Şimdi Ara

samsung e 900 alıcamda sizce nasıl bir telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler samsung e 900 alıcamda sizce nasıl bir telefon. eksikleri ve hataları var mı eğer varsa nelerdir. yazarsanız sevinirim.

ve siz olsanız alırmıydınız.(sıfırını 375 ytl kdv dahil)

• 2 mega piksel kamerası ve sık bir dizaynı var.eksiği batarya cok mp3 dinler kurcalarsan az gidiyor.genel samsung problemi.mp3 sesi biraz dis hoparlörde biraz az.kulaklıkta iyi.dokunmatik tuşlarda sorun olmaz hemen alışırsin.karar senin.
  • Bence Hiç durma hemen aL Her yönüyle süper bi telefon ben kullanıcısı oldugum için söliyom 6 aydır kullanıyom
    daha hiç sorun yaratmadı
  • dokunmatik tuş takımı ve dizaynıyla oldukça güzel bir telefon.ben kullanıyorum şarj süresi dışında problem yok
  • 100 daha verebilirsen D900i alabilirsin, ancak veremem dersen E900 de çok güzel bi cihaz
  • yeni modeller geldi..20-30 dahakoy onlara bak bence modası geçti..
  • Bence cok guzel bir telefon o fiyata alabilecegin en karizma telefonda..

Dokunmatik tuslarida cok kullanisli. Dokunmatik'i o kadar sevdirdiki bana SE W950i aldim sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ana topicinde sorsan daha iyi olurdu sorunu..malum... kirlilik yaratmadan iletişim kurmalıyız forumda..

sorunun cevabına gelince,bu senin bir telefondan ne beklediğine bağlı...

beklentilerini sıralarsan daha somut cevaplar alabilirsin..bence bir kaç eksiği dışında 10 numara bir telefon..

alalı 1 yıl oldu..hala büyük bir zevkle kullanıyorum...mesaj sesini M P 3 yapamama,titreşimle melodinin aynı

anda olmaması gibi özellikler (ki kimilerine göre bunlar çok önemlidir..) senin için fazla önemli değilse,bence

almalısın..

• bir sorum daha olacak bu telefonun kamerası ile fotoğraf çekerken makinayı titretmeden çekmeliymişiz. kullanan arkadaş adam akıllı foto çekemediğini söylüyo. hep fotolar kayık bir şekilde çıkıyo diyo.

bir de yukarıda arkadaş sarj süresi felan demiş o ne demek çok mu geç şarj oluyo? ve ortalama şarjı kaç gün gidiyo 10 dk. görüşme yapıyom günlük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufekinci06

bir sorum daha olacak bu telefonun kamerası ile fotoğraf çekerken makinayı titretmeden çekmeliymişiz. kullanan arkadaş adam akıllı foto çekemediğini söylüyo. hep fotolar kayık bir şekilde çıkıyo diyo.

bir de yukarıda arkadaş sarj süresi felan demiş o ne demek çok mu geç şarj oluyo? ve ortalama şarjı kaç gün gidiyo 10 dk. görüşme yapıyom günlük.

Fotoğraflarda biraz dikkatli olmak lazım. Autofocus yok telefonda.

Şarj süresi derken konuşma ve bekleme süresinden bahsedilmiş yukarıda. Günlük 10 dakikalık konuşmayla rahatlıkla 3 gün şarjın yeter. Ki bana yetiyor. Tavsiye ederim.
  • İlk çıktığında almıştım.Hiç memnun kalmamıştım(1 ay sonra satmıştım zaten)Kullanımı çok zor geldi bana.Fotoğraf çekmek bir hayli zor.Dokunmatik tuş takımıda hiç kulanışlı değil.Sesi hiç çıkmıyor...Kısaca dizayn iyi fakat kulanılabilirlik bir o kadar kötü.1 ay sonra satmama rağmen baya bir zarar etmiştim Samsungun birde o dezawantajı war malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBB -- 26 Eylül 2007; 3:58:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

100 daha verebilirsen D900i alabilirsin, ancak veremem dersen E900 de çok güzel bi cihaz

d900 lerin tipi bana çok dandik geliyo ve e900 de dokunmatik tuş olması bence biraz hava katıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26_sniper_26

Bence Hiç durma hemen aL Her yönüyle süper bi telefon ben kullanıcısı oldugum için söliyom 6 aydır kullanıyom
    daha hiç sorun yaratmadı

Bence artik eskidi bu model..365 ytl ye daha iyi cihazlar bulabilirsin..mesela; foto ve ses kalitesi, batarya omru, kullanislilik cok onemli ise W810i, Asus V80, BenQ-Siemens S88 ilk tercih etmen gereken modellerdir..bir de yeni cikan Raks 667 ve 668 modellerine bakmani oneririm..

• quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orjinalden alıntı: 26_sniper_26

Bence Hiç durma hemen aL Her yönüyle süper bi telefon ben kullanıcısı oldugum için söliyom 6 aydır kullanıyom
    daha hiç sorun yaratmadı

Bence artik eskidi bu model..365 ytl ye daha iyi cihazlar bulabilirsin..mesela; foto ve ses kalitesi, batarya omru, kullanislilik cok onemli ise W810i, Asus V80, BenQ-Siemens S88 ilk tercih etmen gereken modellerdir..bir de yeni cikan Raks 667 ve 668 modellerine bakmani oneririm..

bu telefon bana çok çekici ve havalı geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.