Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 gündür kullanıyorum. Nugat 7 güncellemesini yükledikten sonra pil performansı %10 civarı düştü. Cihaza hard reset atıp temiz kurulum yaptım.

Real racing3 ve Swgoh oynuyorum.Oyun grafik ayarları game launcer uygulamasından yapılıyor.Yüksek ve normal kalitede cihaz akıcı oyun oynatamıyor.Ara ara kasmalar mevcut.Ram 4gb olsa daha iyiydi.

Kamera çok fazla kullanmıyorum, ois olmaması eksi tarafı.Bunun haricinde tatminkar resimler çekmek mümkün.

Cihazın olumlu yanları,yeterli pil performansı ve ısınma sorununun yok denecek düzeyde olması,suya dayanıklı olması.Hızlı şarj ile 30 dk da %50 civarı şarj oluyor.Bu özelliği de güzel.

Bir de hoparlör ses çıkış gücü daha iyi olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden sonra son günlerde şarj performansı acaip şekilde düştü. Daha önce 30 saati 5 saat ekran süresini çıkaran telefon son günlerde 20 saati zor çıkarıyor sabah 10:30 gibi şarjdan çektim şuan şarkım %34 ekran süreside maks. 3 saat oluyor bu durumu nasıl düzeltebilirim hard reset attım değişen bişi olmadı rahatsız etmeye başladı
  • Arkadaşlar merhaba, ben bu telefonu uzaktaki annem ile görüntülü irtibat kurmak için almak istiyorum. Ön kamerası ve görüntülü konuşma yaparken mikrofon konuşma sesleri ne derecede iyi acaba ?
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz ihtiyaçları fazlasıyla karşılar.

• Son zamanlarda sürekli instagramda çökme yaşıyorum. Kaldırıp yeniden yükledim ama değişmiyor. İnstagram veya uygulamalarda benzer çökme yaşayan var mı?

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    mükemmel diyemem ama ihtiyacını karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 3 Aralık 2017; 11:47:55 >
  • lordofthenab L kullanıcısına yanıt
    Ben güncelleme öncesi ve sonrası önbelleği temizledim, kurulum sonrası pil ömrüm arttı. Ama %90 sonrası tam doluma kadar yavaş şarj oluyor ve gösterge bence yanlış gösteriyordu. Pili bir kaç kere tam bitirip kapalı şarj ederek resetledim, biraz düzeldi. Sonra arada küçük bir güncelleme daha geldi, onu da yaptıktan sonra (yine wipe cache ile) sorun kalmadı. Yaklaşık 30 saat gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalNot -- 3 Aralık 2017; 12:38:4 >
  • A5 2018 alacak olan var mi

• Bugün ilk defa kulaklıkkarı kullanmak istedim. Kutudan çıkan kulaklıkları ne yaptıysam cihaz görmedi. Sadece 1 kere çalıştı ve ses ayarlarını kişisel yaptım. Daha sonra ise ne yaptıysam kulaklıklardan ses gelmedi. Başına böyle bi durum gelen var mı. Tüm ses ayarlarını denedim, çok ilginç değil mi orijinal kulaklıklardan ses gelmiyor. Ayrıca cihazda kulaklık bağlandı uyarısı yok. Bu bir eksiklik bana göre.

• Arkadaşlar ben bu telefonu yarın alacağım fakat hoparlör kamera parmak izi ?arj süresi nedir ? Tabikide bir iphone 7 performansı beklemiyorum fakat aldıktan sorna pişman olmak istemiyorum. Eğer yapabilirseniz bir gece çekimi atabilirmisiniz rica etsem ?

• Osmanceleb17 O kullanıcısına yanıt
    telefonu 1 hafta önce sıfır aldım.hoparlörden çıkan ses duyulabilir düzeyde.tabi ki çok kaliteli ses performansı yok ama seni üzmez. bundan önce lg g4 kullanıyordum onun çok çok altında bir ses performansı var.lg g4 bangır bangır çalardı. şarj süresinden neyi kast ettiğini tam anlamadım ama şarj olma süresi hızlı şarj kapalı halde 2 saat.ekran süresine gelirsek de 5 saatten az 7 saatten fazla almazsın.ben hayday adlı çiftlik oyununu oynuyorum genelde 5 saat ekran süresi alıyorum. parmak izi idare eder.bu paraya jet hızında açılması lazım ama öyle değil.kamerası da mükemmel diyemem.ois olmamasını video çekimlerinde hissedersin.telefonla ilgili detaylı bir deneyim yazısı paylaşmayı düşünüyorum.a'dan z'ye.1-2 güne yazarım ama sana tavsiyem şu olsun: kesinlikle ithalatçı firma garantili alma.garanti yok sayılır.
  • Teşekkürler şarj süresinden kastettiğim sabah 8de çıkarsam şarj kaça kadar gider müzik dinlerim instagram whatsapp gezerim bazen video izlerim kısa. Bu anlamda. Kamera olarakta gece çekimleri berbat diyenler var ne düşünüyorsunuz. Son olarakta parmak izi idare eder derken nasıl ? Bir yerde okumuştum aynı parmağınızı 2 kere tanıtırsanız %99 çalışıyor diye bir deneyin isterseniz. Telefondan genel olarak memnun musunuz şu an asus zenfone go kullanıyorum. Bence gayet iyi bir telefon samsung ama çok şikayet eden var 10 numara diyende çok bir karar veremedim. Saygılar

Gece çekimleri bekliyorum

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Eğer yazabilirseniz bana bugün özelden yazabilirmisiniz ? Çünkü yarın telefonu almaya gideceğim

uzun deneyimimi şu an yazamam ama sana tavsiyem telefonu alman yönündedir.
    Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum telefonu. Kullanımına o kadar alıştım ki başına bir şey gelse ne alırım diye düşündüm de sanırım yine aynı telefonu tercih ederim. Memnuniyetsizlik yaşayanlar olabilir ancak bu her telefon için geçerli.
  • OTG desteği için yazıyorum. Cihazda OTG desteği var ancak her USB flash veya OTG kablosu/dönüştürücüde çalışmayabiliyor. Adaptör için, Orijinal samsung type c konnektör alabbilirsiniz. Usb flash için de popüler markalar destekliyor. Mesela ben HB'da sandisk duo usb flash aldım. Bir ucu usb 3.0 bir ucu type c olanından. Cihaz okudu ve baya hızlı arkadaşlar.

• elisa38 E kullanıcısına yanıt
    Hocam gece çekimi alabilirmiyim lütfen

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyimlerinizi ne zaman paylaşırsınız acaba benim iş haftosonuna kaldı siyah rengi yokmuş ? Deneyinlerinizi paylaşınca bana haber edermisiniz ?

• Cihazı bugün 2.el aldım, 6 aylık cihaz.

5-6 saat ekran süresi alanları görünce dedim acaba benim cihazda mı tuhaflık var. Root yok sadece greenify kurulu..

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Hocam android 7 mi ?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.