Şimdi Ara

SAMSUNG E900 İLE İLGİLİ HERŞEY (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.686
Cevap
1
Favori
346.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende e900 ü yeni aldım ve herseyden cok memnunum, bu forumdanda cok yararlandım hazırlayanlara tesekkur ederim. benim aklıma takılan iki sey var bunlarda bana yardımcı olabilirseniz sevinirm.

1.telefonun menu cubuklarının rengi degistirilebiliyormu? turuncudan baska bir renk yapabiliyormuyuz?
    2.mesajları geldigi gibi telefon hafızasına alma sansımız varmı yoksa sim kart tan tasımak mı gerekiyor?

simdiden tesekkur ederim.
  • ilk sorunun cevabını ben de bilimiyorum..başka renk olmuyo galiba..
    ikincisi ise...evet..sim karttan taşımak zorundasın...
  • fiyatı 600 ile 650 arsında degişiyor
  • tesekkur ederim cevap icin. Birsey daha var: sarjı bitmeden once telefon hep titreserek uyarı yapıyor. Bunu kapatmanın bir yolu varmı?
  • sessiz modundan cıkararak bunu cozebılırsın ya da telefonun sessız modunu tıtresımden cıkarabılırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

hayır gitmez dostum..operatöründen aldığın bi hizmet değil bu...dolayısıyla bi ücret ödemezsin..
    telefonun kendi telesekreteri var..hem de beleş..

neymıs be bu telefon maşallah

karşı taraftan kontör yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım_han -- 18 Aralık 2006; 23:39:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yıldırım_han

quote:

quote:

hayır gitmez dostum..operatöründen aldığın bi hizmet değil bu...dolayısıyla bi ücret ödemezsin..

yesin boşver. şimdi telefona ajdar çikita muz yukledim

• quote:

ilk sorunun cevabını ben de bilimiyorum..başka renk olmuyo galiba..

benimki geldiği gibi telefon hafızasına atıyor, sim kartın hafızası dolu olduğu için galiba
  • bırak yesin abicim..karıştırma yaw....bize giren çıkan olmasın da...
    quote:

Orjinalden alıntı: yıldırım_han

quote:

quote:

• aaa..bak onu denemedim..benim sim kartta hep boş yer olduğu için..dur bakayım şu turkcellden ve bankalardan gelen saçma sapan mesajları silmeyeyim de ben de bi test edeyim
    quote:

Orjinalden alıntı: tyrker

quote:

ilk sorunun cevabını ben de bilimiyorum..başka renk olmuyo galiba..

benimki geldiği gibi telefon hafızasına atıyor, sim kartın hafızası dolu olduğu için galiba

• Ewet arkadaşlar geçen gün telefonu 1 metre yükseklikten taş zemine düşürdüm.
    TAlafon çalışmaya devam ediyotrdu hiç bir sorun yoktu. Çarptığı yeri buldum az bir ezilme vardı ama tam köşe yani normal...
    Fakat telefonu kapatmak istediğimde dokunmatik tuşların lambalarının sönmediğini gördüm.
    Tekrar açmak istedim fakat açılmadı.
    Pili çıkarıp taktım. Pili takar takmaz hiç bir tuşa basmadığım halde telefon açıldı. Her türlü üşlemi rahasatlıkla gerçekleştiriyordu ama işte sanırım açma tuşunda fazladan bir temas meydana geldi devreler karıştı.
    Bende servise götürdüm dün. Bakalım inşaallah çabuk haber gelir de uzun süre beklemeyiz.
    He bir de servise düşürdüğümü söylemedim kadında ezik ya da darbe izi var diye yazmadı sadece arka kapata çizikler var dedi onlara da hafif yazmış.
    Aman sakın söylemeyin ha servise düşürdüğümü para mara isterler bir de....
    İnşaallah böyle şeyler sizin başınıza gelmez.
    Kazasız belasız günler.

• geçmiş olsun kardeş...demek ki bizim makinaları bi defa bile düşürmeye gelmiyor...
  • geçmiş olsun kardeş. verdıgın servıse gore degısır aslında sana tekrar donmelerı
  • beyler bu arada bu telesekreterın mesajını degıstırebılıyorsunuz suresını flan degıstırebılıyosunuz. acayıpde guzel oluyo benden demesı
  • evet ünalım .yapabiliyoz öyle güzellikler..hatta ve hatta kendi sesinden karşılama mesajı bile yapabiliyosun..
  • gecen gun bende kapagı acık halde 1 metreden laminant kaplı yere dusurdum, tas gıbi valla, ezik bile yok, sadece pil kapagı cıktı. o kadarda narin degil merak etmeyin.
    bide bu telesekreter ayarları nerde yaf, gecen gun yarım saat aradım bulamadım.

quote:

geçmiş olsun kardeş...demek ki bizim makinaları bi defa bile düşürmeye gelmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyrker

gecen gun bende kapagı acık halde 1 metreden laminant kaplı yere dusurdum, tas gıbi valla, ezik bile yok, sadece pil kapagı cıktı. o kadarda narin degil merak etmeyin.
    bide bu telesekreter ayarları nerde yaf, gecen gun yarım saat aradım bulamadım.

sekreter ayarları mesjlarn içinde ben sevdım valla bu sekreterı acmak ıstemedıgım zaman sekreter cevaplasın benım yerıme aa sekreter sesını degıstırmem lazım abimin kalın sesı cıkıyo. ne soyleyeceksen soyle yoksa neden aradın dıyo aadm ya oda benım gıbı bırısı oldugu ıcın normal karsılıyorum ama ıoste naparsın.

ayrıca gecen gun telefonn sarjını 5 6 gun ıdare ettım. pazartesı gunu sarja taktım. cuma aksam tekrardan taktım. takmasaydım cumartesı de ıdare ederdı ama o gun ıslerım yogunduı o yuzden yolda bırakmasın dıye takmak zorunda kaldım fazla oynamayınca sarjı ıyı gıdıyo

• Yaw arkadaşlar telefonu dediğim gibi 2 gün önce servise verdim.
    Dün bir baktım takipten tamir edilmesi mümkün değil teslkim bekliyor diye yazıyordu.
    Şaşırdım acaba dedim neden böle bişey yazmışlar.
    Darbe izi felan mı buldular dedim ama o da yok. Yanlışta anlamayın telefonun her özelliği çalışıyor.
    Neyse bu gün gittim almaya dedim ne oldu. DEdi içine su kaçmış su teması varmış dedim ne su teması yahu cebimden dolaba dolaptan cebime giren tele nerde su girsin dedim. İnanmıyorrsanız dışardaki bir tamirciye sordurun diyo salak mıdır nedir yaw? GAranyi gitmezmi dedim gider diyo manyağın vardiği öneriye bak. Çok kızdırdı beni. Dedim su kaçan telefon nasıl çalışsın bunun herşeyi çalışıyor sallamayın dedim biz burda ne işe yarıyoz dedi. Bende bilmiyom dedim nasıl servissininz anlamadım gitti. dedim yapamayınca su kaçtı deyip yolluyonuz sallmasyon iş yapıyonuz dedim.
    Birde o yeknisyen olacak elektrnoğin e sinden anlamayan adam da hemen yeni yazılımı yüklemiş ulan bir açıp baksana belki zararlı olacak kırık kopuk bir parça var belki yarım kalacak . Belki de açtı baktı anlamadı yazılım yükleyeyim dedi sonra gene olmayınca Allah Allah dedi su kaçmış yaz ver dedi kendince gerizekalı şeyler.
    Buradan KVK ya kocaman bir BAN.....
    Şimdi bir de başarıya götüreceğim bakalım onlar ne diyecek..
    Telefonun tek sorunu da tam kapanmıyor kapatıyorum dokunmatik tuşlar yanmaya devam ediyor. Açmaya çalışıyorum bu sefer de açılmıyor açılması için bataryayı çıkarmam gerekiyor. BAtarya yı çıkarıyorum taktığım gibi tekrardan telefon kendiliğinden açılıyor. Şarza takıyorum tuşlar sönüyor. Şarzdan çıkarıyorum tuşlar sönük kalıyor ama bir müddet sonra tekrar kendiliğinden yanıyor fazladan bir temas var anlaşılan ya da bir voltaj regülatöründe bir sorun var bu kadar basit bozukluğu yapamadılar yaw bir daha .
    BAri düşürmüşsünüz deseydide gam yemeseydim sıvı teması dediler yahhhhhhh kafayı çizecem. Neyse sabretmek geerk demi...

Bir de bir şey sorayım başarı da yapamazsa ben dışarda bir tamirciye götireyim mi ne de olsa gene garanti dışı diyorlar. Varsa tanıdığınız böle işten analayan biri söylerseniz sevinirim...

• ya ben telefon dun aldım cok guzel ama tek ve benım için onemlı bı sorunum var titreşimle zil sesi aynı anda olamıyor mu? ayrıca msj sesınde tıtresımden sonra melodı bıle yok. çözen arkadaşlar varsa ne olur bana cevap yazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: banustr

ya ben telefon dun aldım cok guzel ama tek ve benım için onemlı bı sorunum var titreşimle zil sesi aynı anda olamıyor mu? ayrıca msj sesınde tıtresımden sonra melodı bıle yok. çözen arkadaşlar varsa ne olur bana cevap yazsın...

malesef olmuyo kardeşim mesajda ya zıl ya da tıtresım olacak calma zılını once tıtre sonra cal ayarlayabılıyoruz ama mesaj olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.