Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arklar bende 3-4 güne kadar alacam inş ama bi kaç sorum var resimleri direk hafıza kartına kaydetme yokmu çekince? bide hafıza kartıdan resimlere bakarken direk geçiş olmuyor kapatıp diğerini açmak gerekiyor bunun bi yolu yok mu?birde şimdi bu kod mod olayı var ya ses için filan bunların bir sakıncası yok mu?sonuçta ayarları değiştiroyruz?yani yapacam fakat bişi olursa garanti kapsamına girmez ben oyandıgım için biraz aydınlatırmısınız?bana 5 tane de sebep söleyevilirmisiniz bu teli almam için :) ciddiyim dalgasına sormuyorum:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_gun

EYVALLAH HOCAM SORUN ÇÖZÜLDÜ ÇOK SAĞOL VALLA.FUTBOL MERAKIM VAR İZLEMEYE ZAMANIM YOK BÖYLE İYİ OLUYOR DA...

İşe yaradığına sevindim. Güle güle kullan.
  • telefonu ptesi aldım 2 gündür full kullandım bugun şarı bitti,uzun süre şarj etmek için taktım ama 2,5 saat sonra şarjı doldu,e şimdi tel.de,şarj aletide soğudu takıp çıkarıorum 2 dk sora tekrar duruyo napicas yahu :) öle fişte takılı mı kalıcak nedir
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var Abime dün Samsung e250 aldık çektiğimiz video ve resimleri direk hafıza kartına atmak için ne yapmamız gerek önce telefona kaydediyor ayarlarını bulamadım bende W810i var benimki biraz daha kolay e250'de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_rider

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var Abime dün Samsung e250 aldık çektiğimiz video ve resimleri direk hafıza kartına atmak için ne yapmamız gerek önce telefona kaydediyor ayarlarını bulamadım bende W810i var benimki biraz daha kolay e250'de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler....

Arkadaşım malesef direkt olarak hafıza kartına kayıt yapamıyoruz. Telefon hafızasına kaydediyor alet sonra biz hafıza kartına atıyoruz.
  • yardımın için çok teşekkürler. babam almıştı bu telefonu(eski telin şarjı az gidiyor diye almıştı) bırakmayı düşünüyodu. söyleyim bari biraz sabretsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

quote:

Orjinalden alıntı: tugaytugay

eyy siz s250 kullanıcıları sizlere bi sorum olacak:

bu telefonun pili 1gün gidiyor. nası uzatabilirim pil ömrünü. 750 mah lık pil koymuşlar içine adi adamlar.
    sizlerin bu yöndeki görüşlerini alarak bu topici devam ettirelim.

herhalde daha telefonu alalı 4-5 gün oldu. 2,5-3 hafta kadar daha sabret. 3 hafta sonra şarj açılıyo. ve çok kullandığın zaman en az 3 gün gidiyo. ben telefona hiç dokunmadım sadece açtım kapadım ve tam olarak 7 gün gitti

• Arkadaşlar aşağıdaki linkte SAMSUNG E250 de yazı-kitap okumayı anlattım. (Kendi yazdığınız yazılar bile) Belki ihtiyacı olan vardır.

http://forum.donanimhaber.com/m_16907726/tm.htm
  • Slm arkadaşlar.

3 Haftadan beri e250 kullanıyorum.Size soracağım hatta paylaşmak istediğim konu;telefonu aldığımda şarjı vardı.şarj bitince tekrardan şarj ettim 2 saat sonra doldu.Bende klasik olarak herkezin yaptığı 12 saatlik şarj olayını manasız bulduğum için 2 saatte şarjı dolan makinamı şarjdan aldım.3 haftadır gunde 45 dk ila 1 saat arası radyo veya mp3 dinliyorum.Gunde 5 kez ben arasam 5 kez de dışardan toplam en fazla 15 dk arama için kullanıyorum makinayı.Tam olarak 3,5 gun gece kapatmadan şarjım dayanıyor.Makina kapanmadan şarj edioyorum belki kapanmasını beklesem 4 gun gidecek.Neden şarj ediosunuz makina 12 saat.Kullanma klavuzunda böle bir ibareye de raslamadım.Bu eskiden gelen bi alışkanlık mı acaba.Ericsson 388 döneminden kalan bi alışkanlık sanırım.
  • Vallahi ben hiç birşey yapmama rağmen kapatmadan ancak 2 gün gidiyor. Müzik ya da radyo dinlemiyor, video izlemiyor, oyun oynamıyorum.

Millet 3-4 günlerden bahsediyor. Hatta birisi uçmuş, 7 gün diyor

Anlamadım valla neden benimki böyle?

Bu bataryaya birşey yapılabilir mi performans arttırımı için?
  • Bence sana gelen aramalar daha uzun.ben ayrıntılı olarak telefonda neyi ne kadar kullandığımı yazdım.7 gün kullanan kişi kesinlikle geceler, kapatıyordur ve telefonu çok az kullanıyordur.aksi taktirde mümkünü yok.
    Bu arada pazar günü ankaragücü-denizli maçında gol sevinciyle telefon elimden düştü.şu an bişey yok umarım ilerde bişe çıkmaz.Bu arada telefonumu 3 hafta önce peşin 270 ytl ye aldım.Ankaradan aldım.
  • Arkadaslar eger telefonunuzdaki mesajlari, telefon defterini pc ye kaydetmek uzerinde degisiklikler yapmak isteseniz Samsung PC studionun kurulumunu ve acıklamalarını yollayabilirim
  • merhaba arkaşlar bende üye olmak istiyorun verdiğiniz bilgilerden ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.gerçekten mükemmel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

quote:

Orjinalden alıntı: gluglu07

Telefonun zil sesleri ve duvar kağıtları çok az.Yoksa var da ben mi bulamadım? Ceveplarınız için şimdiden

duvar kağıdı ve zil sesi olarak sadece birkaç tane seçeneğimiz var. ancak mp3'ler zil sesi olarak kullanılabilir.
    duvar kağıdı için de birçok siteden bulabilirsiniz

site ismi verebilirmisin hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag34 -- 25 Ağustos 2007; 16:25:28 >

• Turkcell'in sitesindehttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/turkcellconnectcardyazilimi Turkcell connect ile uyumlu telefonlar arasında yer almıyor. Fakat bir arkadaşım Turkcell hattıyla E-250 ve bluetooth ile dizüstü bilgisayarından internete bağlanabiliyor. Bu farklı bi şey mi?
    Ya da Turkcell connect ile uyumlu olsa farklı bir özelliği mi olacak, uyumlu olmasının ne avantajı var arkadaşlar...
  • arkadaşlar aynı telefondan aldım menunum ama bn telefondan bilgisayarla bağlantı kurula bilecek bi kablo çıkmadı hiç kimsedemi çıkmıo sadece bnde mi çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Im RAH

arkadaşlar aynı telefondan aldım menunum ama bn telefondan bilgisayarla bağlantı kurula bilecek bi kablo çıkmadı hiç kimsedemi çıkmıo sadece bnde mi çıkmadı

hiç kimsede çıkmaz hocam.
  • Arkadaşlar size bi sorum olucak;

Telefonun bellek kartını çıkartım, telefonun yanında gelen sokete takıp fotoğraf makinama yerleştirdim ve 3-5 fotoğraf bide video çektim. Ama bu çektiğim video ve fotoğrafları telefonun hiç bir yerinde bulamadım, yüklenen dosyalar, videolar, resimler vs.. başlıklarda. Nereye gitti bu videolar peki.

Telefonu yeni aldım acemiyim ama burayıda devamlı almadan öncede takip ediyordum...
  • benim radyo soruma neden cevap yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

Arkadaşlar size bi sorum olucak;

Telefonun bellek kartını çıkartım, telefonun yanında gelen sokete takıp fotoğraf makinama yerleştirdim ve 3-5 fotoğraf bide video çektim. Ama bu çektiğim video ve fotoğrafları telefonun hiç bir yerinde bulamadım, yüklenen dosyalar, videolar, resimler vs.. başlıklarda. Nereye gitti bu videolar peki.

Telefonu yeni aldım acemiyim ama burayıda devamlı almadan öncede takip ediyordum...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.