< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlk çıktığı günlerde aldığım 4,5 senelik cihazım son dönemlerde çok ağırlaşmış ve sorunlar çıkarmaya başlamıştı. En büyük sorun ise bluetooth kısmındaydı. Buds 3 kulaklığın ve saatin bağlantısı sürekli sıfırlanıyor, bluetooth aramasında özellikle kulaklığı bulamıyordu. Cuma günü yine böyle bir sorun yaşadım, kulaklığı bağlamaya çalışırken telefon kilitlendi kapandı açıldığında ise büyük bir şok yaşadım. 512 gb lık hafıza kartını göremiyordum. İçinde yaklaşık 400 gb veri olan hafıza kartını kaybetmek büyük bir şok yaşattı. Akşam eve geçip hafıza kartını bilgisayara bağladığımda hafıza kartını raw formatına döndüğünü gördüm. Raw formatını komut sistemiyle düzeltip verilerimin büyük bir bölümünü kurtardım. Sammobile den telefonum için en son sürüm yazılımı indirip, odin ile sıfırdan yazılım yükledim. Hafta sonu telefonu elimden geldiğince zorladım. Telefon sanki ilk günlerine dönmüş gibi rahatladı. Bu tarz sorun yaşayan arkadaşlarda sıfırdan yazılım yüklemeyi deneyebilir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 2 Mart 2026; 11:33:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Telefon için son sürum zaten android 14 one uı sürümü 6.1 degilmi telefonunuzda 5g seceneginin cıkması lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefon hala yag gibi akiyor. zaten sonrasinda cikan a5x serileri gözle görülür bir iyilestirme sunmuyor, samsung bu cihazi bu kadar güclü piyasaya soktuguna bin pismandir. xda'da android 16 ve one ui8 güncellemesi mevcut, dileyen onu kurar ve akar... Establishing a secure connection ... https://xdaforums.com/t/rom-16-a528b-n-un1ca-3-0-7-one-ui-8-0-for-galaxy-a52s-5g-01-04-2026.4768756 |
|
|