Şimdi Ara

SAMSUNG E250 <<FaN CLUB-PAYLAŞIM TOPİĞİ>>... (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.221
Cevap
4
Favori
570.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte gri samsunglular için imza kodu...

[center][image]http://www.loadtr.com/2/3/11b58529ff63c40303dd3c00fce880c4.jpg[/image][link=http://forum.donanimhaber.com/m_10610933/mpage_15/tm.htm]SAMSUNG E250 FaNCLuB[/link][/center]

• oh be giri kullananlar belli olsun sağolasın.
  • arkadaşlar piyasadakilerin çoğu çin malıymış ben telefoncuya sordum sattıklarımız çin malı demişti ve baazıları tekrar getirmiş 1 haftaya kadar alman malı elimizde olur dedi onu bekliyorum onlar daha sağlam oluyomuş doğrumudur?
  • alman malı samsung...

benim bildiğim tüm samsung fabrikaları uzakdoğuda...

mesela bendeki e250 kore üretimi...

sadece samsung değil birçok makine öyle...
  • hey benide üye yapın ben pembe samsungluyum
  • arkadaşlar e 250 için güzel resimler nereden bulabiliriz? yardımcı olurmusunuz?
  • arkadaşlar bu topic çok büyük 23 sf okudum göz ucuyla sonra sıkıldım ve son sayfaya atladım ya beyler şu oyun,program yukleme,skin yukleme gibi vb bulunan geliştirici olayları bi toplayalım diyorum çok dağınık bişey bulamadım ben açıkcası... şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazydance

mackali kanka ben isim değiştirdim önceden arkadaşımın nick iyle giriyodum şimdi deiştim oski19 vardıya
    fanclubtaki oski19 u crazydance ile değiştirimisin

mackalii görmedinmi dahaa

bu arada diorum ki 2. tel olarak c300 düşünüyorum 170 millon yine kızaklı özelliği yok ne diorsunuuuzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: batık

arkadaşlar bu topic çok büyük 23 sf okudum göz ucuyla sonra sıkıldım ve son sayfaya atladım ya beyler şu oyun,program yukleme,skin yukleme gibi vb bulunan geliştirici olayları bi toplayalım diyorum çok dağınık bişey bulamadım ben açıkcası... şimdiden teşekkürler...

e yani okumak hepsini biraz zor. zaten bi sorulan soru muhakkak en az 3-4 sayfa sonra da soruluyo. ben de hepsini okumamıştım

• slm e250 çok ii telefon ama bugün mecidiyeköyde e890 399ytl diye reklam gördüm hatamı ettik acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sovalye82

slm e250 çok ii telefon ama bugün mecidiyeköyde e890 399ytl diye reklam gördüm hatamı ettik acaba

belki biraz. onun radyosu yok. kamerası 1,3 mp. belki fiyat farkı bundan olabilir. normal fiyatı 460 ytl civarı. şahsen ben tipini beğenmiyorum.
  • ve bikaç + özellik daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: batık

arkadaşlar bu topic çok büyük 23 sf okudum göz ucuyla sonra sıkıldım ve son sayfaya atladım ya beyler şu oyun,program yukleme,skin yukleme gibi vb bulunan geliştirici olayları bi toplayalım diyorum çok dağınık bişey bulamadım ben açıkcası... şimdiden teşekkürler...

• evet ya rengimiz belli olsun girimizi siyahmıyız
  • arkadaşlar telefonun son durumu iletiyorum. telefon VİTRİN DE (KONYA) 365 ytl world karta 12 taksit vade farksız. REAL DE 385 YTL vade farsız 12 taksit.
  • Kamera açıkken ses+ ve ses- tuşlarıyla görüntüyü vertical / horizontal olarak çevirebiliyorsunuz...Belki henüz dikkat etmeyen arkadaşlar vardır...Çok hoş telefon...Kolay gelsin...
  • arkadaşlar ya bazı akrkadaşlar çıkmış herhalde forumdan bari bi haber verselerdi yuavv mackalii nerdesin kankaaaa
  • benim e250 pembe ( kırmızı ) bize göre de bi imza bulun

SAMSUNG E250 <<FaN CLUB-PAYLAŞIM TOPİĞİ>>...
  • Merhaba arkadaşlar
    bende bu hafta Samsung E250 aldım. Şuan kullanıyorum sorun yok.
    Okuduklarıma göre program yüklemesi yapamıyoruz.

Benida Fan Clup eklerseniz sevinirim. İmza ekledim
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.