Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.890
Cevap
95
Favori
534.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-samsung-galaxy-a52

Kamera sensörü

Resolution64 MpxSensorSony IMX682 Exmor RSTypeCMOSApertureƒ/ 1.8ISO--Pixel size0.80 µmPixel Binning1-4 (2x2)Sensor size1/1.7

• vfnv kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Babama a52 kendime a72 almayı düşünüyorum. Siyah renk güzel

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Hepsiburada kendisi mi bu taksit imkanını sağladı? Normalde taksit yoktu ya :)

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

Ben 28 martta sipariş verdim. Büyük ihtimalle haftaya gelir o yüzden kılıfı şimdiden hazırlayayım dedim  

• Arkadaşlar samsung shop a A72 için silikon kılıf gelmiş A52 için görünmüyor muhtemelen yakında gelir

https://shop.samsung.com/tr/galaxy-a72-silicone-cover-2/?integration_color=Black

• Geldiğinde iyi günlerde kullanın hocam. Kılıfı ve ekran koruyucu hazırlamak gerek tabi. Ben alırsam sadece kılıf alacağım. Eski Samsung telefonumda Gorilla Glass 5 vardı 5 yıl kullanımda en ufak bir çizik olmadı. Çizik konusunda iPhone'un eline su döken yok.  

Takipteyim hocam. Satıcı da hepsiburada olsa çok iyi olurdu.

Bu cihazin arkası mat plastik zaten çizilmez kolay kolay.cizilse de arkası çok önemli değil bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende ekran koruyucu kullanmıyorum üzerinde gelen ile kullanıyorum genelde. Kılıf yeterli olacak benim için. Teşekkür ederim bu arada  

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt
    Çinli telefonlar gibi üzerinde ince bi film bile olsa ben de almam ekran koruyucu.var mı acaba ince film falan birşey cihazin ekranında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha önceki samsung cihazlarımda vardı. A50 ve S20 Fe de. O şekilde kullanmıştım.

Youtube da kutu açılış videolarına baktım ince ekranda bir koruyucu ile geliyor cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chelisky_ -- 2 Nisan 2021; 0:19:15 >
  • Hepsiburada tamamen kalkmis
    Ne zaman gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı S20 FE'ye yakın hatta A72lerle ayni fiyatta olması lazım.İmkaniniz varsa S20 FE alın daha uzun sure kullanılır.Yeni yazılımda cift parmak sorunu da cozulmus.

Edit : Bu arada samsung cihazlarinin hicbiri ilk ciktiginda alinmamalı.Hepsi 1 2 ay icinde dip rakamlara düşüyor aceleniz yoksa simdi almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakuboo -- 2 Nisan 2021; 1:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakuboo

Fiyatı S20 FE'ye yakın hatta A72lerle ayni fiyatta olması lazım.İmkaniniz varsa S20 FE alın daha uzun sure kullanılır.Yeni yazılımda cift parmak sorunu da cozulmus.

Edit : Bu arada samsung cihazlarinin hicbiri ilk ciktiginda alinmamalı.Hepsi 1 2 ay icinde dip rakamlara düşüyor aceleniz yoksa simdi almayın.

Fe modelini alana hayırlı olsun da kesinlikle kağıt üstünde çok iyi telefon, kamerası da öyle ama benim elim gitmedi tavsiye de etmem

Dokunmatik sorunu hadi diyelim yeni parti ile çözdü

Isınma sorunu

Batarya sorunu

Bence alınmaz. 4500 256 lik model olsa ancak

• Günaydın,zorunluluktan dolayı cihazı değiştirmek zorunda kaldım.(iph4s).Malum birçok işimizi artık telefonla halleder duruma geldik.Aktif saha çalışanıyım arazide açık alanda oluyorum çoğunlukla kışın yağmur,kar yazın sıcak toz,toprak rüzgar vs.Haliyle öncelik bu şartlar olunca mağdur etmeyecek telefon araştırmaya başladım.Tam m31s alacaktım bu ürünü tesadüf youtbda water test izledim güzel,gündelik uygulamalar(mail,edevlet,banka,vs.yazı ve not)en çok kullandıklarım oyun zaten yok biraz uzun soluklu bir telefon olsun düşüncesiyle almaya karar verdim.Siyahı düşünüyordum ama biraz da maviden açılalım dünyaya  

• Shop siyah beyaz ne zaman gelir bilmiyoruz diyor
    Herhangi bir hediye.ceki vs yok

• thelordof kullanıcısına yanıt

Evet yok diye biliyorum bende. Ama ödeme kısmına gelip kart bilgilerini yazınca taksit seçenekleri çıktı.

• Taksit olayı çok garip bende girip denedim ve peşin fiyatına 9 taksit yaptığını görünce direk aldım. Siyah sipariş verdim arada kontrol ediyorum acaba taksit de bir sıkıntı var mı diye. Ama bildiğin heryerde 9 taksit görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.