Şimdi Ara

Samsung D900 Bugünlük 240 LİRA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung D900 u satmak istiyorum...
    Kasası vs. tertemizdir...
    Kayıt sorunu yoktur.
    Orjinal şarj aleti ve yine
    orjinal kulaklığı ile satılıktır...
    240 LİRA.Kutusunu attım malesef cihazın, yurtdışından gelirken...
    Takas yok.
    Ürünün 4 tuşunda biraz çizik var, keza 6 tuşunda da ama 6 daki minicik.
    Kasası süper kondisyonda... Pazarlık ve takas yok.
    Fotoğraflar :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hafıza kartı yokmudur üstad
  • Kart yok malesef...
  • pm.......
  • nasıl satılmadı anlamak mümkün değil.. 200e falan düşünüyor arkadaşlar heralde.

telefonculardan 300-350ye aliyorlar, 240a hala düşünüyorlar anlamak mümkün değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xafer

nasıl satılmadı anlamak mümkün değil.. 200e falan düşünüyor arkadaşlar heralde.

telefonculardan 300-350ye aliyorlar, 240a hala düşünüyorlar anlamak mümkün değil...

200 kartsız normal yoksa ucuz
  • Hocam neden satılmadığını söyleyeyim.

birincisi nakit sıkıntısı. farkettiysen takas ilanları o kadar çoğaldı ki. insanlar ellerindekileri satamadıkları için başka telefonlar içinde alıcı olamıyorlar.

ikincisi de samsung distribütörlerinin yarattığı problemler. Sen 2-3 ay önce 500-600e sattıın U600ü hop 420 ye düşürürsen milletin kafası karıır tabi. anında ikinci el fiyatları sıfır fiyatlarına yakınlaşıveriyor.

misal benim için radyo önemli. ve renk. Günlerdir D900i ilanı veriyorum almak istiyorum diye. bundan 1 ay önce 450 teklif ettiğimde kimse ikinci el u600ünü satmıyordu. Bugün 450 ye sıfırını satıyor mağazalar. O yüzden beklemeye geçiyor insan acaba sıfırı daha da düşecek mi diye.

Fiyat bu özellikteki bir telefon için bence çok iyi. Ama bir de şu 1-2 ayda bu fiyatlara ne olacağı bilinse

İyi satışlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet haklısın arkadasim

bu sony ericsson ile samsung'u anlamak mümkün değil..

p990-w810 bunların fiyatları nasıl olduda biranda tepetaklak oldu. gene aynı sekilde u700-u600-d900i tam bir facia yani...

birtek e250'nin fiyatı sabit kaldı.

arkadasta 240a satıyor e250 fiyatına zaten, daha ne yapsın
  • Cepte para yokki telefon alalım anasını satim. Kredi kartımın limiti bile çakılı vaziyette. Sanıyorum ki birçok arkadaş aynı durumda. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Forza takas
  • ekonomi çöküşte iken böyle teller olur alamayız...ekonomimiz düzelir bu seferde böle uygun fiyata tel bulamayız tükürüyim bizim şansımıza
  • Hocam pm attım
  • Cevapladım hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevzatplt

Hocam neden satılmadığını söyleyeyim.

birincisi nakit sıkıntısı. farkettiysen takas ilanları o kadar çoğaldı ki. insanlar ellerindekileri satamadıkları için başka telefonlar içinde alıcı olamıyorlar.

ikincisi de samsung distribütörlerinin yarattığı problemler. Sen 2-3 ay önce 500-600e sattıın U600ü hop 420 ye düşürürsen milletin kafası karıır tabi. anında ikinci el fiyatları sıfır fiyatlarına yakınlaşıveriyor.

misal benim için radyo önemli. ve renk. Günlerdir D900i ilanı veriyorum almak istiyorum diye. bundan 1 ay önce 450 teklif ettiğimde kimse ikinci el u600ünü satmıyordu. Bugün 450 ye sıfırını satıyor mağazalar. O yüzden beklemeye geçiyor insan acaba sıfırı daha da düşecek mi diye.

Fiyat bu özellikteki bir telefon için bence çok iyi. Ama bir de şu 1-2 ayda bu fiyatlara ne olacağı bilinse

İyi satışlar...

son derece haklısın telefonu alıyorum 1 hafta sonra pişman oluyorum bi bakıyorum sıfırı ikinci el fiyatına gelmiş o zaman bu smileyi kullanıyorum
    psikolojimizi bozuyolar

• takas dusunursen 3230 la uste parasını hallederız.
  • ARKADAŞIM 240 TAMAM ALIYORUM Bİ GÖRÜŞSEK MSN NEDEN OLURMUU sametunal@hotmail.co.uk aderim dir KONYA - SELCUKLU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.