Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.566
Cevap
93
Favori
1.046.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kilif isteyenler aliexpress de GKK A50 case yazip aratirsaniz cok iyi kılıflar var. turkiye dekinin yarı parasina gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda bu telefonu imei çaktırarak kullanan var mı arkadaşlar? veya bu modele çakma imei atılabiliyor mu?
  • İlgisi olanlar için bu yapımcının ikonları bi süreliğine ücretsiz olmuş. İndirmenizi tavsiye ederim yıllardır kullanıyorum.
    play.google.com
    Google Play'de Patryk Goworowski Android Uygulamaları
    https://play.google.com/store/apps/dev?id=4826188390797347521&hl=tr

• Merhabalar, yeni a50 kullanıcısıyım süper amoledin beyazı göstermede iyi olmadığıyla ilgili yazılar var ama benim telefon beyazı daha mı kötü gösteriyor çözemedim? Yoksa normali mi böyle merak ediyorum. Başka süper amoledle karşılaştırma fırsatım olmadı henüz ama bu normal mi?

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• quote:

Orijinalden alıntı: mxg2sfd

Merhabalar, yeni a50 kullanıcısıyım süper amoledin beyazı göstermede iyi olmadığıyla ilgili yazılar var ama benim telefon beyazı daha mı kötü gösteriyor çözemedim? Yoksa normali mi böyle merak ediyorum. Başka süper amoledle karşılaştırma fırsatım olmadı henüz ama bu normal mi?

Hocam soldakinde mavi ışık filtresi açık gibi bu ne.

• elsakael E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ikisinin de filtresiz hali, sağdaki de m20

• elsakael E kullanıcısına yanıt
    Bende sağdaki gibi
  • mxg2sfd M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende normal beyaz.Senin tel de mavi ışık filtresi olmadan böyleyse bir sorun var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yusuf_Ozkan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fotoğrafları çektiğim cihaz da tam düzgün çekmemiş, sarıya daha yakın göstermiş aslında, gerçekte sarı yeşil karışımına kayan tuhaf bi renkte gösteriyor gibi geldi beyazı, 3 farklı cihazla kıyasladım,tüm renkleri diğer panellerden iyi gösterirken beyazda belirgin sorun var gibi geldi.45 derece açıdan 90 derece ekrana dik bakma konumuna getirirken daha belirgin oluyor beyazdan sarıya değişim.. Yazılımsal mıdır bir programla çözülür mü? Yoksa donanımsal mı, samsung garanti değiştirir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mxg2sfd

Hocam bu fotoğrafları çektiğim cihaz da tam düzgün çekmemiş, sarıya daha yakın göstermiş aslında, gerçekte sarı yeşil karışımına kayan tuhaf bi renkte gösteriyor gibi geldi beyazı, 3 farklı cihazla kıyasladım,tüm renkleri diğer panellerden iyi gösterirken beyazda belirgin sorun var gibi geldi.45 derece açıdan 90 derece ekrana dik bakma konumuna getirirken daha belirgin oluyor beyazdan sarıya değişim.. Yazılımsal mıdır bir programla çözülür mü? Yoksa donanımsal mı, samsung garanti değiştirir mi acaba?
    Hocam bence a50si olan bir arkadaş bulun ya da teknomarketlere gidio kendinizinkiyle kıyaslayın derim.

• Arkadaşlar nem güncellemesi gelmiş filipinler de ilk olarak yayınlamış .shiftdelete ney te görünüyor ama ağustos güvenlik güncellemesi olarak yayınlamışlar bizim ağustosa eklerler mi aceba

• P30 lite ile a50 arasında kaldım. Oyun oynamıyorum, o yüzden ram benim için çok önemli değil. Sosyal medya, film izleme gibi kullanım sergiliyorum.

Sizce hangisi tercih edilebilir.

• Arkadaşlar Telefonum kırıldı ve yeni telefon almam lazım ama benim olmazsa olmazım görüşmeleri kayıt altına almak (işim gereği).
    A50'de dahili görüşme kayıt özelliği var mı?
    Bu siteye göre var. Deneyen var mı? Olumlu ise hemen gidip telefonu alacağım.
    Not: Android 9'dan sonra üçüncü parti uygulamaların Karşı tarafın sesini kaydetmesi engellendi. Fakat kullanıpta sonuç alan varsa Lütfen APK ismini belirtsin. Şimdiden Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Türkiye ye ne zaman Ağustos güncellemesi gelicek?

• Yeni güncelleme Bu mu yoksa 1 ay önce hindistana gelen mi gelecek
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟ce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan388 -- 9 Eylül 2019; 18:22:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Levissi

Arkadaşlar Telefonum kırıldı ve yeni telefon almam lazım ama benim olmazsa olmazım görüşmeleri kayıt altına almak (işim gereği).
    A50'de dahili görüşme kayıt özelliği var mı?
    Bu siteye göre var. Deneyen var mı? Olumlu ise hemen gidip telefonu alacağım.
    Not: Android 9'dan sonra üçüncü parti uygulamaların Karşı tarafın sesini kaydetmesi engellendi. Fakat kullanıpta sonuç alan varsa Lütfen APK ismini belirtsin. Şimdiden Teşekkürler.
    Hocam A50 hindistan romunda çağrı kayıt özelliği var. Verdiğiniz linkteki menüden açılıyor. TR romunda ise bu özellik yok maalesef. Eşimde mate 20 var, Huaweinin apksı ile kayıt özelliği kurulabiliyor. Samsungda resmi apk var mı araştırmak lazım

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. O zaman mate20 lite almaya gidiyorum.
  • ozkan388 O kullanıcısına yanıt
    Geçen ay Hindistan'a gelen güncelleme bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan388

Yeni güncelleme Bu mu yoksa 1 ay önce hindistana gelen mi gelecek
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟ce
    Yeni güncelleme. Filipin ve Romanya'ya (orange)gelmiş

• frenze kullanıcısına yanıt
    Hindistana gelen güncelleme parmak izi iyileştirme ile alakalıydı önün fotoğrafda var filipinlilere gelen bu değil biri 320 mb biri 220

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.