Bildirim
samsung galaky Ace 2 599 Tl.sı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: delgado1010
link aşağıda
http://www.istanbulbilisim.com.tr/i8160-siyah-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,38234.html
581 tl gorunuyor suan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar yokmu şöyle minik cepte kolay taşınan 50 liralık telefon...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pilot84
arkadaşlar yokmu şöyle minik cepte kolay taşınan 50 liralık telefon...
Mümkün değil. -
kardeşime almayı düşüyoruz. sizce burdan alınır mı, sorun yaşayan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
kardeşime almayı düşüyoruz. sizce burdan alınır mı, sorun yaşayan var mı?
güvenilir. istanbuldaysanız gidip mağazasından alın. bir arkadaşım s2 almıştı, kutusunu burada açalım bir sorun var mı bakalım dedim. orada açıp inceledik bir sorun çıkarsa değişim yaparız dediler. sorun da çıkmadı.
edit: yorumlara bakarsanız garantisini istanbul bilişim sağlıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 1 Mart 2013; 3:41:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Okisht
quote:
güvenilir. istanbuldaysanız gidip mağazasından alın. bir arkadaşım s2 almıştı, kutusunu burada açalım bir sorun var mı bakalım dedim. orada açıp inceledik bir sorun çıkarsa değişim yaparız dediler. sorun da çıkmadı.
evet istanbuldayım, mağazadan almak dediğiniz gibi mantıklı. garantisini istanbul bilişimin sağlaması iyi mi dersiniz. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Okisht
quote:
evet istanbuldayım, mağazadan almak dediğiniz gibi mantıklı. garantisini istanbul bilişimin sağlaması iyi mi dersiniz.
forumun samsung bölümüne bir göz atın bence. telefonun konusunda biraz vakit geçirin kronik bir problemi yoksa sıkıntı olacağını pek sanmıyorum.
-
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-ace-2-i8160-cep-telefonu-78603683
gittigidiyorda ithalatçı garantili 599 TL. Ayrıca Advantage karta %10 puan verilmekte daha avantajlı gibi duruyor.... -
İB'den çöp almayın. Problem çıkmazsa iyi. Ya problem çıkarsa.. Benim LCD televizyonum 16. ayında izlerken arka taraftan patladı. "Televizyonun arkasına baskı uygulamışsınız, bu yüzden trafo(güç girişi her neyse) hasar görmüş" diye kullanıcı hatası demeye getirdiler. Aralarda olan biten kavga gürültüyü, onlarca telefon görüşmesini saymıyorum. Yaşadığım en berbat deneyimdi. Birkaç lira fazla verin, doğru dürüst bir yerden alın. -
quote:
link aşağıda
http://www.istanbulbilisim.com.tr/i8160-siyah-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,38234.html
610TL olmuş
JB 4.1 aldımı bilmiyorum ama ( büyük ihtimal alacaktır )
ace s ve galaksy w den hatta bir çok 600 TL telefon dan iyi bir cihaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
quote:
link aşağıda
610TL olmuş
ace s ve galaksy w den hatta bir çok 600 TL telefon dan iyi bir cihaz.
4.1 bu aralar veriliyor ace 2 ye ama 800 mhz islemci 768 mb ramle jelly bean o cihazda nasil calisir merak konusu. Donanim ozellikleri cok kotu.
Gidin o paraya atrix alin her yonden ustun bir cihaz. Ama tezatlik iste atrix almiyor jelly bean.
Samsung guncelleme konusunda bir adim onde diger firmalardan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
4.1 bu aralar veriliyor ace 2 ye ama 800 mhz islemci 768 mb ramle jelly bean o cihazda nasil calisir merak konusu. Donanim ozellikleri cok kotu.
Gidin o paraya atrix alin her yonden ustun bir cihaz. Ama tezatlik iste atrix almiyor jelly bean.
Donanımda hiçbir gariplik yok. 768MB RAM'in nesi kötü? 800 MHz çift çekirdekli işlemci var, Mali-400 GPU var. Daha ne olsun? İşini bilene yeter de artar. Ace 2 forumunda dolaşın biraz, bir şeyler kapın. Gayet memnun adamlar.
Ek: İstanbul Bilişim'den bedavaya altın bile almam, orası ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 12 Mart 2013; 17:08:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
quote:
Donanımda hiçbir gariplik yok. 768MB RAM'in nesi kötü? 800 MHz çift çekirdekli işlemci var, Mali-400 GPU var. Daha ne olsun? İşini bilene yeter de artar. Ace 2 forumunda dolaşın biraz, bir şeyler kapın. Gayet memnun adamlar.
Ek: İstanbul Bilişim'den bedavaya altın bile almam, orası ayrı.
768 mb ram in neresi mi kotu ? Bu yorumdan sonra bir cevap yazmaya gerek yok ama ben yinede yaziyim o 768 mb dan 300 mb falan kullanilabilir bellek kaliyor ve 2 3 islem yaptiktan sonra telefon kasmaya basliyor , ace 2 kuzenim kullaniyor cok rastladim.
3.8 inc 246 ppi , 480x800.
768 mb ram
4 gb sabit bellek ( microsd yada app2sd vs deme hic cogu uygulama telefon hafizasindan zorunlu bellek yemekte ve belli bir sure sonra hafiza sorunlari yasanmakta)
800 mhz islemci ve 1500 mah batarya
614 tl.
4 inc 275 ppi 540x960 cozunurluk
16 gb dahili hafiza 1 gb ram
1 ghz cortex a9 cift cekirdek islemci
1930 mah batarya
Ve cok cok daha iyi kasa kalitesi
560 tl
Hala ace 2 diyorsan tebrik ederim seni.
Ace 2 atrix in klasmaninda bile degildir , tek artisi samsung un verdigi yazilim destegidir.
o 4gb dahili hafizaninda 1.3 1.5 gbini kullanirsin ve 1.5 gb lik oyun bile yukleyemezsin cihaza
Bence sen birsyeler kap bu ve bunun gibi konulardan
http://forum.donanimhaber.com/m_69757824/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 13 Mart 2013; 19:01:37 >
-
quote:
4 inc 275 ppi 540x960 cozunurluk
16 gb dahili hafiza 1 gb ram
1 ghz cortex a9 cift cekirdek islemci
1930 mah batarya
Ve cok cok daha iyi kasa kalitesi
560 tl
Hala ace 2 diyorsan tebrik ederim seni.
Ace 2 atrix in klasmaninda bile degildir , tek artisi samsung un verdigi yazilim destegidir.
Dikkat ettiysen fiyattan falan bahsetmedim. Donanımda hiçbir gariplik yok, telefonun kastığı falan da yok. Xperia Sola bile gayet iyi satıyor, hiçbir sıkıntısı yok 512MB RAM ile. Yazdıkların kulaktan dolma, herhangi bir desteği yok.
Fiyat konusuna gelirsek; Paraf kartla Atrix siparişi verdim ben de zaten. Atrix'in yazılımsal sıkıntılarını bile bile verdim. Her şey donanım değildir. Piyasada fiyatına göre en donanımlı cihaz Atrix olabilir ama root-ROM işlerinden anlamıyor olsaydım girişmezdim bu işe. İmkanım olsaydı, bir dakika durmaz, Galaxy Nexus alırdım ama olmuyor işte. Yazılım yoksa, donanım hiçbir halta yaramaz. O yüzden Atrix'i övenler kadar, yerden yere vuranlar var piyasada.
Ekranımı büyütmek istiyordum, bununla beraber donanım da biraz artsın dedim ve Sony Ericsson WT19i'den Atrix'e geçtim. Yoksa 1 GHz Snapdragon, Adreno 205, 512MB RAM bile işini bilene yetiyor, emin ol.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
quote:
link aşağıda
610TL olmuş
ace s ve galaksy w den hatta bir çok 600 TL telefon dan iyi bir cihaz.
atrix kağıt üzerinde son 2 yıldır çok iyi bir telefon . Ancak ORJİNAL yazılım sorunlaru ve güncelleme almaması. MOTOROLA firmasının durumu da ortada ( HB den 399 TL ye alınabiliyor )
Samsung 800 mhz ancak 2 çekirdek ve ( htc sensetion da 756 mb ram ) en azından stabil bir ICS sürüm desteği var. ayrıca teknoloji olarak ACE 2 yeni ve daha güncel.
-
Herkesin kendi tercihi , ben alacaklara onerimi yaptim , hadi ram ve islemciyi gecelim bugun dahili hafizasi 8 gb dan daha az olan akilli cihaz almak akil isi degildir kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X