Bildirim
Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (275. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bunda snapcat uygulaması da yazmıyor hindistana gelen güncellemenin bu olmadığı ap açık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindistana gelen ayrı filipine gelen ayrı. Ama aynı patch üzerine yazılmış o yüzden 1 ağustos yazıyor. Yani hindistan da bu güncellemeyi alacak aldığı güncellemeden farklı olarak
Güvenlik sürümünden yola çıkarak aynı dedim ama, haklısın sanırım. Yanlış bilgi vermişte olabilirim.
Çünkü Hindistan geçen ay aldığı güncellemede Ağustos Güvenlik sürümünü aldı. Bu ay içinde de Eylül Güvenlik alacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Inşallah bize hepsi eklenmiş gelir o zaman
Bize gelsin hepside gerisi önemli değil:)
Bekliyoruz valla. Hoş yenilikler ve düzeltmeler geliyor. Memnunum şuan :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar son zamanlarda sarjim çabuk bitiyor nerdenmi anladım? 100/100 yapıyorum şarjı forumda geziyorum mesela bi bakiyorum 99 oldu 2 dakka sonra 98 oluyor sonra 2 3 dakka sonra 97 oldu mesela neden kaynaklı acaba?
Bende de aynı durum var maalesef. Uygulama kurdum tüketiyor desem, banka ve klasik sosyal medya uygulamaları dışında telefonumda uygulama yok. İşten güçten boş vakit bulsam telefonu sıfırlayacağım da hala sıfırlayamadım. Telefonu sıfırlayınca eski haline geldiğini söyleyen arkadaşlar vardı. Bir önceki telefonum Note 3'te de aynı şeyleri yaşıyordum. -
Yok, malesef arkadaşlar. Ben de telefonu sıfırladım. Ve temel uygulamalar harici bir uygulama yüklemedim. Ancak bataryada bir değişiklik olmadı. Son güncellemeden sonra telefonun şarjı daha hızlı bitiyor. 3. gündeyim sonuçları size yazarım. Ama artık uygulama yükleyeceğim muhtemelen. GCam, SnapTube, Spotify, Vanced ve diğer çakma uygulamalar olmadan telefonun tadı çıkmıyor. -
kamerası nasıldır bu ürünün -
Ben arada oyun oynuyorum online belki ondandir diyeceğim ama dabah aksam oynamiyorumki yuzde 100 yapıyorum forumda gezerken bakiyorum 10 dakkaya 95 olmuş eskiden sarji 100 yapinca 10 dakkada 99 olurduquote:
Orijinalden alıntı: Rocha
Bende de aynı durum var maalesef. Uygulama kurdum tüketiyor desem, banka ve klasik sosyal medya uygulamaları dışında telefonumda uygulama yok. İşten güçten boş vakit bulsam telefonu sıfırlayacağım da hala sıfırlayamadım. Telefonu sıfırlayınca eski haline geldiğini söyleyen arkadaşlar vardı. Bir önceki telefonum Note 3'te de aynı şeyleri yaşıyordum.
Şarjı orjinal kabloyla doldurun. Pil doldu işareti gelince çıkartın. Genellikle şarjı arka plan uygulamaları tüketiyor. Şarjı yükleyince güç modunu açın orta düzeyi birde öyle kullanın. Arka planı kısıtlıyor daha uzun şarj ömrü veriyor
aynısı bende oluyor. moralim bozuldu. neden hemen bitiyor .quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
Ben arada oyun oynuyorum online belki ondandir diyeceğim ama dabah aksam oynamiyorumki yuzde 100 yapıyorum forumda gezerken bakiyorum 10 dakkaya 95 olmuş eskiden sarji 100 yapinca 10 dakkada 99 olurdu
Alıntıları Göster -
Deniyorum inşallah sonuç alirimquote:
Orijinalden alıntı: aydogankrbk
Şarjı orjinal kabloyla doldurun. Pil doldu işareti gelince çıkartın. Genellikle şarjı arka plan uygulamaları tüketiyor. Şarjı yükleyince güç modunu açın orta düzeyi birde öyle kullanın. Arka planı kısıtlıyor daha uzun şarj ömrü veriyor
Çentiğe uyumlu duvar kağıdı bulabilen var mı? S10da falan gördüm hoşuma gitti ama a50 için bulamadım varmı bulan?
Vasat. Kamera için alınacak bir telefon değil.
Tam olarak hangi yönleri "vasat"?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben çentiği fark etmiyorum bile çoğu zaman. Herhangi bir siyah duvar kağıdı kullanmanız yeterli hocam. Backdrop/Walls uygulamalarını tavsiye ederim. AMOLED wallpaper diye de arayabilirsiniz.
Ben kullanıyorum bence vasat değil ama artık forumda kimseye açıklama yapmayacağım. Vasat işte. Forumdaki kitlenin kalite anlayışı leş o yüzden kimseye foto nasıl çekilir anlatmakla vakit kaybetmeyeceğim. Önceki sayfalarda da ağlayan çoktu. Oturup araştırmayan da gelip sormasın alacağı cevap vasat olur. Tatmin etmeyecek çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X