Şimdi Ara

SAMSUNG GAAXY S4 IRAK yardım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar benim teyzemin kocası ırak ta çalışıyor. o yüzden ben de ondan tel getirtmesini isticem parasını da vericem.tel mardinden geliceği için(dedem falan orda yaşıyor)sınırdan geliyor yani teefon o yüzden sorun yok ama s4 getirticem o yüzden yazılımda falan bir sorun olur mu söler misiniz?bide eniştem telefonları telefonculara falan satıyo s4ü de ordan getirtir heralde :D yani hemen çin malı deyip geçmeyin

not:telefonu ıraktan getirtiyorum çünkü orda daha ucuz oluyor telefonlar
    sizce s4 nekadardır ırakta?

• made in vietnam nasıl oluyo yani iyi mi bi sistem testi yapar mısın arkadaş? :D
  • yunusemredas Y kullanıcısına yanıt
    arkadaşım yorumun için çok saol ben de kararsız kalmıştım türkiye den mi ırak tan mı alayım diye senin yorumunla karar verdim ıraktan alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemredas

Ülkelere göre imalat yerleri farklı yani ben ırak tan aldım benimki made in vietnam.
    Bizim bi arkadaş istanbuldan teknosadan aldı onunki made in china..
    arkadaşınkiyle kıyasladım banimki daha hızlı...
    Benim telefon I9500 8 çekirdek
    1.6 ghz 4 çekirdek + 1.2 ghz 4 çekirdek telefon süper.. afedersin ama iphonelar yanında bok yemiş...

teknosadakilerde i9500 aynı chipset nasıl daha hızlı seninki arkadaşım anlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemredas

Üretim yerleri farklı ve kullandıkları malzeme farklı kalitede...

ne alakası var aynı modelse aynıdır. vietnam da yüksek nüfuslu bir uzakdoğu ülkesi. çin gibi orda da maliyetler ucuz olduğu için oralarda da üretim yapılabilir. sen bi performans farkı elde ettiysen o anlık işlemci sıcaklığı, telefonun bellek durumu falan gibi anlık durumlardan dolayıdır.
  • arkadaşım ne uzatıyon sanki türkiye teklenojide süper sonuçta ırak ta daha ucuz ve daha kaliteli
  • Hocam 120 lira falan da kayıt ücreti olacak onu da hesaba kat bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY A16 [ANA KONU]
    8 ay önce açıldı
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yunusemredas Y kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sen türkiyeden almış olabilirsin ama benim türkiyedeki s4 e 2 bin lira veremem o yüzden ırak a yöneldim
  • arkadaslar bende iraktan almayi dusunuyom ama akrabam flnda yok nasil alabiirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.