Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.267
Cevap
155
Favori
241.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kemalpolat78 K kullanıcısına yanıt

    şikayetvarda çok fazla batarya şikayeti okuyunca vazgeçmiştim açıkçası . 7 yıldır s7 edge kullanıyorum . batarya artık günü 2 şarjda ancak çıkardığından bıkmış durumdayım . yine bi 4-5 sene rahat kullanabileceğim bir cihaz arıyorum . a54 ve a34 arasında kaldım . Almışken gene uzun süre kullanayım istiyorum .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

    şikayetvarda çok fazla batarya şikayeti okuyunca vazgeçmiştim açıkçası . 7 yıldır s7 edge kullanıyorum . batarya artık günü 2 şarjda ancak çıkardığından bıkmış durumdayım . yine bi 4-5 sene rahat kullanabileceğim bir cihaz arıyorum . a54 ve a34 arasında kaldım . Almışken gene uzun süre kullanayım istiyorum .

    şu an anlık 4 saat ekran süresi almışım ve %40 şarjım var.Kullanım çoğunlukla mobil veri ile oldu

  • Arkadaşlar bu fiyat bandında(en fazla 10 bin tl) kamerası A34'den iyi olan bir telefon var mı? Ben de eşime A34 almayı düşünüyorum ama kamerası da onun için önemli. Performans olarak bu seviyedeki telefonlarda çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ufak tefek oyunlar oynar sadece.

  • kemalpolat78 K kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam , bugün son kez mağazada a54 ve a34 ü inceledim . kararım a54 idi ama fiyat 12999 olmuş , kargoyla da uğraşasım yok bu ara . A34 almayı düşünüyorum vatan veya mediamarkttan . İki telefonda oldukça akıcı , tasarımlar da damla çentik harici çok yakın . a54 biraz daha güzel tutuş hissi veriyor arka kapaktan ötürü ama zaten kılıfla kullanacağımdan bir önemi kalmıyor .

  • A34 5G modelini radarıma aldım beyler. Aynı fiyat bandında eski ama epey satış yapan A52 düşünüyordum. Bu modelin (A34 5g) bilinen sorunları var mı diye merak ediyorum. Selamlar.
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Batarya benim kırmızı çizgim hocam ve sırf 5000 mAH olsun diye A serisinden bu modeli tercih edecektim bu fiyat bandında olduğu için. Bataryalarda nasıl bir sorun varmış? Seri üretim ile mi ilgili yoksa tüketim/Rom kaynaklı mı? Mevcut epeski A7 2018 telefonumun pili 1 günü zor çıkarıyor diye yeni telefon arayan birisi olduğum için batarya konusuna kafayı takıyorum her modelde. Fiyatlar 9600₺ bandına düşmüş durumda şu an (Amazon vs.).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mayıs 2023; 19:15:46 >
  • 1 aydır kullanıyorum, gözüme çarpan, rahatsız eden bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Kamerası kötü değil, ois mevcut, bu fiyatta ois olan kamerası olan telefon zaten yoktur. Ekran başarılı, batarya performansı tatmin edici. 120 hz akıcı. Fiyat performans telefonu bence. Sadece tasarım biraz kaba.
  • Engineered Rock kullanıcısına yanıt
    Hocam A23 (6 GB) var OIS mevcut ve fiyatı 7000-7500 arası dalgalanıyor. Bilgi amaçlı yazdım OIS üzerinden örnek verdiğiniz için. Yalnız A34 F/P olarak her açıdan elbette çok daha üstün tabiki. Bir de batarya konusunda bir sıkıntı var mı size göre?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mayıs 2023; 20:31:35 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    A23 amoled olmadığı için ilgimi çekmemişti, doğrudur. A23 5g li de değil herhalde. Ben yanyana koyamadım pek. Batarya konusu da benim açımdan hiç bir sıkıntı yaratmıyor. Gece yarısına kadar şarjı bitiremiyorum. Tabi ben oyun pek fazla oynamam, sosyal medya, WhatsApp, telefon görüşmeleri vs. A34 yerine a54 tercih edilebilir bence, ama aralarındaki yaklaşık 3000 TL farka değecek bir şey yok.
  • arkadaşlar a34 ve a73 arasında kaldım öneriniz nedir ama 34 ün ekran çerçeveleri biraz olmamış gibi ama öneri istiyorum

  • ahmet rahmi eken kullanıcısına yanıt
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/758097-844696/samsung-galaxy-a73-5g_samsung-galaxy-a34/farklari/

    Üstteki karşılaştırma sayfasında da gördüğünüz gibi arada 3500 lira farka değecek bir fazlalık yok bence hocam. Elime alıp incelemedim ama A73'ün kasa malzeme kalitesi daha iyi olabilir belki ama kağıt üstünde A34 ile kafa kafaya tüm detaylar. Kamerası birazcık daha iyi sadece A73'ün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mayıs 2023; 21:53:21 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    şikayetvardaki mesajlarda şarjın gece telefon boştayken bile çok hızlı düştüğüne yönelikti .



    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]www.sikayetvar.com
    Telefon ve A34 Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/telefon?k=a34


    burada da kimsenin böyle bi şikayeti yok . servis de pilin optimize oldukça performansının artacağını söylemiş kullanıcıların büyük kısmına .


    bugün çok video izledim kafam iyice çorba oldu bi ara ama kesin ve net olarak a34'te karar kıldım ben de .

  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Şu an yaklaşık 20 dakikadır telefon elimde ekran açık, dh, Facebook falan kurcalıyorum. Halen şarjdan aldığım gibi %100. Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]
  • ben gece şarj gitmesinden yana bir durum görmedim.Yani % olarak 1-2 azalabilir ama o kadar fazla değil.Abartılacak seviyelerde olsa zaten belli eder kendini

  • Engineered Rock kullanıcısına yanıt

    çok güzel hocam , beklediğim performans bu benim

  • Şikayetvar sitesinde şikayetler muhtelif olaylardır muhtemelen. Binlerce üründe bir kaç tane hatalı, arızalı ürünler denk gelmiş olabilir o insanlara.

    Genel anlamda a34 güncel telefonlar arasında öne çıkan bir telefon bence, fiyat performans olarak.
  • Aldım bugün telefonu , 500 lira maxipuan kampanyası da varmış iş bankasının ona da katıldım .


    Şarj aleti olarak elimde orjinal 2-3 tane 15w var bunları yeni type c kablo ile kullanmayı düşünüyorum . Hızlı şarj kullanmıyorum .

  • ustumegelme U kullanıcısına yanıt

    Merhaba bu kilifi aldiniz mi...memnunmusunuz var mi bir sikinti

  • kılıf konusunda bende tavsiye bekliyorum

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.