Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
55.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam telefonu internetten aldiysan hangi saticidan aldin? Bu arada senin icin almanca siteden baktim. Nisan ve mayis ayi gibi gelecekmis güncelleme A40 ve A50 modellerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeric kullanıcısına yanıt
    evet forumda orayıda takıpteyim android 10 gelmiş geri çekilmiş falan sorun yaşıyorlar farkındayım.
  • omeric kullanıcısına yanıt
    migros internet sitesine girdim 1700 tl sanırım rtzy garantili"Samsung A40 64 Gb Siyah Cep Telefonu (Elec-rtzy)" pazar günü gelir diyor kargo .Mavi olanda ise elec-rtyz yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 2 Nisan 2020; 1:43:51 >
  • florenzi F kullanıcısına yanıt
    Migrostan aldım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dtceko D kullanıcısına yanıt
    Nerede okudunuz link verebilir misiniz

• samsunlu-fb S kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi A3 Android 10 güncellemesi deyim yerindeyse küçük çaplı bir kriz oluşturmuştu. Xiaomi, Android One projesi kapsamında olan Xiaomi Mi A3'e Android 10 güncellemesini yayınlamıştı. Android 10 geldi diyerek çeşitli forumlarda hatta Facebook gruplarında birbirleriyle sevincini paylaşan kullanıcılar, Xiaomi'den gelen kötü bir haberle sevinçlerini yarıda kesmek durumunda kaldı. Zira, Xiaomi güncellemede hatalarla karşılaşmıştı ve kullanıcıların iyiliği için Android 10 güncellemesini geri çekmek zorunda kalmıştı. O günlerde Xiaomi tarafından da çok kısa sürede bu hatanın telafi edileceği, Mart ayı içerisinde Xiaomi Mi A3 Android 10 güncellemesinin tekrar sunulacağı bizzat söylenmişti. Nitekim öyle de oldu.

Mynet Haber
    Hatalar giderildi: Xiaomi Mi A3 Android 10'a tekrar güncellendi
    https://www.mynet.com/hatalar-giderildi-xiaomi-mi-a3-android-10-a-tekrar-guncellendi-110106478078

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 2 Nisan 2020; 2:44:19 >

Bu xiaomi için sanırım ben samsung için zannetmiştim ilk yazdığınızdan

Almanca sitenin linki var mı hocam peki😊

Daha ekonomik, daha iyi ekran ve daha kibar isterseniz a40.

Bi tık üstün özellikler içinse huawei.

Merhaba,
    Bu linkde epey sitesinde donanım olarak karşılaştırmasına baktığımız zaman çok küçük farklar var aralarında. Iki telefonu birbirinden ayıran en büyük fark arka kamera yoksa çok aman aman bir fark yok gibi denebilir. Boyut p30 lite bir tık uzun A40 göre. Telefonda çekilen resim her türlü DSRL makineler kadar iyi olmayacağı icin ben uçsun kaçsın herşeyi çeksin derdinde degilim çokta önemsemem dersen A40 alabilirsin.
    Benim ve forumun çoğunluğunun tercih sebebi boyut, fiyat ve güncel olarak yeni denebilecek telefon olduğu için A40 yoksa mükemmel ötesi falan bir özelliği yok yani. Yine de en son tercih sizin tabii ki.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/152580-154800/huawei-p30-lite_samsung-galaxy-a40/

• Arkadaşlar güncellemeden sonra Kids mode diye geçen çocuk modu çalışmayan var mı? Normalde kullanmıyordum zaten bir iki kere deneme amaçlı açmıştım çalışıyordu. Güncellemeden son ismi değişip samsung kids olmuş geçen gün ismi degisti diye deneyeyim dedim sürekli ekrandaki hatayı veriyor. Kullanan var mı aranızda ya da bu hata başına gelen oldu mu ve çözümünü bilen var mı?
    Not: Büyük güncellemelerden sonra sıfırlama yapın derler genelde hata (bug) çıkmalara karşı büyük ihtimal bir hata (bug) da olabilir. Sıfırlama yapıp denemedim son çare onu deneyeceğim.

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

• samsunlu-fb S kullanıcısına yanıt
    Burada yazıyor
    https://www.appdated.de/2020/02/samsung-galaxy-a40-und-a50-so-ist-der-aktuellen-stand-beim-android-10-q-update/

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Size geldi o zaman Android 10.
    bana geldi 3-4 gün olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasrhere

bana geldi 3-4 gün olmuştur.

Alıntıları Göster
    android sürümü 10 One UI sürümü 2.0 yazıyor güvenlik yaması düzeyi 1.mart.2020
  • yasrhere Y kullanıcısına yanıt
    Sanırım İtalya cihazı.

• Arkadaşlar telefonumu sipariş ettim yakında elimde olur artık bende sizdenim araniza alırsanız.bir kaç sorum var cihaz gelince yapmam gereken neler var aklımda bir kav sori var sorayim.
    1.imei kaydında sorun varmı nasıl öğrencem
    2.sim kart takınca iade edemiyorsun telefonları sanırım sim kart takmadan cihazı test etmem mümkün mü şarj alıyordu ekranda sorun varmı cihaz hoparlörü ahizesi çalışıyormu gibi
    3.hangi ülkenin cihazı olduğunu nasıl anlarım.
    4.güncelleme geldiyse android 10 yapayım mı bekleyeyimmi sanırım 2gb miş .bilgisayara baglayarakmi yapacaz bu güncellemeyi yoksa telefon kendisimi yapar
    5.ilk gelince açmadan telefonu şarja takayimmi 4 5 saat kapalı olarak yoksa direkt acayimmi

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 3 Nisan 2020; 14:22:36 >

İmei sorgusu e devlet üzerinden yapılıyor.

*#0*# tuşlayıp test menüsünden ahize, hoparlör, dokunmatik vs. testleri yapabilirsin, önce öğrenmeni öneririm menüyü.

Kutuyu açtığında kullanım kılavuzu ilk sayfasının sağ alt kısmında hangi ülke cihazı olduğunu net olarak öğrenebilirsin.

Güncelleme telefon üzerinden güncelleme menüsünden yapılıyor. Güncelleme yapıp yapmamak sana kalmış.

İlk gelince telefonu şarja takmaya gerek yok, %20 nin altına düştüğünde %100 olana kadar çıkartmadan şarj etmenizi öneririm.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    HardReset.Infoyoutube
    SAMSUNG Galaxy A40 TEST CODE / Hardware Test Menu
    https://www.youtube.com/watch?v=eXHA6rtNZJk

teşekkür ederim test videosu buldum bu şekilde olacak sanırsam.
    Evet o.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.