Youtube veya twitch'te pip açıkken animasyonlarda kasma yaşıyor musunuz? Edit: bölünmüş ekran ve açılır pencere kullanırken de aynı sorunu yaşıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 25 Mart 2022; 2:12:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (607. sayfa)

-
-
Sorun yok.
-
ekran kaydedicide kayıt esnasında kendi sesimi kaydetmesi süper olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu özellik zaten senelerdir vardı.
-
dikatimden kaçmış demek ki …. çok nadir kullanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kullanıcı da benim yaşadığım pip sorununu yaşıyor.
+ telegram a50 grubunda da yaşayanlar var, tek değilim
https://www.reddit.com/r/GalaxyA50/comments/tc7ga4/comment/i0c843i/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 25 Mart 2022; 1:59:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni gelen 931 mb lık güncellemeyi yaptınız mi önerirmisiniz arkadaşlar
Kesinlikle önermiyorum. Yüklediğime pişmanım.
Üstteki yorumlarımdan sebebini anlayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 25 Mart 2022; 11:37:12 >
Sağolun bekleyelim o zaman şimdilik
Son büyük güncellemeden sonra baktım stabillik yok custom roma geçtim bende. Yaklaşık 1 haftadır fresh rom(3.4.3) kullanıyorum. Bu romda herşey çok akıcı olmasına rağmen samsungun orjinal yazılımındaki takılmaların nasıl olduğunu bir türlü anlayamadım. Bu romu adamlar çok daha stabil hale getirmişlerde ötekiler niye yapamıyorlar aklım almıyor. Takılma gecikme yok pil daha iyi oldu. Facebook instagram sayfaları akıcı ve yumuşak geçisi var. Canlı duvar kağıdı deneyeyim dedim ondada takılma olmuyor. Ana menüye geçerken kesilmeler olurdu. Diğer uygulamalarda öyle. Nasıl yapmışlarsa yapmışlar. Bilgilendirme için yazdım yoksa custom rom bilgisi olmayanlara pek önermem. Brick olma ihtimali var.
Aldıktan kısa bir süre sonra custom rom yükledim, ekranı kırıldı stock rom atamadan servise yolladım 800 tl ücret ödedim, stock rom atmadılar müdehale edilmiş garanti geçersiz olmuş dediler, hamdolsun 3 senedir tık bile demeden kullanıyorum.
Stock rom aşırı boğuyor cihazı, dertleri de sürekli yeni cihaz aldırmak. Kapitalist âdi paragöz doymak bilmeyen kafir düzen işte.
Zaten cihazın garantisi bittiyse stock romda kalmanın da bir mantığı yok eğer ki bilginiz varsa geçin custom romlara telefonun keyfini çıkarın ha yok benim param var yeni telefon alırım diyorsanız alın o zaman olay bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atila-35 -- 25 Mart 2022; 19:8:3 >
Hocam orijinal romda samsung uygulamalarını vs kaldırsam bile o kasmaları, takılmaları ben de engelleyememiştim. Benim düşünceme göre aradaki farkın sebebi kullanılan kernel. Mint kernel saolsun efsane hızlandırıyor telefonu. İşlemcinin nerelerde hangi hızla çalışacağını düzenliyor. Samsungun kısıtladığının aksine biraz daha işlemciye yük bindiriyor. Ama benim de anlamadığım nokta şu ki madem telefon hızlanıyor, işlemcisi daha çok çalışıyor, ee pil süresi nasıl daha fazla oluyor o zaman
-
2 buçuk yıldır stock romdayım. a50 romları hakkında pek bilgim yok. custom olarak tavsiyeniz nedir? telefon stabil olsun gereksiz uygulamalardan arınmış olsa kafi çok ince detayları kurcalamam. bir de bu custom romların yazılımsal veya güvenlik güncellemelerini manuel mi yapmak gerekiyor?
İşlemci ile batarya arasında ki dengeyi sağlayarak oluyor yani olması gerektiği gibi mint kernel hala beta kernel denemeleri yapıyor şu an beta 707 var geçen hafta kaç gün üst üste beta kernel yayınladı yani adamın okulu olmasa iyiden iyiye bu işe yonelecek ama okulu var fazla ilgilenemiyor bu arada yeni rom da çok yakında gelecek
931 mblık güncelleme içeriği nedir? Uzun zaman sonra büyük bir güncelleme gelmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellemenin detayları burada var fakat kesinlikle güncellemenizi önermiyorum, sebebini üstteki yorumlarımdan anlayabilirsin
https://www.reddit.com/r/GalaxyA50/comments/tc7ga4/february_software_update_analysis
931mb'lık güncellemenim dün mağduru oldum ; normalde cihazı güncellemeyi android 11 sürüm'e geçtikten sonra bırakmıştım fakat dün youtube vb. Sitelerde güncelleme ile alakalı videolara denk geldim ve güncellemenin pekçok bug vb. Durum'u düzelttiğine yönelik içerikler gördüm ve denemek istedim , aradan geçen 1 günde söylemeliyim ki hiç beğenmedim performans'ı kısmışlar ve pil daha çabuk bitiyor . Şuan mart güncellemesini bekliyorum eğer bu sorunlar o güncellemede çözülmez ise odin aracılığıyla tekrar eski sürümüme dönmeyi düşünüyorum, bu arada bana android 11'in içinde bulunduğu 2021 eylül-kasım sürümünün yazılım linkini atabilirseniz çok memnun olurum hayırlı günler.
Aynı şekilde şubat güncellemesinden sonra stock rom yerine custom olan fresh romu atmayı düşünüyorum. Fresh rom size de önerimdir
Fresh rom candır :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X