Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
307.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepimizde bu böyle ama bende %5 deyken oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puf nokta olarak sunu söyleyebilirim ki, parmaginizi tanıtırken her açıdan tanitmaya çalışın. Yani parmağınızı yandan, egik, buguk sekilde de tanıtın ki parmak tam oturmasada okuyabilsin hocam.

• Sekai kullanıcısına yanıt
    Demek ki neymiş;
    Herkesin hayatına kimse karışamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassation

Hepimizde bu böyle ama bende %5 deyken oluyor

Demekki bu normal bir durum..
  • dewaz D kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle hatta dün akşam dediğiniz gibi %7-8 den sonra hızla bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: bex0ve

S6 için 7.0 nougat güncellemesi geleceği açıklandı, darısı bizim telefonun başına, gelir mi gelmez mi bilmiyorum, pek de umudu olan var mı ? A5 2017 modellerine getirebilirler o zaman bütün umutlar biter.

2016 da çıkan bir telefona 2016 da çıkan güncelleme gelmezse samsung için iyi olmaz.
    bırakın 7.0 nougat ı bir sonraki 8.0 güncellemenin bile gelmesi lazım.
  • quote:

Telefonu Kılıfsiz kullanmanın keyfi konusunda tamamen size katılmakla birlikte başkalarının bu şekilde kullanmak istememesi üzerine önce "herkesin zevki tercih meselesi tabi" demeniz hemen ardından da bu korumacılıgi "eski kafalılık" olarak tanımlamaniz nasıl bir tezatliktir anlamadım. Ayrıca arkadaşın telefonu "cam ve metal olduğu için aldığının besbelli" olduğu kanısına nereden vardınız? Yani aranızdaki bir diyalog tabiki beni alakadar etmez ama dayanamadım artık insanlara züğürt deme hakkını nereden buluyorsunuz? Katılıyorum "take a minute" pek de hoş ve yapıcı bir yorum yapmamış ama sizinki de anlamsız ve temelsiz zanlardan yola çıkarak yapılan dupeduz bir terbiyesizlik olmuş.

Zaten ben züğürt zihniyete cevap olarak öyle bir şey yazdım. Yoksa umrumda değil. Zenginlikten bahsediyorlar ama bir telefonu 3-4 sene kullanamaya çalısmak asıl fakirlik. Tam telefonun pil sürelerini övmeye gelecektim ki bu mesajı yazdıgımı bile unutmuşum. Çok hareketsiz bizim onu ya biraz hareket gelsin fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 17 Kasım 2016; 16:6:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

quote:

Kardeşim milletin derdi sizi mi gerdi?Size ne? Size ne oluyor? Sizin ne zorunuza gidiyor? Kendiniz nasıl kullanırsanız kullanın. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamadım ki. Ayrıca bu nasıl bir zihniyet, bu telefonu alan tasarımı için almıştır varsayımına nereden nasıl variyorsunuz? Siz medyum musunuz zihin mi okuyorsunuz? Saçmalığa bak arkadaş ya önce kafanızdan bir şey uyduruyorsunuz sonra da insanları uydurduğunuz şeye göre yargılıyorsunuz. Amacınız ne trol musunuz nesiniz vallahi ayar oluyorum sizin gibilere. Başlarım sizin lugatiniza.

Bu telefonu tasarımı için almayanın yanlış tercih yaptığından bahsediyorum. Tasarım için alanında olduğu gibi kullanması gerektiğini savunuyorum yoksa diğer türlü hem tasarımı için alıp hem tasarımı gizlersen saçmalık olmaz mı? elde bu telefonda geriye ne kalıyor o zaman olmayan performans mı kalıyor.
    Burada sadece yapılan yanlış tercihlerden bahsediyorum yoksa bana ne milletin nasıl kullandığından.

Hocam ne için aldıgının önemi yok ki :) Gm5 plus'ı da android one için almıstım ona gelen güncellemeler de rezaletti mesela. Bunu da pil süresi, sağlamlıgı ve türkiye fiyatından cok daha ucuza geldiği için aldım. (dual simli model bendeki) en fazla sıradaki iphone çıkana kadar idare edicem mesela bununla da Bi telefon için birbirinmizi kırmaya etiketlemeye gerek yok şurda

Ben konuya renk gelsin istedim biraz, bizim cihaz çok sorunsuz

• quote:

Maalesef öyle hatta dün akşam dediğiniz gibi %7-8 den sonra hızla bitti

acaba bu bir genel sorunmu ki diğer arkadaşlarda görüşlerini paylaşırlarsa uygun olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Şu telefonlara 1500-2000 lira para veripte sağını solunu önünü arkasını ıvır zıvır şeylerle kaplayıp güzelim tasarımın verdiği histen yoksun kullananlara bir ben mi ayar oluyorum :) Aynı yeni araba aldığında koltuklardaki poşetlerle 6 ay gezenler gibi, klasik görmemiş Türk zihniyeti işte, yok abi bizim millet fakirlikten yaşamayı unutmuş :)

Adamlar ne güzel tasarım yapmış kenarları metal çerçeve siz buna saçma sapan plastikleri kaplayınca masadan elinize aldığınızda o elinize verdiği soğuk histen yoksun bırakıyorsunuz kendinizi.
    Ne güzel arka yüzü cam telefonun var kardeşim niye çinden aldığın kanserojen saçma sapan plastiklerle kaplayıp kendine eziyet ediyorsun ki, camın verdiği o mükemmel hissiyata bırakın kendinizi (Evet kayıyor ama cebinden çıkarırken sıkı tutunca hiç bir problem yaşatmıyor)

Aman sağı solu çizilmesin, aman düşünce kırılmasın diye güzelim telefondan mahrum kalıyorsunuz, neymiş satarken temiz görünsün de bla bla. Telefonu sen ikinci el satacağın adama mı aldın, kendine mi aldın belli değil, kendin çatır çatır kullan kardeşim o kadar para verdin bu tasarıma sen.
    Kullanırken biraz düşünceli kullanın koyduğunuz cebinizi temiz tutun başka birşeyler beraber koymayın, hoyratça masaya koymayın nazikçe koyun unutmayın arkası ve önü camdan bir telefonunuz var kullanırken bunu aklınızdan çıkarmayın.

Bence bu telefonu titiz olmayan arkadaşlar, vurdumduymaz ve dağınık arkadaşlar almamalı açık ve net :)

Ben de senin gibilerden kalmadı sanıyordum. Kalmış hala demek ki.

Bunun cihazı korumak istemekle alakası var. Asıl sizin yaklaşımınız yanlış. Telefon dokunma, hissetme için değil. Kullanmak içindir. Temperli cam ve kılıf cihazı korumak içindir. Ekran tuzbuz oldugunda foruma gelip ağlamamak içindir. Masaya koymalık şekilci olsam, dokununca hissedicek telefon alacak olsam samsungla işim olmaz. (htc var, sony var, iphone var)

İster 5000 lira verip üstüne oturarak kullanırım, ister duvardan duvara fırlatarak kullanırım.

Lütfen kişisel şeyleri tartışmaya açmayalım burada. Herkesin kullanım şekli aynı olacak diye bir şey yok. Kimse de size soracak değil nasıl kullanacağını. Bi azalarak bitin artık ya

Ben cam ve metalin keyfini yaşarken sana etrafı kanserojen kalın plastik kaplı, şekilsiz biçimsiz telefonunla mutluluklar o zaman kardeşim herkesin zevki farklı tercih meselesi tabiki.Ben kaliteli hissiyattan yanayım ki bu telefonu cam diye aldım.
    Ama diyorsan ben araba da alsam 6 ay poşetlerle gezen tipim benim için önemi yok, ben eski kafalıyım diyorsan ne ala :)

Ayrıca düşünce kırılmayan arkası metal telefonlar da var senin için düşünce kırılmaması korumalı olması şekilden önemliyse onlardan alsaydın da bu cam telefonla kadar zahmete girmeseydin.Demek ki cam olması seni cezbetmiş bir şekilde ki almışsın, eminin bu telefonun arka kapağı plastik olsa kenarları plastik olsa almazdın, cam ve metal diye almışsın belli ki ama onu da kullanmıyorsun doğru dürüst için elvermiyor züğürt damarın ağır basıyor o telefondan mahrum bırakıyor seni :)

senin o kanserojen madde kaplı dediğin kılıf (orjinal samsung olanı) telefonun 2. günü telefonu paramparça olmaktan kurtardı. Tam köşeden yere düştü kılıf paramparça oldu (tuzbuz oldu gibi düşün) ama telefonda bi çizik bile olmadı. (Kanserojen maddeden yapılan kılıf demişken, telefonun kendisi kanserojen madde o zaman kullanayalım ? )

Şimdi bu telefonu (hatta son 3 telefonumu) 1 senelik kullanımlar için almış biriyim. Hiçbir telefon hem donanım hm de yazılımsal olarak 2 seneden fazla ömre sahip değil. (İstersen 5 sene de kullanırsın da konu bu değil, tam performanslı kullanmak bahsettiğim)

Haliyle aynı cihazı güncelliğini yitirdikten sonra elden çıkarmak, ya bu telefon güncel değil çok kasmaya başladı diyip ağlamaktan daha mantıklı bir hareket.

Bak sana geçen senden beri aldıgım cihaz sıralamamı anlatayım da kafanda netleşir. (Bütün forum öğrendi artık gerçi )
    lg g4 aldım, kardeşimin telefonu bozulunca ona verdim. Acil bişey almam gerekti, gm5 plus aldım. O da yazılımsal ve donanımsal olarak alarm vermeye başlayınca iphone düşündüm, iphone 7de beklediğim gibi çıkmayınca (6s'in aynısı) 10. yılda çıkacak iphone'a kadar beni idare edecek eli yüzü düzgün bi cihaz aldım. (a5 2016)

Ve şu an cihazdan çok memnunum. Hele ki pil süresi muazzam. Ama asıl aklımdaki cihaz sıradaki iphone oldugu için de buna iyi bakmalıyım. (ilk satırı okumalısın tekrar )

Ve hiçbi marka fanatikliğim yok, en güzel tarafı da bu. Canım hangisini isterse o an onu alabiliyorum, fakir değilim, zengin de değilim.

Edit : Direkt sahne sanatları üzerinden senin tezini çürütürdüm ama gerek yok. Sen yaptıgın hatayı kendin anla, insanlara yok yere hakaret etmemeyi öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 17 Kasım 2016; 16:8:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dewaz

Arkadaşlar a5 2016 bir aylık telefonumda; uygulamalar arasında veya internette gezinirken şarj %8 iken yaklaşık 2 dakikada sıfırlamaktadır.. Acaba bu bendemi bu böyle yoksa herkesdemi aynı..Cevaplarınız için teşekkürler..

Not: %100 den %8 kadar şarj normal..

Ultra güç tasarruf modunu çok kullanmamanı öneririm. Sadece %50lerde ve %30 civarlarında kullan. %15'in altında kullanacaksan da kapattıgında telefonunu şarja takmış olmalısın. Ya da cihaz kapanana kadar tasarruf modunu kapatmaman gerekiyor. Çünkü servisler aynı anda çalısmaya baslayınca sapıtıyor cihaz :) Bugda kalıyor sanırm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

Orijinalden alıntı: dewaz

Arkadaşlar a5 2016 bir aylık telefonumda; uygulamalar arasında veya internette gezinirken şarj %8 iken yaklaşık 2 dakikada sıfırlamaktadır.. Acaba bu bendemi bu böyle yoksa herkesdemi aynı..Cevaplarınız için teşekkürler..

Not: %100 den %8 kadar şarj normal..

Ultra güç tasarruf modunu çok kullanmamanı öneririm. Sadece %50lerde ve %30 civarlarında kullan. %15'in altında kullanacaksan da kapattıgında telefonunu şarja takmış olmalısın. Ya da cihaz kapanana kadar tasarruf modunu kapatmaman gerekiyor. Çünkü servisler aynı anda çalısmaya baslayınca sapıtıyor cihaz :) Bugda kalıyor sanırm.

Bu konuyu hatırlattığınız iyi oldu Teşekkür ederim. Birkaç sefer %8 lerde ultra güç tasarrufunu kullandım gerçi değişen bir şey olmadı yine cihazın şarjı çabucak(3-5 dak.) bitiverdi. Dün normal kullanımda Telefonu yine %8'lerdeyken bu sefer hiç kullanmadım yaklaşık 3-5 dakika içinde şarj tamamen bitti ne iş anlamadım. Önceki Telefonumda (Samsung S5) hiç böyle olmazdı..! Acaba 6.0.1 yazılımıyla alakalı bir konumu anlamadım..

• arkadaşlar a5 çift hatlı almayı düşünüyorum tek hatlıyla arasında bir fark yok gibi görünüyor.

çift hatlı cihazda herhangi sıkıntı olur mu

önerilerinize göre karar verip bende tek veya çift hatlı olarak bir telefon almak istiyorum

yardımcı olabilecek arkadaşlardan acil olarak yorumlarını bekliyorum hafta sonunda almam lazım
  • dewaz D kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı problem var aldığımdan beri en yakın zamanda telefonu satıp aranızdan ayrılıyorum 1150 tlye xiaomi mi5 alıcam
  • Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    Hocam kolanyayle temizleyince 1-2 saat sorunsuz tak diye açıyor sonra okumuyor,algılamıyor.Ana tuşu silip tekrar deneyin vs diyor. Elim kirli desem o da değil home tuşu da öyle abartı kirlenmiyor. Servise mi versem ne yapsam kararsız kaldım
  • Açıkçası ben neredeyse hic temizlemiyorum ama yinede tak diye okuyor. Parmagimi her pozisyonda tanitmaya çalıştım ve problemsiz çalışıyor. Sizde okuma problemli gibi duruyor ve bu bir kullanici hatasi vesaire değil. Servisi arayıp gönderebilirsiniz ki gonderin derim hocam.

• Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam bana servis yolu gorundu demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 18 Kasım 2016; 21:09:49 >
  • sayzek S kullanıcısına yanıt
    Çift hatlı modelini 6 ay once ithalatci garantili olarak 1200 TLye aldim. Kesinlikle tavsiye ederim. Değişik nedenlerle 3 yılda 7 telefon değiştirdim ama artik A5-2016 Duos modeli ile çok mutluyum. Çok şık, zarif, oldukça hızlı ,iyi kamera, çift hat, harika batarya performansı, düşük sar değeri, mükemmel ekranı, kapasitif tuşları, parmak izi, %72 ekran-gövde oranı, inceliği, radyosu olması, hızlı şarj özelliği, Samsung güvenilirliği vs vs...Sürekli telefon inceleyen biri olarak bu telefonu değiştirmek için bir neden bulamıyorum.. son olarak çift hat özelliğini çok aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım..alırsanız pişman olmazsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 18 Kasım 2016; 22:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayzek

arkadaşlar a5 çift hatlı almayı düşünüyorum tek hatlıyla arasında bir fark yok gibi görünüyor.

çift hatlı cihazda herhangi sıkıntı olur mu

önerilerinize göre karar verip bende tek veya çift hatlı olarak bir telefon almak istiyorum

yardımcı olabilecek arkadaşlardan acil olarak yorumlarını bekliyorum hafta sonunda almam lazım

Ben dual versiyonu kullanıyorum, herhangi bir sıkıntım yok. Fakat hem iki sim, hem de sd kart kullanamıyorsun. Ya da sd kartın içine 2. sim çipini gömersin hepsini illa da kullanıcam diyosan.(youtubeda videoları var)

Ben telefonda fotograf tutmuyorum, zaten cihazla 200 gb onedrive alanı hediye. oraya yedekliyorum. Çift simle kullanıyorum. Aradaki fark işlemci farkı. Çift simlilerde exynos işlemci var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yufoabi

Bende de aynı problem var aldığımdan beri en yakın zamanda telefonu satıp aranızdan ayrılıyorum 1150 tlye xiaomi mi5 alıcam

Foruma attıgın ilk mesaj bu. Hangi ara girmiştin ki aramıza zaten ?
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.