Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tam kalpayan temperli cam yok, ama naylonumsu nano denen bi kalama yapıyorlar onu yaptırabilirsin. Be temperli cam kullanıyorum 10 tl ye taktırdım, kenarlarda (edge gibi kavisli olan yerlerde) azıcık açık alan kaldı ama o da bi müddet sonra göze normal gelmeye başlıyor.
  • aa.aslan A kullanıcısına yanıt
    sarj performansın nasıl, olumsuzluk var mı? bir de volte nasıl birşey ben de hiç kullanmadım biraz tarif edermisin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz84

sarj performansın nasıl, olumsuzluk var mı? bir de volte nasıl birşey ben de hiç kullanmadım biraz tarif edermisin :)

Şarj çok iyi dediğim şekilde güncelledim. Telefon facebook ve tarayıcıda aynı zamanda genel anlamda daha akıcı görseller bariz daha iyi.

VoLTE 4.5 üzerinden sesli görüşme diyebilirim.telefonda bu özellik var ve türktelekom da desteklenen cihazlara yazmış ama ben aktif edemedim. Bakalım kulllanabilirsek yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Güncelleme konusun sıkıntı yaşayan çok kişi var.
    En son samsung smart swich üzerinden 7.0 yükledim yine sıknıtılar devam ediyor.
    Burada bazı arkadaşlar telin kötülendiği imasında bulunmuşlar ve aslında kötü olmadığını yazıyorlar.
    Valla kim ne için olumlu veya olumsuz yazıyor bilemem ancak Güncellemede samsung telin içine etti.
    Arka plan uygulamaları sürekli uyku modunda, Arka plan verileri Whatsap hariç kapalı, siyah tema kullanıyorum yine 1 gün gerisini siz düşünün. Güncellemeden Önce 1.5 - 2 günü çıkaran telefon şimdi böyle. İsteyen istediği gibi yorumlayabilir. Ancak maalesef böyle.
    Normalde 7.0 ile çıkması gereken teli 6 ile çıkartıp sonra 7 yapıp bu hale niye getiriyorlar hiç merak etmiyorum.
    Asıl merak ettiğim bugün bir sitede okudum A5 2018 Android 8.0 ile çıkacak yazıyordu.
    Bizim günahımız neydide bu teli 6 ile çıkartıp 2018 8 ile çıkartıyorsunuz.

• Kibris62 K kullanıcısına yanıt
    Hocam, bende bir sitede inceledim ve "maalesef 7.1 ile geleceği"

Söyleniyordu. .

Samsung Aralik-17 yada Ocak ayinda surecegi cihaza 8 verecegini sanmiyorum. .

Bekleyip gorecegiz

• Merhaba arkadaşlar. Telefondaki kolayca sessize alma özelliğini test ettiniz mi. Ben ettim. Çağrı aldiğimda telefonu ters cevirdigimde sessize geçiyor ama elimi üstüne getirdiğimde sessize geçmiyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mi? Samsung a sorduğumda fabrika ayarlarına sıfırla dedi. Yaptım ama yine aynı dedim. Gerekli kontroller icin en yakın servise götürün dedi.

• Güncelleme geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

Güncelleme geldi

Varmi acaba gözle görülür bir değişiklik..

• ben yükledim bir değişiklik göremedim
  • Kibris62 K kullanıcısına yanıt
    Sizin durum kötü olmuş, başkalarının da yazdığı gibi bende öyle sorunlar olmadı, pil ömrüm uzadı hatta 6ya göre (1.5 güne çıktı). Smart switch ile falan yapmadım ben, doğrudan telefona gelen 1+GBlık güncellemeyi yaptım 6 üzerine. Wipe cache yaptım. Arka plan verileri tek uygulama hariç kapalı olması da garip geldi, ayarlarda nasıl gözüküyor ki?
    Pilde şunu fark ettim bende, %100-%92 arası yavaş düşüyor (bütün gece sonunda %99 diyor hala) ve şarj olurken de %92-%100 arası geç şarj oluyor, belki pil reseti yapmak lazım, değeri yanlış gösteriyor olabilir. Ama toplam süre uzadı yine de.
  • SanalNot kullanıcısına yanıt
    Telefon bilerek 90 'la 100 arasını yavaş şarj ediyor hızlı şarjda ama yinede bi servise sorun

• Güncelleme performans iyilestirmesi yapti galiba.

• Sırf şurada yaşanan sorunlardan dolayı çekincelerim devam ediyor, telefon ısrarla beni GÜNCELLE diyor, bende ısrarla SONRA diyip kapatıyorum..
  • Guncellemeyi nihayet yükledim. hoslandim

• Bence batarya performansının düşmesindeki en önemli etken işlemcinin adroid 6 için tasarlanmış olmasıdır. A5 2018 in yeni işlemcisi ile android 7.1 de batarya performansının muhteşem olacağı kanaatindeyim.

Son gelen guncelestirme sadece güvenlik yamasıymış.

• Valla aynı şekilde bende de ilk aldığımda 1 GB güncelleme geldi ve hemen yaptım. Önceki 6 yı pek kullanma şansım olmadı ama ben çok memnunum.
    Şarjını 1 günde bitiremiyorsunuz bile. Hatta mesela en son 1 gün önce sabah 6 da şarjdan çıkartmıştım. Şu an telefonun ekranında 1 gün 8 saattir pilde yazıyor. Ve kalan pil de %48 yani. Öyle böyle değil. Bu süre içerisinde çok fazla kullanmamışım gerçi ama 1.5 saatten fazla ekran açık kalmış.
    40 dakika face e girmişim. 32 dakika telefonla konuşmuşum. 30 dakika What'tan Saplamışım. Bir de telefon neden göstermiyor bilmiyorum ama Batak oynamışımdır yani en az yarım saat falan..
  • Son gelen güncelleme 47mb civarında.
    Ben 7 yükledikten sonra şarj konusunda çok sıkıntı yaşamıştım. Dolarken 92 - 93 te kalıyor birden çıkıyordu. Biterkende çok hızlı bitiyordu. bu güncellmeyi yaptıktan sonra tel daha stabilze oldu. Sıkntıların çoğu düzeldi. Sadece şarj 6 dakibi değil %10 daha az gidiyor genelde.
  • Telefonu cumartesi günü değişim kapsamında aldım.

Mevcut sürüm 6 ile kullanıyorum.Su ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.7 ye yükseltmeyi düşünmüyorum açıkçası.Bu konuda ağzım yandığı için güncelleme yapmak istemiyorum.Bataryasiyla ilgili şunu söyleyebilirim,normal kullanımla günü rahat çıkarıyor.2 3 gün şarj etmeden kullanıyorum diyen arkadaşlara pek katılamayacağım.

• Arkadaşlar, biraz önce Samsung Türkiye teknik servisi aradı, vatan bilgisayar faturalı garantili telefon için 500 TL ekran değişim ücreti istiyor, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Telefonun ekranında siyahlık vardı, ilk servise bırakırken mürekkep dağılması dedi, bugün incelemişler ve ekranın içinde kırık var dediler, ekranın dışından hiç bir şey belli olmuyor, yani ekranın dışından görünen bir kırık yok, telefonu kardeşim kullanıyordu.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-turkiye-teknik-servisi-garantili-telefonda-ekran-degisim-ucreti-500-tl-istiyor--129994627

• Son güncellemeyle pil sorunu biraz düzeldi gibi

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.