorum. Yardım menüsünü açarak oradan tek tıkla ekran görüntüsü alabilirsiniz ama o yardım menüsü ekranda sürekli kalacağı için ilerleyen dönemlerde ekranda yanık oluşturabilir. Bu sebeple ekranda sabit bir görüntünün uzun süre açık kalmamasını sağlayın. Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

• burak0308 kullanıcısına yanıt

anladım teşekkür ederim artık alışıcaz elle ekran görüntüsü almaya :d

Ya da harici bir uygulama kurup onla da alabilirsiniz ama bence en kullanışlı ve kolay yolu elin kenarıyla sürükleyip almak. Tek sıkıntısı bazen elinizi sürüklerken sayfa kayabiliyor ya da ekrana dokunabiliyor. Bu arada söylemeyi unuttum. Tuş kombinasyonuyla da ( ses azaltma + güç tuşuna aynı anda bir kez basınca) ekran görüntüsü alabilirsiniz ama bunu çok kullanırsanız tuşunuzda zamanla deformeye neden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 18 Ağustos 2022; 14:38:9 >
  • burak0308 kullanıcısına yanıt

aynen en kullanışlı bu yöntem bu arada böyle ayarlardan açtığın işine yarayan bi özellik varsa söyleyebilirmisin daha başladım telefonu kullanmaya

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.