Şimdi Ara

_____SAMSUNG G810 -- ANA BAŞLIK (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.256
Cevap
5
Favori
196.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada "Han Chan Chan" ! Memnun oldum
  • Müziğimiz tamam Bi de şiirimiz olsun :

DALGACI MAHMUT

İşim gücüm budur benim,

Gökyüzünü boyarım her sabah,

Hepiniz uykudayken.

Uyanır bakarsınız ki mavi.

Deniz yırtılır kimi zaman,

Bilmezsiniz kim diker;

Ben dikerim.

Dalga geçerim kimi zaman da,

O da benim vazifem;

Bir baş düşünürüm başımda,

Bir mide düşünürüm midemde,

Bir ayak düşünürüm ayağımda,

Ne haltedeceğimi bilemem.

ORHAN VELİ

• quote:

Orjinalden alıntı: aton1981

Yok ya, yarın gelmek bilmiyor. Hepsiburada anında karkoya verdi amma, kargo şirketi biraz yavaş kaldı : D sıcaklar garipleri vurmuştur vesselam. Geç olsun güç olmasın....
    Sizlerin belirtilerine göre, Garmin!' in 20 den sonraki sürümleri pili boşaltmakta çok ünlü imiş. 5800' da ''launch background device'' seçeneği ni kaldırıyor duk. Ve şarj problemi olmuyor du.
    G810 da bu seçenek muhakkak vardır sanırım işlemiyor. :D:D

Bİr arkadaş geçen sayfalarda bahsetmişti. Henüz bulamıyorum ama V.5.0.0.0.0 lı bir sürüm yada, 20 veya 30 dan öncekiler de bir sorun olmaz ken 40 lı ve 50 li ler şarj yeme canavarı imiş. Bu sürümü araştıracağım. En son sürümü kendim de tecrübe etmek isterim. Bakalım nasıl yiyiyor : )

Hayırlı olsun arkadaşlar. Ben telefonu elime almadan bakıp kurcalamadan arkadaşların önerileri ve destekleri sayesinde yeterince tatmin oldum. :DD

Sağolun. Hoşçakaln şimdilik :D

evet ben hemen tüm sürümlerini denedim. şarj yemeyen sürümü 5.0.00'dır. garmin'i ilk kurulum halinde telefona attığınızda bu sürüm yüklenmiş oluyor zaten.. 5.0.20 , 5.0.40 ve üstü sürümlerinde şarj sorunu oluyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

Bu arada "Han Chan Chan" ! Memnun oldum

• Özellikle yeni arkadaşlar aradığınız bir sürü program en iyi sürümleriyle ve güncellemeleriyle
    bu sitede mutlaka bakın , yeni GPS programları da var...

Sygic Mcguider ve TomTom GPS Pro. son sürümlerini de deneyin derim , GARMIN iyi hoş da diğerlerini de
    bir denemek gerek diye düşünüyorum

http://www.cepforum.com/forum/symbian-os-9-xx-uygulamalari-409/

http://www.cepforum.com/forum/symbian-os-9-xx-uygulamalari-409/yeni-symbian-os9-xx-s60v3-s60v5-programlari-deposu-164605.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 30 Haziran 2009; 23:18:27 >

• quote:

estağfirullah Oktay abi sizler benim büyüğümsünüz, kızarsınız da seversiniz de, kabulumdür. yeter ki saçma insanlar kızma haddini bulmasın kendinde, laf yerine gitti anladınkimden bahsettiğimi buralara uğramayan biri

Bütün arkadaşları burada görmek isteriz , gerginlikler gelir geçer
  • Muhtemelen bu telefonu alacağım eğer diğer modellerde fiyat düşüşü olmazsa önümüzdeki günlerde.5800 alacaktım gördüklerimden sonra telefondan tiksindim.Star alayım dedim ne wi-fi var ne bişey.Bana wi-fi olan bir telefon lazımdı.Açıkçası 3g ve gps benim ilgi alanım değil ve işime yaramayacak.Ancak almışken de neden olmasın.En son n82 de karar kılmışken bu telefona denk geldim ve tuştakımı olsun özellikler olsun ve samsung kalitesi olsun beni bu telefona çekti.Telefonda aranılan her özellik var.Samsung dan başka bir marka kullanamıyorum zaten.Alışkanlık oldu artık.O yüzden bu telefon mantıklı geldi.Her ne kadar dokunmatik ekran kullanmak istesem de bu telefon,o isteğimi bir nebze olsun yok edecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mycepi

kardeşim çok iyi bir seçim yapmışsın emin ol.bende nokiadan terfi ettim bu telefona.N79a 3 gün dayandım.demem o kia çok memnun kalacağın harika bir telefon aldın.keyif verecek sana.en hoşuda kimse modeli bilmiyor ve safça kaç mp,ya wi fi varmı ya gps felan soruyorlar akılları sıra mor edecekler ya mor olup oturuyorlar ya o çok hoşuma gidiyor.arık kore ve samsungu seviyorum evimede lg televizyon aldım kore birde sansui uydu aldım birde samsun tv alıcam.yani samsung diyom kore diyom

(

quote:

1 saat önce HB dadan G810 siparişimi verdim.
    Siz değerli arkadaşların tercihimi yapmamda büyük katkısı vardır.
    koca 93 sayfa forum başlığında bir tane sorundan basheden duymadım. Adam akıllı sorun ama kullanıcı kaynaklı ufak tefekleri saymıyorum.

5800' sattım. Kurtuldum. Rahatladım.

Eminim ki pişman olmayacağım.... Birde kulaklık içi kulaklık önerileriniz varmı? Müzik tadının son demine kadar almak istiyorum ?

(şimdi samsung bana oktaya sercana dedeme doktoruma hesaplara satış komisyonu 100tl yatırmıştır)

hayret bişey benimkini daha yatırmamışlar
    az öncede şarjı 5 günü geçti galiba telefonumda sorun var

• Ciddi sorun var. 5 gün ayıp. El insaf :S:S :D:D
  • en son ben yazmış olayım iyi geceler g810 cular
  • Sana da iyi geceler tnrskr

Dede insomnia, unuttun mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Muhtemelen bu telefonu alacağım eğer diğer modellerde fiyat düşüşü olmazsa önümüzdeki günlerde.5800 alacaktım gördüklerimden sonra telefondan tiksindim.Star alayım dedim ne wi-fi var ne bişey.Bana wi-fi olan bir telefon lazımdı.Açıkçası 3g ve gps benim ilgi alanım değil ve işime yaramayacak.Ancak almışken de neden olmasın.En son n82 de karar kılmışken bu telefona denk geldim ve tuştakımı olsun özellikler olsun ve samsung kalitesi olsun beni bu telefona çekti.Telefonda aranılan her özellik var.Samsung dan başka bir marka kullanamıyorum zaten.Alışkanlık oldu artık.O yüzden bu telefon mantıklı geldi.Her ne kadar dokunmatik ekran kullanmak istesem de bu telefon,o isteğimi bir nebze olsun yok edecektir.

Tuş takımı , ekran ve kalite , şıklık , full donanım konularında çok sayıda alternatif arasında
    bu cihaz gerçekten ilk sıralarda geliyor , hayırlısı olsun

• hayırlı olsun kardeş.

memnun oldum'' Lim Min Gi''
  • quote:

Muhtemelen bu telefonu alacağım eğer diğer modellerde fiyat düşüşü olmazsa önümüzdeki günlerde.5800 alacaktım gördüklerimden sonra telefondan tiksindim.Star alayım dedim ne wi-fi var ne bişey.Bana wi-fi olan bir telefon lazımdı.Açıkçası 3g ve gps benim ilgi alanım değil ve işime yaramayacak.Ancak almışken de neden olmasın.En son n82 de karar kılmışken bu telefona denk geldim ve tuştakımı olsun özellikler olsun ve samsung kalitesi olsun beni bu telefona çekti.Telefonda aranılan her özellik var.Samsung dan başka bir marka kullanamıyorum zaten.Alışkanlık oldu artık.O yüzden bu telefon mantıklı geldi.Her ne kadar dokunmatik ekran kullanmak istesem de bu telefon,o isteğimi bir nebze olsun yok edecektir.

Aman ha 5800 dan uzak dur arkadaşım. Ona vereceğin 900 tl yi dilenciye sadaka niyetine ver senin için çok daha hayırlı olur. Ciddiyim. Ona verilen para sokağa atmak demektir. Hİç değilse sevap kazan.
    Şahsen psikolojim ve sağlığım bozuldu 5800'ın bana yaşattığı streslerden sonra.
    El insaf, 9 kez servise gidermi bir cihaz??? PAranoyak manyak değilim. W810 3 senedir gıkı çıkmadı. Taş vesselam.
    Haydi iyi sabahlar : D

Bu başlıkda iyi sıkı muhabbet / arkadaşlıklar seziyorum.

• @BAĞATUR
    Teşekkür ederim aksilik çıkmazsa bu telefon son tercihim olacak.1 ay içinde alırım kısmetse.

@aton1981
    Evet 5800 tamamen uzak durulması gereken bir telefon.Çok araştırdım ve alınmamalı bana göre.Paraya yazık.Hele okadar para verdikten sonra 1.2mp gibi foto çekecek.Yok artık
  • quote:

@BAĞATUR
    Teşekkür ederim aksilik çıkmazsa bu telefon son tercihim olacak.1 ay içinde alırım kısmetse.

@aton1981
    Evet 5800 tamamen uzak durulması gereken bir telefon.Çok araştırdım ve alınmamalı bana göre.Paraya yazık.Hele okadar para verdikten sonra 1.2mp gibi foto çekecek.Yok artık

vga kamera olsa yine razıydım 5800 a. Sesi gerçekten aşmış. Fakat, problemler de aşmış

Ahize ses problemi.
    Kasa açıklığı,
    Kasa açıklığından giren tozları saymıyorum!
    Ekran kararmaları,
    Renk solmaları ( ekran da )
    Kilitlenmeler,
    Açılırken kilitlenmeler,
    EKran led leri bir anda belirgin olmaya başladı!
    LEdler görüntüyü bozmaya başladı. + Kendi kendilerine 6 tane den 3 tanesi sönüyor ( normalde LED görünmez )

Kendi kendine aydınlatmalar % 2 seviyesine iniyor. ( minimum seviye %10 gibi düşünün )

Daha sayabilirim....

5800' dan uzak durun,

Ha iyi yönleri de var. Şarjı bende 4 gün rahat gidiyordu. Sesi gerçekten de harika idi.
    Ciddi anlamda film izleyebiliniyor. Ama kulaklıkları berbattı. Dev ekran zevki idi. Ama wifi web browser o kadar da stabil değil di. :) Müzik player'ine playlist oluşturmak 1 değil 100 deveyi aynı anda hendek atlatmak kadar zor du. Kendi menüsünde böyle bir seçenek yok. 1200 parça olsa bunları bir seferde şu kadarını şu listeye yada seçtiklerimi şu listeye yada şu kalsördeki mp3'leri şu listeye veya şu kalsördekileri playlist yap gibi bir seçenek yok tu! ( güya Xpress Music telefonu )
    1200 parçanın 1200 ünden istediğinizin üzerine gelip playlist e gönder yada ekle gibi bir seçenek var. Tüm şarkılar için tek tek bu yapılmakta idi. Offffff
    music manager ile dediğimiz olay yapılıyor du. O da ciddi anlamda efor istiyen bir durum. Bu kadar saçma tasarlanan bir program da olamaz.

Neyse artık bu başlıkta yeterince bu tel den bahsettik. olmaması gerekiyor du da neyse. İçimde ukde kalmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 1 Temmuz 2009; 9:23:53 >

• G810 A kavuştum....

Harika bir cihaz ilk izlenimlerim kısa öz olarak bu :D

Birkaç sorum var arkadaşlar.

1. Ekrana atadığım duvarkağıdı tam ekran yapamıyorum? üstten ve alttan 3 / 4 mm açıklık kalıyor. Bir yolu var mıdır?
    2. Müzikçalar da ekolayzır ( yanlış yazmış olabilirim ) bulamadım? Acaba nereye gömülüdür : D
    3. Acaba elinde garmin 5. 0 0 0 olan var sa link atabilirmi? bu olmasa da olur bir bonus olursa diye şeyettim :D
    4. Yanlış hatırlıyorsam firmware update yapılmıyor du? Ne dersiniz bu konuda?
    5. İlk denemelerim de Wifi bağlantısı kuramadım. Web browseri ne zaman açsam Avea MMS diyor ve bağlanmıyor. Bunun inceliği nasıl dır ki arkiler?

Düşüncelerim:
    1. Hiçte kaba bir telefon değil.
    2. Müzik kalitesi gayet güzel. Walkman serileri de kullandım. Bence gömlek farkı olsa bile geçiyor!!!
    3. Ben çok sevdim : D
    4. Müzik kalitesi iyi demiştim. Peki daha farklı player lar önerebilir misiniz? ne bileyim, stereo genişlik özelliği kazandırabileceğim bir çalıcı mevcut mu acaba?

Teşekkür nederim şimdiden arkadaşlar.

Bua rada telefon kutusunda bende anadolu elektronik garanti belgesi çıktı :D sakata gelmiyelim? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 1 Temmuz 2009; 11:46:17 >

• Yeni cihazlar (cihaz demeyeyim o bir G810) hayırlı olsun alan ve alcak olanlara.

Kore dili de pek eğlenceliymiş chan chin chong ben sevdim Oktay abi nasıl buldun o siteyi ya

bir de ben bi yorum yapayım hazır Nokia'yı kötülerken siz ben de kaçırmayayım bu fırsatı 5800 da temassızlık problemi de varmış bütün o ışıklandırma problmi bundan da olabilir. Nokia mı aman diyeyim, dokunmtik nokia mı ifade herşeyi anlatıyo

• quote:

G810 A kavuştum....

Harika bir cihaz ilk izlenimlerim kısa öz olarak bu :D

Birkaç sorum var arkadaşlar.

1. Ekrana atadığım duvarkağıdı tam ekran yapamıyorum? üstten ve alttan 3 / 4 mm açıklık kalıyor. Bir yolu var mıdır?
    2. Müzikçalar da ekolayzır ( yanlış yazmış olabilirim ) bulamadım? Acaba nereye gömülüdür : D
    3. Acaba elinde garmin 5. 0 0 0 olan var sa link atabilirmi? bu olmasa da olur bir bonus olursa diye şeyettim :D
    4. Yanlış hatırlıyorsam firmware update yapılmıyor du? Ne dersiniz bu konuda?

Düşüncelerim:
    1. Hiçte kaba bir telefon değil.
    2. Müzik kalitesi gayet güzel. Walkman serileri de kullandım. Bence gömlek farkı olsa bile geçiyor!!!
    3. Ben çok sevdim : D
    4. Müzik kalitesi iyi demiştim. Peki daha farklı player lar önerebilir misiniz? ne bileyim, stereo genişlik özelliği kazandırabileceğim bir çalıcı mevcut mu acaba?

Teşekkür nederim şimdiden arkadaşlar.

Bua rada telefon kutusunda bende anadolu elektronik garanti belgesi çıktı :D sakata gelmiyelim? :D

hocam hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan İnşaallah.

evet müzik player da ekolayzır yok malesef. duvar kağıdı tam ekran olmuyor ama bu Symbian dan kaynaklı bir şey. Garmin konusunda uzman Oktay abi (BAĞATUR) o bilgi verebilir.

http://www.maxi cep.com/s60-3rd-muzik-oynaticilar/ burada müzik çalar programlar var hocam bir bak istersen ben ekstra program kullanmadığım için kendin incelemen daha iyi olur yorumlardan falan. bu arada ben i550w kullancısıyım buranın küçüğümemnun oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 1 Temmuz 2009; 11:50:18 >

• Yeni cihaz sahibi arkadaşlar konu içerisinde ilk sayfalardan itibaren herşey mevcut tüm içerik ve gerekli
    bilgiler eksiksiz olarak var , sadece 1-2 saat ayırarak tüm bilgilere ulaşabilirsiniz , extra birşey olursa
    yardımcı oluruz, ayrıca GPS ve diğer programlar için güncel adres de bir önceki sayfada var 93. sayfada
    adres verilmiş o adresten GPS ve diğer tüm güncel programlara ulaşabilir , programları deneyebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.