Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.048.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, bir sorum olacak telefonun ekranı kapalı iken yanlışlıkla dokunduğumda kilit ekranı açılıyor. Birinci dokunuşta saat gözüküyor ikinci dokunuşta kilit ekranı açılıyor. Benim istediğim yolda yürürken ekranın sürekli açılması beni rahatsız ediyor bunu düzeltme imkanımız var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonda ekranı çift tıklama ile uyandırdıktan sonra kaydırıp şifre ile ekranı açabiliyoruz değil mi?

    Ayrıca dahili radyosunda radyo kanal adlarının isimlerini gösteriyor mu?

    Bir de hızlı şarjı kapatıp normal şarj ile şart etme özelliği mevcut değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 5 Mayıs 2019; 1:17:53 >
  • Valla bu forumda sık vakit geçiren arkadaşlardan bazıları biraz ilginç tipler. Bu telefona 2800-2900 tl verilir mi muhabbeti dönerken, ben dahil birçok insan kampanyaları takip ederek 2200-2300 tl civarına bu telefonu aldı. Hoş, kampanya falan takip edilmese de ÖTV zammı öncesinde 2350-2400 bandına rahatça bulunuyordu.

    Bilhassa, aldığı telefonu ortalama 3 yıl kullanmaya çalışan ve bu civarda bütçeye sahip olan arkadaşlar laflarıma dikkat kesilsin. Bu model, Türkiye şartlarında şuan için orta segmentin kralıdır. Amiral gemisi modellerin fiyatları belli, Türkiye şartları belli. Bu modelin özellikleri ortada, fiyatı ortada. "Şu kadar para verilir miciler" e bakmadan 2500, olmadı 2600'e alın, bu bütçede bir arayışınız varsa. Bir tık düşük bütçe için önerim, Xiaomi Redmi Note 7'dir. Marjinal tiplere aldırış etmeyin.
  • tuco benedicto T kullanıcısına yanıt
    2850 hala verilmez bu arada. 2200 e redmi note 7 veya 1700 e gm9 pro alırsın. Şimdi bazıları gm mi alınır falan diyorda aç bak videolarına a50den kamera olarak daha iyi, mate 20 liteden kamera olarak daha iyi. Öte yandan redmi note 7 de güzel alternatif 2200'e. Şimdi onuda kötülüyorlar miui arayüzü dandik falan diyenler var. Sonuç olarak herkes istediğine göre telefonları yorumluyor. Kimse gerçek konuşmuyor.

    a50 kamera hariç 2400-2500e gayet iyi özellikler sunuyor. Kamera ya 1080p 30 fps ye limitlenmiş ya da exynos işlemciden dolayı böyle. Ya yazılımsal ya donanımsal sıkıntılar var kamerada. a60-a70 te kamera daha yetenekli 4k bile çekebiliyorken a50 nin böyle olması düşündürüyor. Belkide Samsung limitlemiştir kamerayı.

    Sonuç olarak a50 den orta segmentte belirli özellikleri daha iyi olan telefonlar var. Fakat a50 genel paket olarak gayet iyi donanım sunuyor. Sadece kamerasını bir tık aşağıda buluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 5 Mayıs 2019; 8:44:30 >




  • Fiyat avantajı en iyi GM 9 pro da. Baş sar değeri yüksek 1.4

    Xiaomi arada kalıyor. Malzeme kalitesi yüksek. Baş sar değeri makul 0.6

    Üç telefon aşağı yukarı birbirinin muadili. Yalnız redmi ile GM nin yazılımsal problemleri var gibi.

    A50 forumunu takip edemedim yazılımsal olarak parmak izi sorunu vardı. Genel anlamda sorunsuz ise yazılımsal olarak bu çok iyi bir durum çünkü güncelleme beklemek, rom falan uğraşmak istemeyenlere göre. Yalnız Gorilla Glass 3 olmmaış, ayrıca baş sar değeri 0.25 çok iyi bir değer.
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    Ben o sar değerlerini çok önemsemiyorum çünkü o değerler çift hat destekliyorsa çift hat ve her şeyin açık olduğu değerler diye biliyorum.

    Samsung yıllardır sar değerini düşük tutuyor bunun sebebininde exynos işlemciler olduğunu düşünüyorum. Mesela A70 te snapdragon işlemci var ve kafa sar değeri için 0.80 den aşağı diyen yer bulamadım.

    A50 de yazılımsal olarak parmak izi okuma, telefonun kendini kapatması ve kamera sorunu var. Kamera sorunu dediğim ise o kameranın hakkının verilmemesi.

    Gorilla glass 3 baya eski ama ekran koruyucu takacağımdan dert etmiyorum. Maliyetlerden kaçınmak adına herhalde kasayıda plastik yapmış bu sene samsung.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuco benedicto T kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzun her harfine katılıyorum. A50 kullanıyorum. Yeğenlerim dayı 2000 lirayı geçmesin deyince note 7 aldım onlara. E taş gibi telefon. Ekran a50 nin yanına yaklaşamaz ama diğer konularda geri kalmaz. Herkes bütçesine göre cihaz seçiyor haliyle. Yeğeninde note 7 den tek şikayeti kamera çıkıntısı. Kendi kılıfıyla masaya falan koyarsanız kamera çot diye vuruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarktta a50 yanında 400 liralık mikrodalga fırın veriyor. Vatanda küçük ev aletlerinde geçerli 400 liralık çek var. Shop samsungda 250 lira çek veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_eagle90 -- 5 Mayıs 2019; 10:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediamarkt ta 3250 den 2850 ye düşmüş indirim yapmışlar anneler gününe özel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutkurq T kullanıcısına yanıt
    Çift dokunuşla uyandırmayı kapatmak için
    Ayarlar 》gelişmiş özellikler 》hareketler ve işaretler 》uyandırmak için çift dokunun

    Tek dokunuş aod göster özelliğini kapatmak için
    Ayarlar 》kilit ekranı 》always on display 》ekran modu 》istediğiniz bir seçenek. Ya da aod u direk kapatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    1. Sorunuzun cevabı Evet
    2.sorunuzun cevabı

    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

    3. Sorunuzun cevabı öyle bir ayar görmedim. Hızlı şarj yazdığına bakmayın öyle quick charge gibi hızlı şarj olmuyor zaten telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    Quick charge olayina aciklik getireyim. Quick charge qualcomm un hizli sarj teknolijisi. Cogu firmada kendi adlandirdigi hizli sarj teknolojilerini kullanmakta. Samsung buna adaptive charge diyor. A50 deki 15W hizli sarj desteklemekte. Buda quick charge 3.0 in aynisi oluyor
  • Hızlı şarjı kapatıp açabilirsiniz isteğe bağlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sapherif01 S kullanıcısına yanıt
    O ana caddenin üzerindeki dükkanlardan biriyse çok endişelenmeyin ama o mezarlığın arkası, kalenin sağ tarafına düşen kanlıdere'nin o civarındaki dükkanlarla hiç işim olmadı sizin de olmasın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    Soru3: cihaz bakımı》pil e tıkla》yukarıda Ayarlar》En altta hızlı kablolu şarj i kapatabilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Mi 5 te qc3 vardı. 18w çalışıyordu. Şimdi qc4 destekliyor snapdragonlu işlemciler. Mi 5 in şarj aletini takınca da hızlı şarj yazıyor a50 de. Ama 15 watt mı şarj alıyordur 18 watt mı bilmiyorum. A50 nin şarj aletini mi 5 e takıyorum şarj alıyor gibi görünüyor ama almıyor. Tabi ki mi5 le a50 aynı güçte şarj alsalar da a50 daha yavaş dolar. Biri 3k batarya biri 4k. Mesela note 7 qc4 destekliyor ama 10w şarj aleti koymuşlar kutuya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    Samsung yavastan aliyor hizli sarj olayini s10 serisini bile 15w cikarip, tepkiler uzerine yazilimla 25 yaptilar yanlis hatirlamiyosam. Note7 kabusunu yasadilar bir kere. Tirsiyorlar
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Aslında a50 yavaş şarj olsa da olur, çok rahat günü çıkarıyor gece yatarken takıyorum sabah alıyorum. Ama xiaomi note 7 gibi 27 watt destekleyip, kutuya 10 watt şarj aleti koymakta ayrı bir çakallık. A50 15 watt destekliyor bunu almadan önce biliyorduk doğal olarakta 15 wattlık şarj aleti koymuşlar bu konuda dürüstler sonuçta. Ama dediğim gibi yarın şarj aletimizin başına bir iş gelirse qc3 bi şarj aleti alıp geçebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarkt ta hediye fırını almak istemezseniz 400 TL değerinde küçük ev aletleri yada aksesuar alabiliyorsunuz bu kampanya A70 modelinde de geçerli.
    Kardeşime alacağız cihazı bu kampanya ile A70 de akıl çeliyor arada kaldık, ötv gelmeden kampanyaları değerlendirmek lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada 500 TL hediye çeki veriyor bence kacirmasin almak isteyen.
    Bu arada her foruma girdiğimde tearsforfears adlı kullanıcının fiyat yorumunu, Xiaomi ve 9 pro kıyaslamasını görmekten usandım.
    Güncelleme bir türlü gelmedi
    Akşam çekimi,
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.