garantinin bitmesine tam 2 ay kaldı, şarja taktığımda kendi kendine kablo çıkmış gibi davranıp tekrar şarj alıyor 2-3 kere yaptığı oluyor, kabloyu oynattım oynatınca da oldu kablo ya da sokette sıkıntı var, pili de eskisi gibi değil doğal olarak, demin de kendi kendine restart atınca servise mi versem diye düşündüm ama kaç günde yaparlar, ücretsiz mi yaparlar bilmediğimden vermekten de çekiniyorum. servise verip 1-2 hafta sonra alacaksam hiç vermeyeyim daha iyi. eski telefonlar gibi kapak açılabilir olsa açıp kendim yaparım da öyle de değil. servis tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi? izmirdeyim. |
Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (586. sayfa)

-
-
İzmir'deki samsung yetkili servisine götürün hocam bir iki saat içinde pili, soketi değişip verirler.quote:
Orijinalden alıntı: Arvelogarantinin bitmesine tam 2 ay kaldı, şarja taktığımda kendi kendine kablo çıkmış gibi davranıp tekrar şarj alıyor 2-3 kere yaptığı oluyor, kabloyu oynattım oynatınca da oldu kablo ya da sokette sıkıntı var, pili de eskisi gibi değil doğal olarak, demin de kendi kendine restart atınca servise mi versem diye düşündüm ama kaç günde yaparlar, ücretsiz mi yaparlar bilmediğimden vermekten de çekiniyorum. servise verip 1-2 hafta sonra alacaksam hiç vermeyeyim daha iyi. eski telefonlar gibi kapak açılabilir olsa açıp kendim yaparım da öyle de değil. servis tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi? izmirdeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç çekinme, Çankaya'da Samsung Yetkili Servisi'ne götür doğruca. Bu şikayetlerini istersen kağıda yaz onlara da söyle, birebir ilgileniyorlar. Garanti kapsamında ise gün içinde teslim alabiliyorsun veya ertesi gün. Batarya değişimi ücretsiz, diğer problemler için kullanıcıların da hatası olabilir su kaçırma vs. gibi onlar orada kontrol ediyorlar zaten.
Düzenleme: MUTLAKA YEDEK ALIN. Formatlayıp, son yazılımı yüklüyorlar.
Alıntı
metni:Adres: İsmet Kaptan, Şair Eşref Blv. 36 A, 35210 Konak/İzmir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 6 Ağustos 2021; 5:28:13 > -
Ekranım çatlak. Buna rağmen direk garanti üzerinden islem yaparlar mı yoksa öncelikle onu tamir için ücret mi isterler ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uykusuzinsanEkranım çatlak. Buna rağmen direk garanti üzerinden islem yaparlar mı yoksa öncelikle onu tamir için ücret mi isterler ?
Servisi direk arayarak daha sağlıklı bilgi elde edebilirsiniz? Fakat sökülme aşamalarını inceledim kasa ekrana yapışık,birleşik vaziyette, istenirse sadece diğer parçalar değiştirilebilir.
-
Rom isim veya linkini gönderebilir misin?
Sadece widget kullandim Snowcone KWGT olmasi lazim adinin. Arkaplana göre değiştiriyor renkleri.
-
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Telefonumun bataryasını değiştirmek istiyorum. Ankarada hangi servisi tavsiye edersiniz
Garanti dolmadıysa ücretsiz değiştiriliyor. Ben Ankara da simge elektronik diye bir yere götürmüştüm.
Arkadaşlar telegram üzerinden bildirim geldiğinde 2 kere geliyor. Diğer uygulamalarda pek dikkatimi çekmedi. Belki oluyordur. Bana özel mi sizde de oluyor mu?
-
O sadece gösterge hatası. Aslında pil harcamıyor.
-
Hocam kesinlikle bir sorun var ama. Şarjım şu gibi gidiyor maalesef. Vallahi sorunsuz kullandığım telefonumdan soğudum ya.quote:
Orijinalden alıntı: 38DS315O sadece gösterge hatası. Aslında pil harcamıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 38DS315O sadece gösterge hatası. Aslında pil harcamıyor.
Gösterge hatası değil maalesef, şarjı resmen içmiş, bakınız benim kullanımlarım arasında 70 dakika oyun olmasına rağmen aynı yüzde ile 7 saat ekran süresi vermiş. Çoğu zaman 10 saati görüyorum.
Adaptif parlaklık şarjı korusun uzatsın diyemi yoksa şarjı içsin diye mi kodlanmış bir uygulama acaba? saçmalık resmen
-
Kesinlikle hocam, sabah uyanana kadar telefon %40 civarı şarj yiyor. Bu inanılmaz bir şey. Samsung community forumlarında da farklı farklı modellerde birçok insanın başına geldiğini gördüm. Zaten Google'a ''cameralightsensor'' yazınca direkt ''battery drain'' geliyor. Ama doğru düzgün çözüm bulan yok. Yine Samsung ekibi de yardımcı olamıyor tabi. Format atmama rağmen hala düzelmemesi de iyice sinir etti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RochaKesinlikle hocam, sabah uyanana kadar telefon %40 civarı şarj yiyor. Bu inanılmaz bir şey. Samsung community forumlarında da farklı farklı modellerde birçok insanın başına geldiğini gördüm. Zaten Google'a ''cameralightsensor'' yazınca direkt ''battery drain'' geliyor. Ama doğru düzgün çözüm bulan yok. Yine Samsung ekibi de yardımcı olamıyor tabi. Format atmama rağmen hala düzelmemesi de iyice sinir etti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X