|
Samsung da Apple'ın kaderini yaşıyor: Galaxy S26 Ultra kılıftayken zarar gördü!
1 Mobil
-
-
Yorumlara bakınca kılıfı suçlayan çok var, alüminyumun titanyumdan kötü olduğunu söyleyenler de var. Bana sorarsanız titanyum daha az hasar alırdı muhtemelen ama kılıfın da darbeyi büyük ölçüde azaltmasını hatta kasaya yaymasını beklerdim. Tam kalemin olduğu yere denk geldiği için muhtemelen kılıf mukavemetinin en az olduğu noktaya denk gelmiş.
Kılıf da bu:
quote:
Titanium does the same, my s25U got even worse damage from a fall, though it was a Samsung official case, not a Ringke...quote:
My iP17promax with the Ringke case fell and I was disappointed, it got chipped. Never happened before—this case over the years with other iPhones had always performed well.quote:
Damn thought ringke was a good brandquote:
Most of the branded cases are overpriced only due to brand value. Quality is questionable. I had Spigen case and just a casual drop made a similar dent on the edge of my s23 ultra. I stopped using Spigen and bought cheaper non branded ones since then. No further dents.
-
ne kadar ezik bir firma Apple alüminyum'a döndü diye bu da döndü titanyumla devam etse takdir ederdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pngvss -- 10 Mayıs 2026; 19:20:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
annemin 17 pro maxi de aynı hasarı gördü. benim 16da da ciddi sorunlar var.
-
Sert plastik kılıflar kullanıyorsanız normal böyle şeyler.
-
Bir önceki telefonum S24 Ultra'yı şantiyede ultra ince 0.3 mm kılıfı ile düşürdüm. Beton merdivenlere çaka çaka katlarda düştü. Üst cam kırıldı ve kasada iki noktada ufak aşınma oldu. Titanyum harici başka bir telefon böyle sağlam kalamazdı. İnanamadım. Belki kalın kaba kılıf kullansam bunlar da olmayacaktı. Bu sağlamlığı görünce sonrasında da şuan s25 ultra ve s25 edge kullanıyorum. Şebeke çekimi konusunda bir problem yaşamadım.
-
Kenarları titanyum yapıp arka kısmı aluminyum ayrı bir panel yapsalar ideal olurdu aslında. Hem aluminyum sayesinde arkadan ısı atar hem de titanyum ile sağlam çerçeve olurdu.
_____________________________ -
Nereden kısacaklarını şaşırdılar sanki cihazları ucuza satıyorlarda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
samsungun parayla insan işe alıp diğer markaları kötületip samsung hakkında iyi yorum yaptırtmıştı. samsung yapıyor onu kanıt da var.
Bir insan neden kılıf kullansın ki, anlamış değilim. Hiç bir telefonuma kılıf takmadım. Zaten amiral gemisi telefonların ekran dayanıklılığı sağlam oluyor. Ben kılıfsız kullanıyorum bir çok kez düştü hiç bir şey olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Doğruluk oranı 100/100 -
kılıf takılı olmasına rağmen diyor haberde. kılıf takmasaydı daha kötü olurdu.
kılıf çok sert, telefon yumuşak kalmış
_____________________________ Lucid Motors is the best.
Beni öldürmeyen; ağzıma s*çar. -
Samsung un Apple ı kopyaladığı , gölgesi gibi hareket ettiği biliniyorda, bu kadar da olmamalı
bari appledan daha dayanıklı ürünler ortaya koy, aynı yerden aynı şekilde de kopyalama _____________________________ -
Kasa materyallerde geriye döndüler çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Titanyumdan alüminyuma geçiş gerileme (downgrade) yalnız. Birçok kullanıcının hasarları kasa materyal değişimine bağlamasını garipsemedim. Bilakis akla ilk gelen olası faktör bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
algı kasmayın sorun aluminyum değil yanlış alaşım...
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yorumlara bakınca kılıfı suçlayan çok var, alüminyumun titanyumdan kötü olduğunu söyleyenler de var. Bana sorarsanız titanyum daha az hasar alırdı muhtemelen ama kılıfın da darbeyi büyük ölçüde azaltmasını hatta kasaya yaymasını beklerdim. Tam kalemin olduğu yere denk geldiği için muhtemelen kılıf mukavemetinin en az olduğu noktaya denk gelmiş.
Kılıf da bu: ![]() |
|
Bir önceki telefonum S24 Ultra'yı şantiyede ultra ince 0.3 mm kılıfı ile düşürdüm. Beton merdivenlere çaka çaka katlarda düştü. Üst cam kırıldı ve kasada iki noktada ufak aşınma oldu. Titanyum harici başka bir telefon böyle sağlam kalamazdı. İnanamadım. Belki kalın kaba kılıf kullansam bunlar da olmayacaktı. Bu sağlamlığı görünce sonrasında da şuan s25 ultra ve s25 edge kullanıyorum. Şebeke çekimi konusunda bir problem yaşamadım.
|
Benzer içerikler
- snapchat toplu arkadaş silme
- firefox windows 7
- snapchat hesap silme
- spotify mod apk
- instagram efekt arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt