Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
307.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonun ekran dokunmatik hassasiyeti iyice can sıkmaya başladı :)
    Telefon cebimdeyken gelen aramaları telefonu cebimden çıkarasıya kadar ya kabul ediyor yada ret ediyor.
    Yok mu bunun bir çaresi arkadaşlar bu nedenle hoş olmayan durumlar ortaya çıkarıyor. Telefonun şıklığı, batarya performansı herşeyi dört dörtlük ama bu ekran dokunmatik hassasiyeti insanı çileden çıkarıyor. Telefonu ekranı kaplayan kılıf ile kullanmak istemiyorum.
    Sizde de aynı durum varmı? Var ise bu soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz? Yardımlarınızı rica ediyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Esan26

Arkadaşlar Merhaba,
    Telefonun ekran dokunmatik hassasiyeti iyice can sıkmaya başladı :)
    Telefon cebimdeyken gelen aramaları telefonu cebimden çıkarasıya kadar ya kabul ediyor yada ret ediyor.
    Yok mu bunun bir çaresi arkadaşlar bu nedenle hoş olmayan durumlar ortaya çıkarıyor. Telefonun şıklığı, batarya performansı herşeyi dört dörtlük ama bu ekran dokunmatik hassasiyeti insanı çileden çıkarıyor. Telefonu ekranı kaplayan kılıf ile kullanmak istemiyorum.
    Sizde de aynı durum varmı? Var ise bu soruna nasıl bir çözüm bulabiliriz? Yardımlarınızı rica ediyorum..

Aynı problemi yaşıyorum

Ayarlar > Erişilebilirlik > Arama Yanıtlama ve Sonlandırma > Aramaları Yanıtla seçeneğinde "Ana Ekran Tuşuna Basarak" seçeneğini aktif ederseniz çağrıları sadece ekran altında bulunan fiziksel tuş ile yanıtlayabilirsiniz. Kullanım durumunuza bağlı olarak ne kadar fonksiyonel olur bilemiyorum. Benim sorunumu çözmüştü. İlk başta yadırgasam da, şu anda alıştığım için gayet kullanışlı geliyor.
  • İlginiz için teşekkür ederim.
    Dediklerinizi deneyip sonucu buradan paylaşırım.

• Tek dokunma modu zaten kapalı. Diğer önerinizi deneyeceğim. Bakalım faydası olacakmı.

• Peki arkadaşlar, bu gelen aramadaki sorunu İngilizcesi iyi olan bir arkadaş çevirme yapsa Türkiye samsung a ve merkezi nereyse artık oraya iletsek yazılımla halledilemezmi? Bu sorunu A7 kullananlarda yaşıyor diye biliyorum. Bize bu sorunu dile getiren bir taslak hazırlasanız ve mail adresini paylaşsanız A7 kullananlarla birlikte topluca oraya yüklensek.

3d Samsung Galaxy A3-10 A5-10 A7 2016 Kavisli Kırılmaz Cam Ekran - n11.com
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/samsung-galaxy-a3-10-a5-10-a7-2016-kavisli-3d-kirilmaz-cam-ekran-P131054542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn03 -- 24 Kasım 2016; 14:36:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn03

arkadaşlar şuattığım linkde ki camdan kullanan var mı yorumlarda ekranı tam kapladığı söyleniyor. kullanan memnun olan var mı acaba zira diğer camlar hiç oturmadı telefonuma.
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/samsung-galaxy-a3-10-a5-10-a7-2016-kavisli-3d-kirilmaz-cam-ekran-P131054542

arkadaşlar. bu telefonun ekranını full kapatan cam koruyucu şu an için yok. bu ürünü kullandım ama beğenmedim. çünkü ekran kalitesi bozuluyor. aslında denildiği gibi tam kapatıyor ama bir eksiklik var yine de.
    a510 a ekran koruyucu için şimdiye kadar kullanıp memnun kaldığım tek koruyucu NANO ekran koruyucusudur. uygulaması biraz zor ama yapınca gayet iyi. ben bile yapmayı öğrendim.
    ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

• quote:

Orijinalden alıntı: Esan26

Merhaba;
    Bende bu ürünü Aliexpres ten almıştım. Takmam ile sökmem bir oldu.
    Nedeni camın sadece siyah boyalı kısımları ekrana yapışıyor. Siyah boyalı yerlerin arkasına çift taraflı bant benzeri bir şey koymuşlar. Ekranın geri kalan şeffaf tarafı ekrana yapışmadığından cam ile ekran arasında bir boşluk oluşuyor, zamanla buraya toz girmesi muhtemel.Ve bu yapışmayan kısımda ekran görüntüsü net değildi.

Merhaba;
    Bu ürünü kullanmıştım daha önce bu ürünle ilgili yorumum yukarıda gördüğün gibi.
    Bu ekranın normal kırılmaz cam ekranlar gibi komple yapışanı olursa gerçekten güzel ama yukarıda dediğim gibi sadece uç kısımları yapıştığından hiç güzel bir görüntü olmuyor.
  • Arkadaşlar bu telefonu tavsiye eder misiniz? Lg para iade sürecim onaylandı ve bu haftasonu cihaz alacağım gibi. Maddi durumuma göre Lenovo K5 , Galaxy A5 veya A3 düşünüyorum. A5 tasarım açısından iyi bir cihaz A3 te öyle de donanım , yazılım ve pil açısından nasıldır acaba bu A5? Clash royale ve shadow fight 2 tarzı oyunlar oynarım. Beni idare eder mi? En son samsung cihaz olarak eski galaxy ace kullandım touchwiz felaket derecede kasıyordu hala öyle mi yoksa stabil şekilde çalışıyor mu? Facebook , instagram , whattsap ve birkaç oyun yüklüyorum telefona benim işimi görür mü sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Spor modu ile çekim yapmayı deneyin.

Hocam spor midu yok ki, oto pro panaramik ard arda cekim. Hdr ve zengin ton var

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

Bende normal samsung orjinal şarj aleti aldım, zorda kalmadıkça onu kullanırım diye, ama boşuna almışım, orjinal şarj aleti zaten %75 gelince normale dönüyor, yani çok iyi ayarlamışlar bence, o yüzden içinden çıkan hızlı şarj aletini kullanmak en mantıklısı.
  • En son ki güncellemeden sonra (facebook ikonunun kendiliğinden yüklendiği) telefon güç tasarruf modunda kasmaya başladı. Tarayıcı da hatta menü geçişlerinde bile gecikmeler oluyor. Tasarruf modu kapalıyken sorun yok. Sizde de böyle mi? Acaba bende ki bir uygulama sebep oluyor olbilir mi diye merak ettim.

Edit: sürekli olan birşey değil Kasım Kasım da kasilmıyor sadece gecikmeler oluyor o da arada sırada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 25 Kasım 2016; 3:43:03 >
  • Eğer telefonda oyun oynamayı düşünüyorsanız A5 (2016) ile sorun yaşamanız ihtimal dahilinde. Ben oyun oynamadığım için bahsettiğin oyunları cihazın kaldırdığından emin değilim. Bu oyunları belki sorunsuz oynatır fakat sıkıldıktan sonra başka oyun oynayayım dediğinizde indireceğiniz oyunlarda takılma yapmayacağının bir garantisi yok. Lenovo K5 hakkında bilgim yok. Ancak orta seviye telefonların oyun performansı maalesef bir yere kadar. Onun haricinde güncel Touchwiz ler oldukça stabil ve performanslı. O eski Android günlerini çoktan aşmışlar. Android'in tek handikapı büyük güncelleme gelince ortaya çıkıyor. Böyle güncellemelerden sonra ideali telefonu wipe data-cache yapmak. Ancak veri barındıran uygulamalar, özellikle oyunlar nedeniyle bunu yapmak oldukça meşakkatli oluyor. SmartSwitch ile bir çok veriyi yedekleyebiliyorsunuz ama oyunlarda geldiğiniz seviye bir daha geri dönmüyor. Bu sorun değilse wipe data-cache ile güncelleme bile gelse cihaz ilk günkü performansına geri dönüyor.

• 2 ay önce A5 2016 modelini anneme aldım. Telefon çok güzel. Arayüz akıcı. A3 2016 da OIS yok, fotoğraf sabitleme özelliği ama A5de var. Parmak izi okuyucu vs de var. Bildirim ışığı yok. Arka yüzeyi de cam o yüzden biraz dikkatli kullanmak gerek. Düşme durumunda kırılabilir cam yüzeyler. İyi bir koruyucu almanızı tavsiye ederim bu telefonu alıp kullanacaksanız. Batarya performansı bence müthiş. Diğer arkadaşların da yorumunu okumanız daha fazla izlenim edinmenizi sağlayacaktır.
  • Wipe data/cache olayını biliyorum güncellemeyi temiz format üzerine yapıp ardından bir daha Wipe yaptım fakat ona rağmen bu son güncelleme bende güç tasarruf modunda takılmalara yol açmaya başladı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.