Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.216
Cevap
14
Favori
54.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güncelleme yapmanız sizin için iyi olur. Telefondaki güvenlik açıklarını kapatır.

Ben daha yeni güncelledim sanki biraz yavaşladı gibi ama yine de güvenlik en önemlisi. Güncelleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocatanur

Merhaba,
    Önerdiğiniz uygulamayı indirip denedim ama pil konusunda çok kötü sabah telefon ekran süresi olarak 1,5 saat ve %11 sarj harcamış kendi kendine ve telefon ile hiç bir işlem yapmamama rağmen bu değer hemen kaldırdım maalesef. Resmî olanını vermesini umut ederek bekleyeceğiz samsung efendinin.
    Ben de sildim çok pil tüketiyor dediğiniz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuémcé kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Güvenlik ve küçük hata güncellemesi ekstra bir değişim olmuyor. Guncelleyebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydox7

Android 10 ne zaman gelecek? Cihaz güncelleme alacaklar listesinde de. Ne zaman geleceğini merak ediyorum...
    Resmi açıklama yok ancak Android 10 güncellemesi Nisan veya Mayıs gibi gelmesi bekleniyor. Daha S serisi bile almadı ki onlara da Ocak gibi gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydox7

Güncelleme yapmanız sizin için iyi olur. Telefondaki güvenlik açıklarını kapatır.

Ben daha yeni güncelledim sanki biraz yavaşladı gibi ama yine de güvenlik en önemlisi. Güncelleyin.
    Teşekkürler... Ama biraz daha bekleyeceğim. En azından android 10 gelene kadar sabredecegim :)
    Aslında elimde S.10 var. ona hep güncelleme yaptım kayda değer bir yenilik hic olmadı. Hatta üstüne pil gücü ve git gide ekran süresi hep azaldı. S.10 dan dolayı bu güncelleme işini pek yapasım gelmiyor.

Sıfır olarak aldığım A.40 da 1.Temmuz yüklü geldi. Fabrikadan çıktığı gibi biraz kullanıyım.
    Yalnız bu çift sim kart olayı çok iyiymiş acayip hosuma gitti :)
  • quote:

Merhaba
    Güvenlik ve küçük hata güncellemesi ekstra bir değişim olmuyor. Guncelleyebilirsiniz.
    Teşekkürler... Ama biraz daha bekleyeceğim. En azından android 10 gelene kadar sabredecegim :)
    Aslında elimde S.10 var. ona hep güncelleme yaptım kayda değer bir yenilik hic olmadı. Hatta üstüne pil gücü ve git gide ekran süresi hep azaldı. S.10 dan dolayı bu güncelleme işini pek yapasım gelmiyor.

Sıfır olarak aldığım A.40 da 1.Temmuz yüklü geldi. Fabrikadan çıktığı gibi biraz kullanıyım.
    Yalnız bu çift sim kart olayı çok iyiymiş acayip hosuma gitti :)
  • Şu telefonu tasarım olarak güzel yapıpta birazda özellik olarak düzgün yapsalardı ya.
    Telefonu çok beğeniyorum ele gelir boyutlarda ama zayıf kalıyor. Ne güzel hem boyutları küçük hem de ekranın altında üstünde boşluk pek yok, ince ve kibar. Xiaomi a3 bundan 1 cm büyük ama daha hızlı birşey. Eğer a40 işlemci olarak biraz daha kuvvetli olsa karşılaştırmaya bile sokmazdım.
    Mavisini alayım dedim öyle bir mavi yapmışlar ki resmen cırt mavi olmuş.
  • whatsap bildirim sorunu devam ediyor mu bu cihazda, msj geldiğinde ekran uyanıp msj ı gösteriyor mu?
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Whatsapp bildirim sorunu derken bu telefonda genel olarak 3. parti uygulamalarin hicbirinin bildirimlerinde ekran uyanmıyor bilginiz olsun sadece whatsapp a özgü değil.
    Telefonun kendi uygulamalarından sadece sms geldiği zaman ekran uyanıyor. Onun haricinde bildirim hangi uygulamadan gelirse gelsin ekran uyanmıyor neye hizmet bu şekilde yaptığını anlamak mümkün değil samsung denen firmanın. Bir umut android 10 OneUI 2.0 güncellemesiyle gelir mi diyoruz ama bu firmanın keyfinin gelmesi ile bu basit özelliği vermesini için çok umutlu değilim.

• Güncellemeyle alakalı bir haber var ama listede bizim model yok herhalde A30 ile beraber gelir bizede.
    Ahh samsung ahh.. 🤬
    Samsung Galaxy Android 10 güncelleme takvimi açıklandı!

Samsung Android 10 güncellemelerinin ne zaman başlayacağı konusunda kesin bir açıklama yapmamasına rağmen Google, birçok büyük mobil cihaz üreticisi için geçen yeni bir plan olduğunu açıkça belirtti. Listede LG, Motorola, Sony ve Asus gibi cihazlar da bulunuyordu.

Samsung da bugün Android 10 güncelleme takvimini resmi olarak açıkladı. Galaxy S10 ve Note 10 gibi amiral gemisi cihazların yanı sıra birçok eski Note serisi ve S serisi cihaz da güncellemeyi eş zamanlı olarak alacak.

2020’de Android 10 güncellemesi alacak Samsung telefonlar

Nisan 2020 – Galaxy A7 2018
    Nisan 2020 – Galaxy A9 2018
    Nisan 2020 – Galaxy S9
    Nisan 2020 – Galaxy S9 Plus
    Haziran 2020 – Galaxy J6
    Temmuz 2020 – Galaxy J6 Plus
    Temmuz 2020 – Galaxy J8
    Ocak 2020 – Galaxy Not 9
    Eylül 2020 – Galaxy Tab A 10.5
    Temmuz 2020 – Galaxy Tab S4 10.5
    Mayıs 2020 – Galaxy A10
    Mayıs 2020 – Galaxy A10s
    Mayıs 2020 – Galaxy A20
    Haziran 2020 – Galaxy A20s
    Ocak 2020 – Galaxy A30
    Mayıs 2020 – Galaxy A30s
    Nisan 2020 – Galaxy A50
    Nisan 2020 – Galaxy A70
    Mart 2020 – Galaxy A80
    Ocak 2020 – Galaxy S10e
    Ocak 2020 – Galaxy S10
    Ocak 2020 – Galaxy S10 Plus
    Ocak 2020 – Galaxy Note 10
    Ocak 2020 – Galaxy Note 10 Plus
    2020 Ağustos – Galaxy Tab A8 (2019)
    2020 Ağustos – Galaxy Tab A 10.1 (2019)
    Temmuz 2020 – Galaxy Tab S5e
    Nisan 2020 – Galaxy Tab S6

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Samsung Galaxy Android 10 güncelleme takvimi belli oldu - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-android-10-guncelleme-takvimi-aciklandi

• yuémcé kullanıcısına yanıt
    Merheba,
    Siz bilirsiniz tabii ki yapıp yapmamak size kalmış ama güvenlik güncellemeleri su zırt pırt çıkan android açıklarını kapatmak için yapılan şeyler (gerçi ne kadar faydali o tartışılır) performans ile alakalı birşey vermedikleri için telefonda bir şey değişmiyor. (hatta bazen sadece oradaki tarih değiştirip bizi kekliyorlar gibide gelmiyor değil )

• quote:

Merheba,
    Siz bilirsiniz tabii ki yapıp yapmamak size kalmış ama güvenlik güncellemeleri su zırt pırt çıkan android açıklarını kapatmak için yapılan şeyler (gerçi ne kadar faydali o tartışılır) performans ile alakalı birşey vermedikleri için telefonda bir şey değişmiyor. (hatta bazen sadece oradaki tarih değiştirip bizi kekliyorlar gibide gelmiyor değil )
    Yorumun için teşekkürler...

Bende S.10 da var. inan 5-6 güncelleme yaptım. hep guncel ve stabil olsun diye. yeni şeyler ek özellikler extra kamera düzeltmeleri var diye hep son sürüme güncelledim.. Sonuc büyük husran :)))

Fabrikadan çıkan ilk sürümle S.10 da aynı ayarlarda 6.5 saat ekran süresi alıyordum, güncelledikce 4 saate düstü. Sıfırladım yine düzelmedi...

Güncelleme olayında öğrendim tek sey. direk versiyon atlamada birseyler düzeliyor, ara guncellemede birseyleri düzelttiklerini düşünmüyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuémcé -- 28 Kasım 2019; 15:4:25 >

• ocatanur O kullanıcısına yanıt
    Mutlaka gelecektir. Telefon 2019 model. Ümitsizliğe kapılmamak lazım garanti en az 2 yıl güncelleme alır.
    Nisan 2020
    Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı artık nisan 2020 kadar gerekli ozellikleri vermeyecekleri belli o zaman bir umut nisan da 10 güncellemesi ile gelmesini beklemek.

• quote:

Merhaba,
    Whatsapp bildirim sorunu derken bu telefonda genel olarak 3. parti uygulamalarin hicbirinin bildirimlerinde ekran uyanmıyor bilginiz olsun sadece whatsapp a özgü değil.
    Telefonun kendi uygulamalarından sadece sms geldiği zaman ekran uyanıyor. Onun haricinde bildirim hangi uygulamadan gelirse gelsin ekran uyanmıyor neye hizmet bu şekilde yaptığını anlamak mümkün değil samsung denen firmanın. Bir umut android 10 OneUI 2.0 güncellemesiyle gelir mi diyoruz ama bu firmanın keyfinin gelmesi ile bu basit özelliği vermesini için çok umutlu değilim.
    Peki hocam bu durum bütün samsung telefonlarda mı böyle yoksa sadece a40 a özgü bir durum mu?
    O kadar inceleme izledim kimse bahsetmemiş bu durumdan...
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    Valla ötekileri bilmiyorum bizim telefonda böyle durum şimdilik AOD yok bildirim ledi yok bari ekran uyansın ama o da yok samsung efendinin işleri işte amaç ne burada anlamak mümkün değil. Görsel ve fiyat olarak güzel bir telefon yapıyorsun ama bu kadar basit özellikleri koymuyorsun. Insanlar 3-5 bin tl lik telefon almak zorunda değil ki bu kadar basit özellikler için.
    Bakalım güncelleme bir umut.

• merhabalar,
    redmi note 8 almayı düşüünüyordum ancak kronik sorunları nedeniyle vazgeçtim. gözüme kestirdiğim bu model var, kronik sorunları var mı bu modelin, tavsiye eder misiniz. redmi note 8 in yerini tutmaz belki ama, antutu skoru 107bin, diğeri 141bin...
    kamera olarak redmi 48mp diyor ama şişirilmiş bir rakam olduğuna eminim, zaten mp kaliteye karşılık gelmiyor, yalandan yer kaplaya n video kaydı max fps nedir acaba
  • M@rKSm@N kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Oyun oynamıyorsan geri kalan her işini rahatlıkla görür görsel olarak ve boyut olarak güzel memnun kalırsın daha kronik olarak herhangi bir sorunla karsilasmadi kimse kamera süper değil ama güzel iş görüyor tek handikabı var o da bildirim geldiginde goremiyorsun AOD yok bildirim ledi yok ekranda açılmıyor bildirim gelince. Ben memnunum buradaki çoğunlukta memnundur sanırım. Şimdiden hayırlı olsun.

peki ışığı geçtik de, telefon kilitliyken mesaj gelirse watsappdan ses felan gelmiyor mu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.