Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lawhiet Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.342
Cevap
55
Favori
51.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bios delay zamanlayıcısını arttırman lazım, bende otomatik monitör uyanıyor, o sırada b650e-f splash logo yeni gelmiş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hs246 H kullanıcısına yanıt

5 ay oldu, hdr nits 600e ayarlı. Gsycn window ve full screen için açık, VRR açık, parlaklık hep ful. Ekran karartma kapalı, elle kumandadan kendim kapatıyorum.

Tereddütüm ıyunlardaki HUDlar ve tam 21:9 kullanmayan uygulamalardı. En tehlikeli olanlar da bu 2si zaten. Pixel shift ayarı gözle farkediliyor ama beni rahatsız etmiyor. Burn in yaşamak istiyosan ona göre kullanacaksın, istemiyorsan ona göre kullanacaksın. Oled bu sonuçta :D

• fp kullanıcısına yanıt

Amazon prime, hbo max, exxen, netflix vs aboneliklerin varsa direkt gir torrent sitelerine. Bul istediğin neyse, indir son kalitede izle. Aradaki fark çok büyük. Filmlerin çoğu zaten 16 9 kullanıyor 21 9 çok nadir

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

5 ay önce amazondan aldığımda 23 24 küsurdu. 6 taksit peşin fiyata aldım. Amazonun taksitleri bi tık daha geniş diğerlerine göre

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Çıkarsa bile sonunda senin lehine biter. Odyssry g9 bile beyaz eşya olarak geçmiyor. Tek kişi kurabiliyorsun, onda. G8 çocuk oyuncağı gibi. Ayıplı mal nedeniyle iade et itiraz çok edemez fiziksel kanıtların fotoların varsa. Benim odyssry g9 da dümdüz çizgi çıktı ekranın ortasında 1 haftalık kullanımda. Ayıplı mal diye geri gönderdim mediamarkta kabul oldu.

• Benim fakirhane de bu şekilde.

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

• sukrullex kullanıcısına yanıt

21:9 yarış spor, tps oyunlarsa mükemmel oluyor ya. Hele raytracingli war thunderda.

Online youtube dizi filmleri illaki 21:9 izlemek istiyorsanız eklentiler var. Stretchliyor 21 9a veya zoomla dolduruyor ekranı vs.

Herhangi birini kullanabilirsiniz linkten.

https://www.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/s/j737CtTw2F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 22 Ocak 2025; 0:40:55 >
  • FlyingKat F kullanıcısına yanıt
    Pc hocası görürse çok kızar yazıcıyı alta kasayı üste al 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben yine beyaz bayraklı korsan taraftarıyım. Abonelik parası ödüyorum, webden dümdüz düşük bitrateli HEVC hdr10 profille leş gibi dizi film izleyeceğime torrentten daha kalitelisini indiriyorum 40 50gb ama cam gibi her şey.

Üşenmem derseniz o şekil bi deneyin derim. DV sız özellikle remuxlarda ekran cam gibi.

Evet oyun konusunda gerçekten harika oluyor ancak destek vermeyen oyunlar, eski oyunlar da bolca mevcut. Böyle olunca biraz uğraşmak gerekiyor. Yeni bir oyun çıkıyor, kafasız geliştirici destek vermemiş. Ya mod yapıcaz ya da bu beceriksizlerin tuşa basmasını beklicez. Böyle saçma işler de mevcut. Bunlar insanı soğutuyor PC'den.

Biliyorum o eklentileri de kullanıyordum ancak yine de benim hoşuma gitmiyor maalesef. Standart 16:9 olduğu sürece oyun dışında kullanımlarda bu monitörü kullanırken üzülüyorum. Bu yüzden 4K 160 HZ IPS bir panele geçtim 16:9 kullanmak için. Bütçe buna yetti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Yazıcı yan masada şimdi :)

Gece lambalı olan foto son durum ama fazla detay yok tabi

Printer normalde masa altında sehpa üstündeydi, subwooferı foot rest niyetine kullanıyorum. Ondan dolayı yer yok, ben de yan çalışma masasına koydum.

• KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Yerdeyken 1 haftada topladığı tozu 2 3 ayda masada toplamadı bee

Bakıyorum bazen yeni filmlere, beğendiğimi çekiyorum torrentten 60 70gb neyse. Açıyorum, sürpriz yumurta gibi 21:9 la başlıyor. Aha o zaman işte tam keyif çatma zamanı başlıyor.

Ya Avatar 2 di ya da dune yeni filmi. Ekranı ful kaplamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 22 Ocak 2025; 0:57:33 >

Ben odyssey g5 VA 32" curved 165hzden geçtim buna. 21:9 hakkaten büyük rahatlık hele de kullanım amacın oynayış tarzın vs. Ultrawide içinse. O g5 enine boyuna şişmandı, her şey kocaman görünüyordu dolayısıyla perspektif algılayışın aim alışkanlığın vs. Berbat etmişti. Ama bu g8 sanki 27 gibi işte aşşırı rahat kullanıyorum fpslerde. Hatta isterseniz 1 2 flick videoları da atabilirim yani :)

Oyun desteğinden daha çok beni yarım yamalak olması uyuz ediyor. Örneğin Far Cry 6. Menüler ve cutscene ler 16:9 ayarlı. Oyun içi 21:9. Gözüne gözüne sokuyolar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 22 Ocak 2025; 1:32:29 >
  • H264 45.000 bitrate, 3440x1440@60fps ~170mB. HDR kayıtlı.

Fotolar da Cyberpunk 2077 Pathtrace harici max ayarlar + reshade (1200 küsur vortex mod yüklü)

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübüyoutube
    Odyssey G8 G85SB War Thunder Test
    https://www.youtube.com/watch?v=unEB5OpPpVM&feature=youtu.be

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübüyoutube
    Squad 44 Multiple Kill Streaks
    https://www.youtube.com/watch?v=c_08ewDZXlg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 22 Ocak 2025; 1:29:32 >

• Bendeki model bu, hala 6 aya kadar faizsiz taksit sunuyor amazon. (açıklamada panel mat diyor ama parlak.)

https://www.amazon.com.tr/Samsung-LS34BG850SUXUF-Odyssey-Type-C-Monit%C3%B6r%C3%BC/dp/B0BS6WZ7RK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 22 Ocak 2025; 1:46:45 >

• VLC Playerde tam ekran film izlemek istiyorsanız.

C tuşuna basıp kırpma çözünürlüğü 21:39:1 seçin

Orjinal

21:39:1 kırpılmış hali. 1080p mkv videosundan SS leri aldım.

Google Chrome ya da Edge'de tam ekran video izlemek istiyorsanız iki tane güzel eklenti var alta bırakıyorum.

UltraWideo - Chrome Web Mağazası

Doldurmak için Yakınlaştır - UltraGeniş Video - Chrome Web Mağazası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 22 Ocak 2025; 3:38:38 >

Arkadaşlar merhaba, monitöreden çok memnunum gerçekten mükemmel. Bugün şöyle bir sorunla karşılaştım ama.

Dün akşam bilgisayarı kapattım ve monitörü de kumandasından kapattım. Sabah tekrar açtığımda, video izlerken seslerin çok bozuk olduğunu gördüm. Ses seviyesi aşırı yüksek olabilir diye düşündüm ama hayır dün bıraktığım gibiydi. Akıllı ses modunu kapattım, tekrar açtım, monitörün ses ayarlarını sıfırladım. kabloyu çıkarttım taktım. Monitörü kapattım açtım düzelmedi.

Çözümü son olarak monitörün güç kablosunu söküp tamamen kapanmasını sağlayarak buldum. Tekrar açıldığında ses eskisi gibi güzel geliyordu. Biraz korkuttu açıkçası, neden olur bu?

ek olarak @FlyingKat hocam, HDR nasıl 600 nit yaptınız? bende 400 gözüküyor baktığımda.

• fp kullanıcısına yanıt

Ben de 3 aydır kullanıyorum böyle bir durum yaşamadım. Çok ilginç hocam. Umarım tekrarlanmaz da en azından sorunu tamamen gücü keserek çözmüş olursunuz.

• Bir sorum olacak monitore giren güç kablosunun ucu tam girmiyor o şekilde mi tasarlamışlar ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.