Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (585. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.565
Cevap
93
Favori
1.039.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz güvenlik güncellemesi gelmiş hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi bayramlar forum ahalisi.

• Telefonu ultra güç tasarrufuna aldım almadan önce daha yavaş şarj eriyodu yemin ediyorum ne gereksiz bi özellik faydasını gören var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lordimus kullanıcısına yanıt
    güncellemeden önce kullanıyordum %0 şarj ile 30 dk beni götürmüştü güncellemeden sonra çok kötü olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garantisi dolalı 15 gün oldu ve güç tuşu arızalandı. Yani basılabiliyor ama zor. Şu anlım çift tıkla açma ve kapatmayı kullanıyorum. Ama telefon tamamen kapandığında güç tuşunu kullanmadan telefonu açabileceğim bir yöntem var mı acep ?

• Telefonunuzu o seviyelerde kullanırsanız bataryaya zarar verirsiniz. Yüzde 5in altına hiç düşürmeyin, mümkünse yüzde 20 altında şarja koymanızı tavsiye ederim.

• bişey B kullanıcısına yanıt

Bunu ben de duymuştum batarya seviyesi %20 ile %80 arasında telefon şarj edilmeliymiş. Haftada bir iki kez kapatıp açılmalıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: bişey

Telefonunuzu o seviyelerde kullanırsanız bataryaya zarar verirsiniz. Yüzde 5in altına hiç düşürmeyin, mümkünse yüzde 20 altında şarja koymanızı tavsiye ederim.

Telefonum 28. ayın içinde ve garanti bitti, şarj yüzde 5 yok yüzde 1 gibide şarj etme olayını hiç yapmadım, yüzde 1 e kadar düşürdüğüm çok oldu, hiçbir şeyde olmadı, telefona zarar veren tek şey hızlı şarj oldu, aldığımdan beri hiç hızlı şarj kullanmadım, kullanmayı düşünmüyorum, gece 11 de 100de aldım şu an 93 de, akşam eve gittiğimde yüzde 40 civarı şarjım kalıyor halen. Telin şarjını bitiren içinde yüklü gerizekalı uygulamalardır. Size tavsiyem rootsuz uygulama kaldırma yöntemi ile onlarca uygulamadan kurtulup telin ömrünü senelerce uzatabilirsiniz.

Ben tele şu anda android 11 fresh 3.1 diye rom yüklü, inanılmaz hızlı, hiçbir sorunu yok, ve yeni sürümüde geliyor, bu sefer samsung dex eklemeyi düşünüyormuş eleman. Bilenler varsa mutlaka bu roma geçmesini öneririm.

Soracağınız sorular varsa sorabilirsiniz. Bu teli ilk alanlardanım. :)

• Hayalci kullanıcısına yanıt

Hocam telefonla alakasız olarak söylüyorum. Li-on pillerin çalışma mantığı budur. Bu piller tamamıyla bitirilmemesi gerekiyor. Tam dolum ve tam bitirme bu tip bataryaların ömrünü ciddi anlamda azaltan bir şey.(kaldı ki zaten tam dolum ve tam bitirmeyi yapamassınız, atıyorum telefon tamamen kapandığında tekrardan telefonu açabilirsiniz çünkü bir miktar daha vardır içinde veya yüzde yüz şarj ettiğinizde tam yüzde yüz olmaz hala bir miktar boş kısım vardır zaten fark ettiyseniz bi anda 99a düşer çoğu telefon) Dediğiniz günlük şu kadar gidiyor olayı kullanıma bağlı değişir. Ben de adb ile çoğu sistem uygulamalarını kaldırıp temiz bir şekilde kullanıyorum cihazı. Ama dediğim gibi anlatmaya çalıştığım şey bu cihazlarda kullanılan pillerin teknolojisi ve bu pillerin en verimli nasıl kullanmamız gerektiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bişey -- 27 Temmuz 2021; 12:1:14 >
  • Arkadaşlar bu telefonu usb-c hdmi dönüştürücü ile tv'ye bağlayabilir miyiz? Samsung s serisi üst segment modellerde bağlanıyormuş ama a serisi ile ilgili bir bilgi bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

Maalesef, mhl özelliği yok cihazda. Anca kablosuz aktarma yapılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bişey

Maalesef, mhl özelliği yok cihazda. Anca kablosuz aktarma yapılabiliyor.

Anladım hocam. Kablosuz özelliği sağlıklı çalışmıyor maalesef.

• Herkese merhaba, telefonumun GPS'i ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gerek Yandex Haritalar gerekse Google Maps üzerinden herhangi bir yol tarifi istediğimde mevcut konumumu yaklaşık olarak gösterdikten sonra ben harekete geçsem dahi (özellikle araçla giderken) eskiden olduğu gibi haritada yerimi gösteren ok hareket etmiyor. İnternetten konuyla ilgili araştırma yaptığımda aşağıda linkini vereceğim sitedeki anlatımı gördüm ve belirtilen GPS Status & Toolbox uygulamasını indirdim. Fark ettim ki ne kadar beklersem bekleyeyim radarda telefonum hiçbir uydu ile bağlantı sağlayamıyor. Haliyle GPS anteninde bir sorun olduğunu düşünüyorum ancak bir de konuyu sizlere danışmak istedim.

Not: Temmuz güncellemesini yaptım ve telefon 28 aylık.

https://gadgetfeatures.com/fix-samsung-galaxy-a50-gps-issue-with-accuracy-calibration-problems/

• Arkadaşlar telefonu pil değişimi için garantiye göndereceğim ancak orijinal şarj kablosu deforme olduğu için atmıştım başlık duruyor. Garantide sıkıntı çıkarırlar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Arkadaşlar telefonu pil değişimi için garantiye göndereceğim ancak orijinal şarj kablosu deforme olduğu için atmıştım başlık duruyor. Garantide sıkıntı çıkarırlar mı acaba?

Orijinal kablo 2 ay idare etmedi baseus marka kablo ile gönderdim servise, yazılımsal müdahale olmadıkça sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Orijinal kablo 2 ay idare etmedi baseus marka kablo ile gönderdim servise, yazılımsal müdahale olmadıkça sorun çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Hocam ben de baseus kullanıyorum aşırı sağlam ama 2 metre bayağı uzun yani. Pil değişimi için göndereceğimden orijinal kablo kullanmamışsınız deyip garanti dışı bırakırlar mı diye tereddütteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 3 Ağustos 2021; 10:45:59 >
  • quote:

Hocam ben de baseus kullanıyorum aşırı sağlam ama 2 metre bayağı uzun yani. Pil değişimi için göndereceğimden orijinal kablo kullanmamışsınız deyip garanti dışı bırakırlar mı diye tereddütteyim.

Alıntıları Göster

Adaptör orijinal-lisanslı ise çok mühim değil, bu kablo orijinalinden 5-6 kat daha dayanıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Adaptör orijinal-lisanslı ise çok mühim değil, bu kablo orijinalinden 5-6 kat daha dayanıklı.

Alıntıları Göster
    Hocam yazılımsal bir sıkıntı yok telefonu sıfırlıyorlar mı acaba ona göre yedek alayım mı.

• quote:

Hocam yazılımsal bir sıkıntı yok telefonu sıfırlıyorlar mı acaba ona göre yedek alayım mı.

Alıntıları Göster

Her zaman yedek almakta fayda var, parça değişiminde format atabilirler.

• 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.