Muhtemelen OneUI değişti. Ben de aldığımdan beri nova kullanıyorum. İlk haftasında almıştım telefonu. Şuana kadar çok şükür batarya performansı harici hiçbir sorunu yok. Onu da bilerek değiştirtmiyorum. Teknik servislerin durumu ortada. Telefon orjinal romunda ve daha hiç root atılmadı. |
Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (605. sayfa)

-
-
Arkadaşlar şu aralar serviste pil değişimi yapan var mı? Güncel fiyat nedir acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara'dayım. Geçen Necatibeydeki destek bilişimi aradım. 350 TL gibi bir fiyat verdiler. Telefonu temiz verip çizikler içerisinde alacağımdan ve düzgün işçilik yapılmayacağından kuşku duyduğumdan dolayı vermedim. Şimdilik idare ediyorum.
-
Etlik te Antares Avm nin ilerisindeki servis iyi gibi geldi bana. Diğerleri güven vermedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de ordan pil değişimi yaptırdım, gayet memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir şey fark ettim. (Telefonda fresh rom yüklü). Cihaz uyku modundayken garip bir şekilde performans kısıyor. Uyku modu dediğim de one ui'ın içinde olan rahatsız etmeyi açıp ekranı siyah beyaz yapan mod. Bu modu açınca performansı niye kısıyor anlayabilmiş değilim. Belki romla alakalıdır
https://forum.donanimhaber.com/samsung-telefonlarin-yavaslatildigini-kabul-etti-yeni-bir-guncelleme-paylasilacak--152184538
Fresh Rom nasıl yükleniyor adım adım anlatan bir kaynak var mı?
-
-
Merhaba kardeşim , güzel cihaz güle güle kullan.
Whatsapp ayarlara gir, sohbetler kısmında medya görünürlüğü var onu işaretle. Bundan sonra çektiğin bütün resimler galeride gözükür artık.
-
Hocam omlar denendi samsung uzaktan bağlandıözüm yok bildirdik yeni güncelleme gelecek dendi bekliyecez ama acaba galeri uugulamasındamı sorun var diye dedim belki onun yerine başka uygulamafa sorun olacakmı onu denşyecektim yoksa bekle dur samsunguquote:
Orijinalden alıntı: HayalciMerhaba kardeşim , güzel cihaz güle güle kullan.
Whatsapp ayarlara gir, sohbetler kısmında medya görünürlüğü var onu işaretle. Bundan sonra çektiğin bütün resimler galeride gözükür artık.
Gizli dosyaları gösteren bir dosya yöneticisi kullanarak whatsapp ımages içindeki .nomedia dosyasını silmeyi deneyin.
İşte banada öyle bir program lazımquote:
Orijinalden alıntı: bişeyGizli dosyaları gösteren bir dosya yöneticisi kullanarak whatsapp ımages içindeki .nomedia dosyasını silmeyi deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 9 Mart 2022; 17:36:36 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 9 Mart 2022; 18:7:49 >
Whatsaap resimleri galeriden girdim yine açılmadıquote:
Orijinalden alıntı: zn_volkan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Galeri uygulamasının veri ve önbellek temizliğini yaptınız mı acaba? Google fotoğraflar uygulamasını denediniz mi?
Hocam sağol google fotoğraflar da sorun yok teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: zn_volkanGaleri uygulamasının veri ve önbellek temizliğini yaptınız mı acaba? Google fotoğraflar uygulamasını denediniz mi?
Benzer durum yaşayan olursa diye yazayım istedim.
Uzatılmış garantim vardı. Smartservis üzerinden pendik kvk servise gitti. 1hafta icinde de döndü. Ana kart ve batarya değişmiş . Kabul etmezler diye yazmamıştım ama android 10 olarak döndü. Sağolsunlar.
Batarya değişim ücreti nedir öğrenebildiniz mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X