Şimdi Ara

Samsung F480 Hugo Boss Edition...Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ....forum çok bilmiş dolu...herişi çok iyi bilen ve her şeyden anlayıyoruz ya mesaj kutusu çöp kutusuna dönmüş...

TELEFON SATILMIŞTIR...!!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 13 Eylül 2010; 0:26:41 >

• pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejdero -- 7 Eylül 2010; 13:03:38 >
  • vaktim oldukça cevaplamaya çalışıyorum...akşam resimlerini koyarım
  • bir pm daha attım hocam
  • İletişim için pm yollandı
  • satılmazsa bayramda alırım bunu ümraniye çok uzak kaçıyor bana
  • Cihazın kendi resimleri yok mudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eklemiş bulunmaktayım...
  • satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 13 Eylül 2010; 0:34:50 >
  • hayırlı olsun kardeşim satıcı arkadaş nedense mesajımızı okumamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanki

Tarafımdan alınmıştır..

arkadaşla konuştum bu akşam sana satsa bana neden sattım demedi

elden alıcam dedim ok dedi

• Doğrudur..

Bilgisayarım arızalı, stabil çalışmadığı için erken cevap yazamıyorum..

Bu sefer size hayırlı olsun, ben cihazı almaktan vazgeçtim..

Kısmet değilmiş diyelim...
  • ..Alışverişten vazgeçmemin nedeni ilan bilgilerinin eksikliğidir. İmei klonlu bir cihaz için kayıtlı denilemez..

@deko1905: Belliki bu cihazı almak istiyorsun. Satıcıya daha önce mesaj atmışta olabilirsin.. Yalnız ! Tarafımdan alındı dediğim cihaz için satıcıyı aramak hiçte etik değil.. Alışveriş olmamışsa satıcı ilana bunu zaten yazar..
  • quote:

..Alışverişten vazgeçmemin nedeni ilan bilgilerinin eksikliğidir. İmei klonlu bir cihaz için kayıtlı denilemez..

@deko1905: Belliki bu cihazı almak istiyorsun. Satıcıya daha önce mesaj atmışta olabilirsin.. Yalnız ! Tarafımdan alındı dediğim cihaz için satıcıyı aramak hiçte etik değil.. Alışveriş olmamışsa satıcı ilana bunu zaten yazar..

yahu arkadaşım telefonu alamadın diye neden bu kadar çamur yapıyorsun anlamış değilim bu şekilde sattığım 3.cihaz ve sattığım her kişiye bunu aktarmaya çalışıyorum.

Olayın özü yurtdışından gelen telefonlar Pasaporta sınır getirildiği için flashlama yardımı ile eski kullandığınız aktif imei li 5110-6210 veya her ne ise imei bu telefonlar üzerine aktarılarak şebeke hizmeti vermeye başlıyorlar (KANUNEN KESİNLİKLE BİR YASAĞI YOK) istediğini avukata sorabilirsiniz...

Bu telefonun sıfırı zaten 210 TL neden 150tl ye veriyorsun diyenler var...!!!

her işi çok iyi biliyoruz çamur atmayıda...ilan bilgisi eksikmiş !!! sorunu sordun ve cevabını aldın...!!!

• quote:

..Alışverişten vazgeçmemin nedeni ilan bilgilerinin eksikliğidir. İmei klonlu bir cihaz için kayıtlı denilemez..

kimse aranmadı kardeşim telefonu bende yok senden önce yazdım evet daha yeni döndü bana teli sattım
    yada rezerve ettim demedi sadece rakam son dedi bende ok elden alırım dedim olay bu dahada dönmedi zaten
    onun imei olayınıda senden duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

quote:

yahu arkadaşım telefonu alamadın diye neden bu kadar çamur yapıyorsun anlamış değilim bu şekilde sattığım 3.cihaz ve sattığım her kişiye bunu aktarmaya çalışıyorum.

Olayın özü yurtdışından gelen telefonlar Pasaporta sınır getirildiği için flashlama yardımı ile eski kullandığınız aktif imei li 5110-6210 veya her ne ise imei bu telefonlar üzerine aktarılarak şebeke hizmeti vermeye başlıyorlar (KANUNEN KESİNLİKLE BİR YASAĞI YOK) istediğini avukata sorabilirsiniz...

Bu telefonun sıfırı zaten 210 TL neden 150tl ye veriyorsun diyenler var...!!!

her işi çok iyi biliyoruz çamur atmayıda...ilan bilgisi eksikmiş !!! sorunu sordun ve cevabını aldın...!!!

pm leri okudunuz ama yazma zahmeti yok kime satıldı bu şimdi arkadaşım
    rakamına ok dedik ortak noktaya gel alalım dedik
    daha napayım forum dışınamı yoksa burayamı sattın yazda urasmıyalım
    ALAMIYACAKSAK

• Forumda BARDO nickli arkadaşa satılmıştır...

Hayırlısı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.