Şimdi Ara

samsung E900 ile ilgili problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben telefonu alalı 1 hafta oldu gayetde memnunum fakat 1- telefon şarj olurken ışık hep yanık kalıyor sönmüyor sizdede bölemi 2- msj yazarken t9 u kapatamadım benmi beceremedim yoksa t9 kullanmak zorundamı bırakıldık acaba şimdiden teşekkürler

• E900 ile ilgili forumda bu soruların cevaplarını bulabilirsin.
  • baktım hocam bulamadım sabahdan beri okuyorum formu eğer varsa bilgin buraya yazıver sana zahmet
  • ışık hep açık kalıyor ..merak etme ...sorun yok...
    diğer sorunun cevabı ise...hayır t-9 bağlı kalmak zorunda değilsin..ben de t-9 kapatarak kullanıyom..ama nerden yapıldığını şimdi bulamadım valla..biraz kurcalayım..sonra söylerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: semir

arkadaşlar ben telefonu alalı 1 hafta oldu gayetde memnunum fakat 1- telefon şarj olurken ışık hep yanık kalıyor sönmüyor sizdede bölemi 2- msj yazarken t9 u kapatamadım benmi beceremedim yoksa t9 kullanmak zorundamı bırakıldık acaba şimdiden teşekkürler

kardeş yıldız tuşuna uzun bas değişir oradan
  • bende almayı dusunuyorum
    bu bilgileri almam iyi oldu
  • hocam hallettim çok saolasın bu forum siteleri süper yaa tekrar saol hocam bu arada arkadaşlar başka sorunları olanlar yazdında bizde karşılaşınca bilgilimiz olmuş olur herkeze teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istersenız sorunları burada deıldehttp://forum.donanimhaber.com/m_8276788/mpage_24/key_//tm.htm burada devam edelım forum kırlılıgı yapmamıs oluruz cevabınızı aldını sanırım sordugunuz sorularla ılgılı.

anlayısınız ıcın tesekkurler. hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.