Şimdi Ara

Samsung’da büyük şok: Note 7, milyar dolarlık zarara sebep olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
1
Favori
5.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple bunu beğenmekle kalmadı şu an Campus'de halay çekiyorlar halay başı da elinde LGBT mendili ile Tim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 1 Eylül 2016; 18:20:25 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir çok aile Çocuklarına veriyor Sarjda iken oyun oynuyorlar Allahım umarım böyle bir vakalar ile karşılaşmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dahi Olalım

quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

bence sıkıntı hızlı şarjda yaşanıyor diye düşünüyorum hızlı şarj özelliğini kaldırıp şarj cihazlarını değiştirmeleri gerekir :D

Telefonları hiç denemeden mi millete satıyorlar. Neden onlar kullanırken patlamadı

ne biliyim müdür :D deniyolardır illaki ama hiç kimse kullanıcı kadar deneyemez :D benim yine tahminim hızlı şarjdan patlaması başka türlü imkanı yok bi darbe almadan patlamaz yada yüksek ısılara çıkıcak ki anca öyle :D yüksek ısılara çıkması için aşırı güç tüketimi yada hızlı batarya doldurma sebeb olur benim merak ettiğim bu elektrikli arabalar ne olucak :D hızlı şarj asıl onlara lazım bomba gibi arabamın patladığını görmek istemem :D

• Teröre yardım ve yataklıktan yargılansınlar

• Yakında isid militanlarının elinde görürüz

• Hem note 5 kullanmış biri hemde note 7 sahibi olarak note 7 şarj olurken aşırı ısınıyor. Birde sarj ederken en basitinden youtubedan video izliyorsaniz telefon elde tutulmayacak kadar ısınıyor. Konuyla alası var mı bilmiyorum ama beni korkutuyordu bu durum gece telefon sarjda video izleyerek uyuyan birisiyim.

• Apple ve Sony den başkası yalan.

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • Samsun diye okudum

Orijinalden alıntı: cndnbykan

Samsun diye okudum

Note 7 yi çıkarınca başlıktan anlamlı oluyor

Orijinalden alıntı: Şehmistan

YAV ŞU HABERE BİR KEREDE KENDİ YORUMUNUZU KATMAYIN NEYMİŞ İNSANLAR BU MARKA PATLIYOR DERMİŞ

FOX+PORTAKAL=dh

• quote:

Orijinalden alıntı: AktasEntertainment

Hem note 5 kullanmış biri hemde note 7 sahibi olarak note 7 şarj olurken aşırı ısınıyor. Birde sarj ederken en basitinden youtubedan video izliyorsaniz telefon elde tutulmayacak kadar ısınıyor. Konuyla alası var mı bilmiyorum ama beni korkutuyordu bu durum gece telefon sarjda video izleyerek uyuyan birisiyim.

Aman hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

quote:

Orijinalden alıntı: GreyParrot

Piremiyum cihaza bak erimedik yeri kalmamış neymiş cammış, metalmiş, gorilla glas hikaye zaten, plastik mi plastik telefon yine.

edit: kötüle yapmak için yazmadım, iphone da olsa erir yapışır olay o değil, hep deniliyor ya samsung eskisi gibi plastik telefon üretmiyor metal ve cam kasa kullanıyor onun üzerine söyleme gereği hissettim.

Gözlerinizde ya görme sorunu var yada farkı bir telefona bakıyorsunuz görseldeki telefonun sadece içi patlamış ve ekran kırılmış dışarı bile yansımamış

Bu erimemiş öğle değil mi, sana kalsak şimdi benimde bir yerine hakaret etmem lazım, bir ürünü korumak için neden bu çabalar sarf edilir bilemiyorum doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 1 Eylül 2016; 19:29:28 >

• En azindan yanlis tutuyosunuzda patliyor gibisinden sacmalamamislar. Ciddi bir sorun geri cagrilcaksa cagrilsin ama cozumu olsun. Cozumu bulunursa marka imajini sadece fanboylarin gozunde zedeler.

Bunu otomobil markalarinda gorduk gaz pedali, hava yastigi sorunlarindan cagirilan araclari kimse hatirlamiyor bile.

Samsungun burda izleyecegi yol cok onemli zarara bakmayip musteri odakli olursa gayet imajini elinde tutar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.