Bildirim
samsung E900 ile ilgili problemler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
E900 ile ilgili forumda bu soruların cevaplarını bulabilirsin. -
baktım hocam bulamadım sabahdan beri okuyorum formu eğer varsa bilgin buraya yazıver sana zahmet -
ışık hep açık kalıyor ..merak etme ...sorun yok...
diğer sorunun cevabı ise...hayır t-9 bağlı kalmak zorunda değilsin..ben de t-9 kapatarak kullanıyom..ama nerden yapıldığını şimdi bulamadım valla..biraz kurcalayım..sonra söylerim... -
quote:
Orjinalden alıntı: semir
arkadaşlar ben telefonu alalı 1 hafta oldu gayetde memnunum fakat 1- telefon şarj olurken ışık hep yanık kalıyor sönmüyor sizdede bölemi 2- msj yazarken t9 u kapatamadım benmi beceremedim yoksa t9 kullanmak zorundamı bırakıldık acaba şimdiden teşekkürler
kardeş yıldız tuşuna uzun bas değişir oradan -
bende almayı dusunuyorum
bu bilgileri almam iyi oldu -
hocam hallettim çok saolasın bu forum siteleri süper yaa tekrar saol hocam bu arada arkadaşlar başka sorunları olanlar yazdında bizde karşılaşınca bilgilimiz olmuş olur herkeze teşekkürler -
istersenız sorunları burada deıldehttp://forum.donanimhaber.com/m_8276788/mpage_24/key_//tm.htm burada devam edelım forum kırlılıgı yapmamıs oluruz cevabınızı aldını sanırım sordugunuz sorularla ılgılı.
anlayısınız ıcın tesekkurler. hayırlı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X