Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok oyun oynamıyorum telefonda. yoğun kullanım sürekli wifi veya mobil veri acik. web browser,whatsapp youtube twitter gibi uygulamalar yoğun kullanımda.
    belki de normal bir süredir bilmiyorum genelde sorunu olan arkadaşlar gördüm. onlar oyun oynayıp 5 6 saat alıyorsa sorun olarak görmemeleri gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn77

yok oyun oynamıyorum telefonda. yoğun kullanım sürekli wifi veya mobil veri acik. web browser,whatsapp youtube twitter gibi uygulamalar yoğun kullanımda.
    belki de normal bir süredir bilmiyorum genelde sorunu olan arkadaşlar gördüm. onlar oyun oynayıp 5 6 saat alıyorsa sorun olarak görmemeleri gerek

Valla benim oyun oynamadan 4 5 6 civarı gidiyor.Sasirdim 10 saate.Ben daha güncelleme yapmadim sorun yasayanlari gorunce.

Suan %15 den sonra ve %10 dan sonra sarjin hizli düşüyormu? Ve kendi hizli sarj aletini mi kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan5a F kullanıcısına yanıt
    %15 den sonra hızlı düşmüyor normal bir şekilde düşüyor.%10 dan sonra hızlı düşüyor.oraya bırakmıyorum genelde %20-15de şarj ederim kendi hızlı şarj aletiyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

%15 den sonra hızlı düşmüyor normal bir şekilde düşüyor.%10 dan sonra hızlı düşüyor.oraya bırakmıyorum genelde %20-15de şarj ederim kendi hızlı şarj aletiyle.

Anladim hocam.Peki kilif ve cam kullaniyormusun? Kullanıyorsan marka varmi?

• furkan5a F kullanıcısına yanıt
    yok cam da kullanmıyorum kılıf da.
  • Vakit ayırdığım için çok teşekkür ederim kardeşim.

Ekran modunu sormuştum hangisi daha net ve şarj yönünden iyi ben uyarnalanabilir ekran kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan5a

quote:

Anladim hocam.Peki kilif ve cam kullaniyormusun? Kullanıyorsan marka varmi?

Öncelikle hepsi burada.com da teknomeg veya n11 de teknomeg kullaniciinda resimli silikon kılıf var tavsiye ederim kullanışlı ve güzel.

• Mic-Tramp M kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.
    Valla şarj yönünü hiç düşünmedim ve etkiler mi bilmiyorum.
    Ama bana göre Amoled sinema modu daha canlı geliyor onun için o modu kullanıyorum.
  • Güncelleme gelmiş arkadaşlar

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

• quote:

yok cam da kullanmıyorum kılıf da.

Biri demisti guncelleme sonrasi uygulamalar çöküyor falan diye.Guncelleme yapmadan once uygulamalara ne yapmamiz gerek cokmemesi icin biliyor musun?

• Bana gelen güncelleme niye 16 mb sana 14 mb

• Ben ilk gelen 16 mb güncelleme yaptım haziran yaması buda galiba sonradan cıktı

• quote:

Benzer şekilde kullanıyorum sizinle ama 3 saati bile zor aşıyor %15 te. Bu nasıl olabiliyor anlamıyorum.

• ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

• Napalim simdi android 7 ye gecelimmi gecmeyelimmi iyimi kotumu geri 6ya donmeyi bilmedigim icin soruyorum sarj cokmu kotu

• root dosyasının linkini atabilir misiniz 2 tane denedim olmadı bi türlü .md5 uzantılı dosyayı indirip odinle denedim fail verdi daha sonra supersu.zip olan dosyayı indirdim cwm ile flashladım yine fail verdi nasıl root atabilirim yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahoagha -- 19 Haziran 2017; 20:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightblue2016

Napalim simdi android 7 ye gecelimmi gecmeyelimmi iyimi kotumu geri 6ya donmeyi bilmedigim icin soruyorum sarj cokmu kotu

Ben andorid 7 den memnunum kardeşim

Yoğun kullanım sürekli wi-fi açık whatshap instegram youtube filn video oyun derken 19 saat felan ekran alıyorum bence geç.

• Birisi bu telefonun volte aktifleştirme işlemlerini anlatabilirmi

*#*#4636#*#* işlemiyor

Tel a510fd android 7

• quote:

Orijinalden alıntı: Vogue

Vodafone

Bende vodafone. Volteyi bir türlü bulamadım.

A510fd android 7 güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

quote:

Orijinalden alıntı: Vogue

Vodafone

Bende vodafone. Volteyi bir türlü bulamadım.

A510fd android 7 güncel

Benim tel tek simli model.Yeni güncelleme var mı diye bak.bende cihazı güncelledikten sonra gelmişti.
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.